Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
No właśnie! Kurczę, chłopaki doceniam Waszą pomoc, ale dalej nie wiem, które lepsze : :mrgreen: No trudno, rzucę monetą.
Opublikowano

Moim zdaniem te pierwsze są ładniejsze ;)

( ale tyle ile ludzi tyle i opinii ;) )

Te pierwsze często się spotyka w 5er

http://images.spritmonitor.de/575756.png
Opublikowano
Ja wybrałbym pierwsze. Drugie wyglądają nienajgorzej ale jednak brakuje w środku znaczka BMW :wink:

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano
Ja wybrałbym pierwsze. Drugie wyglądają nienajgorzej ale jednak brakuje w środku znaczka BMW :wink:

No jasne że nie posiadają znaczka BMW, bo przecież oczywistym jest że są to felgi AC Schnitzer. Uważam jednak, że decyzje które felgi wybrać powinieneś podjąć sam, ponieważ to ty będziesz jeździł tym autem a nie bywalcy tego Forum. Pamiętaj, twoje auto ma sie przede wszystkim podobać Tobie a nie wszystkim innym. I z takiego założenia wychodź, to twoja BETI będzie cię bardzo długo cieszyć-osobiście mam u siebie RH x-rad 15" na wzór tych Schnitzera.

Pozdrowienia i ukłony.

masqo
Opublikowano

JA doradzałbym pierwsze - prawdziwy klasyk :cool2: (jesli chodzi o wygląd oczywiscie), i samochód wygląda bardziej 'lekko i dynamicznie' :D

drugie tez sa ładne ale moim zdaniem samochód na nich wygląda za masywnie i ciężko. To tyle mojej opinii. Moze trzeba by wziąść pod uwagę też żywotność, co wydaje mi się że jest bardzo ważne na szych afrykańskich drogach :mrgreen:

Opublikowano
Hmmmm - gdyby to było 2,5 ze szperą to bym radził drugie ale skoro to tylko Izunia to chyba pierwsze :lol: :lol: :lol: