Skocz do zawartości

Ładna czy nie ładna.... oto jest pytanie!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Była: BMW E36 320i Sedan (vanos) - 94r

Było (i więcej nie będzie): Opel Vectra B 2.0 16V CDX - 98r

Nie zrozumieją ci którzy nie obcowali z BMW sam na sam!!!

Opublikowano

Całkiem przyjemna :cool2:

Też mnie ciekawi, czy ACS to więcej niż nalepki na tym egzemplarzu, uchyl rąbka tajemnicy :)

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
  • Autor

Nie wydaje mi się bo powinienem dostać jakiś papier na to (chyba). Kupiłem we francji auto a w tamtejszych papierach nic otym nie było.

Chociaż jak wymieniałem amory tylne to były AC Schnitzera.

A z drugiej strony powinno być jakieś oznaczeczenie typu ACS3 lub coś takiego.

Nie jestem ekspertem ani mechanikiem więc napiszę jak mi się wydaje.

Rok. 1994

Silnik: 2L Vanos M50

Układ wtryskowy: BOSCH

Na świecach moduły - BOSCH

Zdrzerzak M-Technik

Fotele - to chyba pół kubły z regulacją w 5 płaszczyznach

Kierownica 3-ramienna ze wskaźnikiem Air-Bag (czerwona lampka)

ABS

Centralny

El. szyber

Mały komputer.

Fele 16" z oponami 225/50 (tył i przód)

Hamulce tarczowe przód/tył (zaciski pod kolor auta - takie były)

No i tak jak widać nie jest to auto "zmęczone życiem" mimo podeszłego wieku.

Właściciel we Francji to starszy pan i był tylko jeden.

Opublikowano
Pewnie dostanę burę że nie tutaj powinien ten temat się znajdować ale nie bardzo wiem gdzie go umieścić.

Ladna trojka. :cool2:

Zdjecia i opis swojego samochodu powinienes umiescic w specjalnie do tego celu stworzonym dziale: Galerie.

Opublikowano
  • Autor
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Opublikowano

mnie tez sie podoba, robi wrazenie.

chociaz mnie najbardziej sie podoba z zewnątrz, nie lubie chromowanych dodatków na deske. :cool2:

Opublikowano

Panowie chyba się ze mną zgodzicie że każda BETI ma co w sobie nawet stara i zdezelowana-chociaż właściciela takiej zniszczonej sztuki powinno się karać - ponieważ to auto zobowiązuje :cool2:

Ale twoja to ciekawy egzemplarz-te oznaczenia powoduja że czlowiek zaczyna się zastanawiać :D

masqo
Opublikowano
  • Autor

Oznaczenia są:

1) zderzaki przód/tył

2) tylnie drzwi

3) progi

4) pokrywa silnika

5) kierownica

6) no i na małym komputerze

Opublikowano
ladna ta twoja 3 :cool2:
Opublikowano

No i tak jak widać nie jest to auto "zmęczone życiem" mimo podeszłego wieku.

Właściciel we Francji to starszy pan i był tylko jeden.

To ten starszy Pan ją tak podtuningował? :wink:

Generalnie to ładne uatko.

Ale jak dla mnie:

- zmień podkładki pod rejestracjami z tych chromów

- zaopatrz się w tylni zderzak z m-pakietu

- szerokie listwy

i będzie bajka.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano
Bardzo ładne autko :cool2:
Opublikowano
Ciekawa bardzo ładna trójeczka:) Mam bardzo podobna ale czarną:) W sumie to nie ma sie do czego przyczepić :) A tak zapytam to AC Schnitzer?? To poważny tuner BMW miałem mieć taką też 320 ale o mocy aż 250KM wystraszyłem się lekko bo nie mogłem jej zobaczyć przez zakupem- import :( ! Orientujesz sie ile to ma kucyków no i pochwal sie jak to chodzi??!! :) Jeżeli na amorach pisało AC Schnitzer to tam coś musi drzemać :) Pozdrawiam
Nie ważne gdzie ważne czym:) BMW- Będziesz Musiał Wyprzedzać :)
Opublikowano
ja w tamtym roku jak kupowalem swoje coupe to mialem tez upatrzone w katowicach od jednego goscia czerwone bmw e36 AC schnitzera lacznie z tuningiem silnika rozporka ac i wogle wszystkim. niestety koles sprzedal ja pomimo iz zadeklarowalem ze przyjade do niego 350 km w jedna strone :-((((( a byla fajna .......... i chcialem brac od reki.
Opublikowano
  • Autor

Zdradzam tajemnicę !!!

Autko miało amorki Schitzera ale musiałem je wymienić bo były zużte.

Naklejki na aucie to moja robota!!

