Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie, czy Luzino ciagle TOP?

Czy to poprawny adres:

Luzino, Ofiar Stutthofu ?

Bede wymienial klocki tyl (i moze tarcze) w F11 i zastanawiam sie, czy kupic sam (ATE?) czy w Luzinie, czy moze oryginaly w Luzinie?

I to pytanie dotyczy w sumie wszystkich czesci eksploatacyjnych.

A jak u nich wyglada kwestia elektroniki - znaja sie na tym?

Ja polecam i sam na pewno wrócę jak będę potrzebował.... :D Zaraz pewnie znowu jakiś niedouczony będzie mnie wyzywał od hejterów :mad2:

• Odpowiedzi 786
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Z braku odpowiedzi, jestem juz umowiony w Premium Motors - zobaczymy.
Jadę wolniej ale na 20-tkach.

Fan Mercedes z dwoma BMW ;)

Opublikowano
Z braku odpowiedzi, jestem juz umowiony w Premium Motors - zobaczymy.

Odpowiedź była. O Premium motors też były dobre opinie. Nie wiem jak cenowo bo to prawie aso :D Napisz później swoją opinię.

Opublikowano

Bylem i polecam.

Szczegolnie podobalo mnie sie to, ze nie naciagaja na dodatkowe koszty - w moim wypadku mogli to smialo zrobic, bo byly jakies pogiete elementy w dolnej czesci zderzaka, a poprawili to bezkosztowo.

Wymiana tylnych tarcz i klockow - 180 PLN - wg mnie, to tanio - mysle, ze ASO x2 spokojnie.

Polecam.

Zobaczymy co bedzie dalej.

Opublikowano
Witam słyszalem o bardzo dobrym mechaniku marki BMW w Rumi zna ktoś dokładny adres oraz czy faktycznie jest godny polecenia ?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ktoś może polecić jakiś warsztat w Trójmieście lub okolicy, który wymieni olej w skrzyni automatycznej? Czy może jednak udać się do forumowicza gorik79?

Pozdrawiam

Opublikowano (edytowane)
... Edytowane przez slaw1971

Niezależny profesjonalny serwis BMW

seria Fxx, Gxx, przekładki ,angliki, USA-ECE; kluczyki, mapy, reset 8HP

505 329 058 Trójmiasto

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

gdzie w Gdańsku/Trójmieście polecacie przegląd przedsprzedażowy? Taki porządny, "z sercem", raczej nie ASO której robi według listy ;)

Opublikowano
Witam,

gdzie w Gdańsku/Trójmieście polecacie przegląd przedsprzedażowy? Taki porządny, "z sercem", raczej nie ASO której robi według listy ;)

Stacja kontroli pojazdów koło Shella w Oliwie przy głównej w stronę Gdańska. Sprawdzają dość szczegółowo i czepiają się do wszystkiego.

Opublikowano
Dzięki :) ale mi chodzi jednak o coś bardziej wyspecjalizowanego w BMW.
Opublikowano
Niedaleko dalej, bo w Sopocie (kawałek za kfc), jest BM Serwis. Sam tam serwisuję auto. Kiedyś byli ASO (nie wiem, dlaczego już nie są) ale poza drobnym incydentem, nie jestem w stanie na nich powiedzieć złego słowa.
Opublikowano
Ja niestety parę historii o BM Serwis mógłbym opowiedzieć ale sobie podaruję. Może inaczej, jak umiesz sobie sam zdiagnozować i kupić części to możesz do nich jechać ale jeśli coś więcej to pojedź gdzieś indziej np do Kwiatkowskiego.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Witam. poszukuje pilnie warsztatu ktory wymienilby mi lancuch rozrządu w x5 e70 3.0sd. wymiana musialaby sie odbyc miedzy 24 a 29 marca . wie ktos cos moze o jakims dobrym mechaniku ktory by to ogarnął? okolice kosciezyny ale nie ma problemu zebym dojechal.
Opublikowano
Czy ktoś może polecić jakiś warsztat w Trójmieście lub okolicy, który wymieni olej w skrzyni automatycznej? Czy może jednak udać się do forumowicza gorik79?

Pozdrawiam

Zrobiles wymiane? Mozna wiedziec gdzie?

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Szukam w Trójmieście ewenetualnie Rumia/reda/wejherowo , mechanika który wymieni mi wahacz w bmw e46. Jakieś propozycję?
Opublikowano
Coś takiego jest w stanie zrobić większość mechaników. Jeśli chcesz to zrobić w warsztacie specjalizującym się w naprawie zawieszeń, to mogę Ci polecić Nagengasta na Malczewskiego w Gdańsku-Siedlcach. Kilka razy korzystałem z ich usług (nie chodziło o BMW) i nigdy nie miałem zastrzeżeń.
Opublikowano
Szukam w Trójmieście ewenetualnie Rumia/reda/wejherowo , mechanika który wymieni mi wahacz w bmw e46. Jakieś propozycję?

Serdecznie polecam Pana Grześka:

http://www.mechanikwitomino.pl/

U niego serwisuję swoją gablotę już od kilku lat, zawsze trafna diagnoza, bardzo przystępne ceny i miłe podejście do klienta.

Opublikowano
Dziś byłem pierwszy raz w Luzinie na szybkim przegladzie. Bywałem w różnych warsztatach z różnymi samochodami ale nigdzie nie mialem poczucia, że ktos tak zna sie na rzeczy. Oprócz kontroli auta pogadalismy sobie o wszystkim co budziło watpliwosci. Mam porównanie z serwisem bmw w Gdyni i nie sądzę aby moja furka naprawiała się gdzieś indziej niż u p. Andrzeja. Jak ktoś ma wątpliwości to szczerze polecam.
Opublikowano

Witam.

Szukam mechanika w okolicach Sławna lub Słupska.

Mam nieszczelność przy kolektorze wydechowym, przy flanszy.

Trzeba go zdemontować, pospawać i zamontować.

Niby banalne ale to 7 i mało miejsca.

Ogólnie nie daję nigdy auta w obce ręce i staram się zawsze sam naprawiać auto ale teraz jestem na wyjeździe i nie mam zbytnio wyboru.

Może ktoś polecić jakiś uczciwy i rzetelny (żeby nie odwalili lipy) w okolicach Sławno - Słupsk?

Z góry dzięki

Opublikowano

Witam wszystkich

Mam pytanie czy może ktoś znam dobrego mechanika od BMW w okolicach chojnic 89-600 woj pomorskie

Z góry dzięki