Skocz do zawartości

Małopolskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Panowie!

Szukam kogoś z Krakowa lub okolic, kto miałby chęć i czas pojechać ze mną obejrzeć e46 320d (dopiero szukam, także pytanie na nieokreślony czas, raczej nie planuję wycieczek dalszych niż 100km od Krk). Najchętniej osobę, która ma/miała takie auto i jeszcze lepiej jeśli dysponowała by kablem i umiała by je podpiąć pod kompa (wstępna weryfikacja przed odwiedzinami ASO). Oczywiście gratyfikacja za pomoc do dogadania ;)

Jeśli znalazła by się taka dobra dusza to poproszę na pw.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 868
  • Wyświetleń 356,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Napiszę kilka słow podsumowania mojej "przygody" z serwisem PiM. Czekałem prawie dwa miesiące z napisaniem opinii, żeby mi ktoś przypadkiem nie zarzucił, że piszę to będąc wciąż zdenerwowanym i przesa

Opublikowano
BMW serwis phantom Kraków nie polecam panowie skasowali mnie na 4250 zł za remont głowicy i po 4 miesiącach.problem jest taki sam auto wróciło na gwarancję a panowie rozlozyli ręce mówiąc że nie ich wina więcej opiszę w nowym temacie
Opublikowano
witam, szukam serwisu który naprawi mi sterownik bluetooth mulf z e90
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Gdzie mogę zrobić regenerację lamp w E83 z 2005 roku bo światła mijanie słabo świecą. Okolice Tarnów , Brzesko , Nowy Sącz
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mogę szczerze polecić serwis kolegi X_E_O_N - Kraków Bibice - bardzo dobre podejście do auta i praca na wysokim poziomie - ceny też ok.

poniżej info z jego wątku dla zainteresowanych:

zakres prac:

- mechanika

- elektronika , elektryka

- disgnostyka

- kompletne uklady wydechowe ( tlumiki z obcych firm )

- blacharstwo ( wspolpracuje z rewelacyjnym blacharzem )

- lakiernictwo ( wspopraca z lakiernikiem bardzo dobrym komora )

- spawanie MIG

- spawanie TIG nierdzewka , czarna , alu

- tuning

- car-audio

- nie wykonuje swapow !!

tel 513-926-567

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy ktoś może polecić dobrego i sprawdzonego elektryka samochodowego w Krakowie? Mam problem z elektryką w BMW E36 Coupe - deska rozdzielcza mi świeci cały czas, lampy pozycyjne z mijania, a gdy wyjmę bezpiecznik od centralki to świeci tylko lewa strona (lampy) i nie działa podświetlenie zegarów.Proszę o odpowiedź.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam panowie gdzie w Krk lub okolicach sprawdzę rozrząd, i w razie czego wymienię chodzi o BMW 118d n47c 2010 rok.Pozdrawiam
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Dzisiaj autko odebrałem z malowania zderzaków - miały dużo obcierek itp.

Wyszło super - śmiało mogę polecić lakierników z Sieprawia koło Krakowa:

http://www.auto-sikora.pl/

Opublikowano

Witam

Czy możecie polecić kogoś w Krakowie,kto ogarnia klekota? a konkretnie brak mocy w 320d/150kM :mad2: Kogoś kto się na tym naprawdę zna a nie patrzy tylko na wskazanie inpy.

Opublikowano
PiM poległ ,szkoda gadać :mad2: Od października serwisowane było u nich auto nic nie zdziałali...
Opublikowano
No to masz drugi serwis do sprawdzenia. Prosta sprawa w tej sytuacji.
Opublikowano
Niestety PiM byl dobry, ale rok, dwa lata temu. Teraz nie dość że jakość dramatycznie spadła to robią dziwne problemy.
Opublikowano

Szukam jakies porzadnej hamowni w Krakowie

ktos cos poleci? :)

Opublikowano

W mojej E46 od pewnego czasu obserwuję drgania przy wiekszych prędkościach i zwiekszoną hałaśliwość przeniesienia napędu. Mechanicy oglądali, dumali i nic nie zdiagnozowali.