Ale sami przyznajcie że udało mi się tego dokonać w sposób bardzo dobry :)

Chodziło mi o ocenę autka - o wygląd i ogólnie,

za wszelkie opinie dzięki.

Opublikowano
Jeśli te naklejki to imitacja to jest wiejski tuning. :duh: To tak jak M3 w Polsce jeździ więcej niż w na świecie wyprodukowano :lol:
Opublikowano
Naklejki mocy jej napewno nie dodadzą, ani nic nie zmienią ale jeżeli ty czujesz się lepiej to spoko, :cry2: :cry2:
Opublikowano
  • Autor

Mocy oczywiście nie dodają a samopoczucie tak :D

I wcale nie uważam że to jakiś wiejski tuning ze spojlerami na pół klapy czy zderzakami z plastiku itd. Ale oczywiście każdy ma prawo mieć własne zdanie.

Ale oczywiście łatwiej skrtykować niż samemu coś zrobić.

Pozdrawiam wszystkich.

Opublikowano
Jeśli te naklejki to imitacja to jest wiejski tuning. :duh: To tak jak M3 w Polsce jeździ więcej niż w na świecie wyprodukowano :lol:

Ludzie nie przesadzajcie , rozumiem ze ktos podziela poglady anty wies tuningu i dobrze ale nie szukajcie sobie na sile jakis przykladow. W koncu ma powiedzmy stylowe te naklejki a nie jakies NOS czy PIONIER na pol szyby juz nie wspomne o tokyoDrift na drzwiach etc. Chcial to ma i tragicznie nie wyglada moze komus sie nie podoba ale wies tuningiem tego bym nie nazwal.

http://www.bmwpasja.pl

Nowe foty w galerii

BMW EuroTrip (46 BMW Club Europatreffen )

http://pl.youtube.com/watch?v=R2BJ8VX0qto

Opublikowano

Ludzie nie przesadzajcie , rozumiem ze ktos podziela poglady anty wies tuningu i dobrze ale nie szukajcie sobie na sile jakis przykladow. W koncu ma powiedzmy stylowe te naklejki a nie jakies NOS czy PIONIER na pol szyby juz nie wspomne o tokyoDrift na drzwiach etc. Chcial to ma i tragicznie nie wyglada moze komus sie nie podoba ale wies tuningiem tego bym nie nazwal.

Przeciż są na pół drzwi :D :mad2: .A co pionier gorszy od tych.Zalezy kto jaka firme lubi. :P .Jego sprawa,ale jak napisałem to jest to samo jakbym na drelichu naszył naszywki BOSS i do kościoła jako gajerek firmowy nosił :D .To tak jak jest z paleniem gumy , albo spaliłes gumę albo nie a po co tu cos oszukiwać albo jakby ci kobieta powiedziała ze miała orgazm z toba a by nie miała.Albo sie oszukujemy sami albo nie.

Ja mówie szczerze bo jak go takie naklejki dowartościuja to mogę mu odprasowanki załatwić BOSS lub Versace i na każdym ciuchu sobie naklei i będzie gość.Przecież to to samo :duh:

Opublikowano

RafiRud, a takie naklejki to wiejski tuning czy nie?

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//galeria.forocoches.com/data/500/BMW_M3_GTR_ADAC_GT_Cup_1993_02.jpg

Opublikowano
RafiRud, a takie naklejki to wiejski tuning czy nie?

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//galeria.forocoches.com/data/500/BMW_M3_GTR_ADAC_GT_Cup_1993_02.jpg

Ale widać niektórzy to pusto w głowie mają .Ty nie rozróżnisz reklamy od naklejania żeby sie dowartościować.Na tym aucie każdy centymetr kosztuje kupę kasy.

Widzę chyba nie jarzysz o co w tym wszystkim chodzi.

Opublikowano
Za to ty wszystko jarzysz o Wielka Wyrocznio Wiejskiego Tuningu. Jak by to były oryginalne naklejki to już nie byłyby wiejskie?
Opublikowano
Za to ty wszystko jarzysz o Wielka Wyrocznio Wiejskiego Tuningu. Jak by to były oryginalne naklejki to już nie byłyby wiejskie?

Nie chodzi oryginalne tylko adekwatne do sprzetu w aucie.po drugie nigdy fabrycznych naklejek nie ma takich wielkich oryginalnie.Chyba jasno sie określiłem z drelichem.Jakbyś miał oryginalny garnitur BOSS a nie drelich z naszywkami to chyba jest różnica???

Opublikowano
Moim zdaniem wyolbrzymiasz. Ty byś sobie nie nakleił, ja bym sobie nie nakleił ale widać autorowi watku się podoba i moim zdaniem do wiejskiego tuningu jeszcze daleko. Jest nawet na to specjalna kategoria - sticker tuning;)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.