Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hm najprostszy sposób to chyba odłączenie akumulatora na jakies 30 minut, pozniej musisz przez jakies 200km jezdzic normalie bez szalenstw zeby ci sie mapa ustawila, ale czy to poprawny retsrat to nie wiem :)
Opublikowano
A w jakim celu chcesz robić restart kompa??

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
między odłączeniem akumulatora a przejechaniem 200 kilometrów,i wsadź ECU na 3 kwadranse do lodówki żeby się kondensatory uformowały

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658

Opublikowano

a zapomniałem najważniejszego przebiegnij się 3 razy w lewo i 8 w prawo do okoła auta

EEPROM = electric erase prom

tel. 607 890 658

Opublikowano

w kasowalnej ultrafioletem pamięci np. 27C256 na której opiera się system MOTRONIC 3.X z procesorem Intela MCS-96/51

co ty chcesz skasować/ zrestartować odłączając akumulator?

co za bzdet?!?! :mad2:

tel. 607 890 658

Opublikowano
no jednym ze sposobow na restart w niektorych modelach ejst wlasnie odlazenie klem i zwarcieich na 15 minut sposob opiany na jakiejs niemieckiej stronie nawet tutaj chyba ktos kiedys opisyal to tylko nie do kazdgo Ecu to sie nadaje ten spsob chyba, a glupe zarty jaksie samemu nie ma pomyslu to o kant du... mozeszsobie potłuc
Opublikowano
między odłączeniem akumulatora a przejechaniem 200 kilometrów,i wsadź ECU na 3 kwadranse do lodówki żeby się kondensatory uformowały
rozumiem iż masz na myśli sformowanie możliwości poprawnego odczytu "frozen frames"
a zapomniałem najważniejszego przebiegnij się 3 razy w lewo i 8 w prawo do okoła auta
masz u mnie browara :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oleje i płyny Pentosin 0694679252 Maciek