Szkam w Krakowie jakiegoś speca od BMW, który postawi trafną diagnozę zanim wymieni pół samochodu.

Kogo polecacie?

Opublikowano

Było:

e36 318i Cabrio

E61 525d

F30 318d Sportline

F36 420i M-Pakiet

Jest : G30 518d SportLine

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo polecam wyżej wspomniany zakład PKW Auto Service.

Panowie naprawdę znają się na rzeczy i serwisują praktycznie tylko BMW.

W mojej X3 3.0d 218 KM robiłem u niech

- kompletny rozrząd

- wymiana miski olejowej

- oleje w dyfrach i skrzyni ATC

- amortyzatory z łożyskami z przodu

- tuleje w wahaczach przednich

- termostat

Przejechałem już z 1000 km i wszystko super chodzi. PiM i Centrum BMW niech się schowają przy tych Panach.

Całość zajęła 1,5 dniówki. Poza oczywiście profesjonalnym podejściem i "know how" spodobało mi się, że panowie pozwolili mi praktycznie cały czas być z nimi i obserwować co po kolei robią...taki podglądacz ze mnie:) I nawet na zdjęciach to uwieczniłem.

Ciężko do nich trafić i wbrew temu co podają google maps, jedyną możliwą drogą dojazdową jest ta od strony ul. Łokietka.

Jeszcze raz bardzo polecam ten zakład. Ceny mają naprawdę dobre.

Opublikowano
Jest mi ktoś w stanie polecić warsztat z małopolski, który zajął by się profesjonalnie swap'em w e46? Bo na razie to najbliżej widzę okolicę Tarnobrzega.
Opublikowano
Witam czy jest ktoś w stanie polecić dobry warsztat do włożenia nowego silnika po zerwaniu rozrządu do bmw e61 2007 rok silnik N47 2.0d 177 KM ? Ma ktoś może do sprzedania taki silnik? Co myślicie o serwisie PiM są godni polecenia?
Opublikowano
Witam czy jest ktoś w stanie polecić dobry warsztat do włożenia nowego silnika po zerwaniu rozrządu do bmw e61 2007 rok silnik N47 2.0d 177 KM ? Ma ktoś może do sprzedania taki silnik? Co myślicie o serwisie PiM są godni polecenia?

Poczytaj sobie ten post to będziesz wiedział wszystko.

Opublikowano

Poszukuje mechanika do diagnozy, najprawdopodobniej regeneracji i wymiany wraz z ustawieniem pompy wtryskowej w mojej E39 525TD.

Zastanawiam się nad:

Firma "BEEMA"

ZDZISŁAW STAŃDO

34-130 Kalwaria Zeb.

Brody 156

oraz

Pana Krystiana

Mobil-Klimat

Katowice ul. Warszawska 60.

Niestety P. Krystian nie regeneruje pomp, z resztą bym mu zaufał, z drugiej strony BEEMA robi kompleksowo ale od 2012 roku nie ma opinii na ich temat.

Polecicie coś :?: Może coś innego w okolicach Krakowa i Katowic :?:

Opublikowano

Mechanika pojazdowa Kazimierz Meres

Łączany 248, 34-114 Ryczów

polecam, daleko nie masz.

Petrolhead
Opublikowano
Szukam mechanika w Krakowie, który wymieni uszczelniacze bez ściągania głowicy i dobrze zaadaptuje valvetronic. Proszę o informacje najlepiej w prywatnej wiadomości. Z góry dziękuję za pomoc
Opublikowano
Poszukuję mechanika, który wymieni przednie lampy w 118i - wiem, że trzeba zdemontować zderzak i chciałbym oddać auto komuś, kto ma o tym pojęcie, nie pozrywa czegoś i zrobi to w rozsądnych pieniądzach. A może ktoś z forumowiczów jest w stanie pomóc ? :roll: