Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
ma ponad 120mb,macies tobie juz wysyłam

Markus27 jestes wielki :wink: masz u mnie browara :mrgreen: mam nadzieje, że bedziemy mieli kiedys okazje :wink:

Opublikowano

Witam,

ponowie, spokojnie z tymi oskarzeniami o kradziez itd..

Niestety zyjemy w Polsce i nie ma ludzi bez winy.

Moze macie 100 % legal soft na kompie, wszystkie plyty orginal, ksiazki, ale moze czasem jedziecie do mechanika a on bierze kase do kieszeni mimo ze na polce stoi kasa fiskalna, a wy nie chcecie paragonu. Mozna powiedziec ze jestescie wspolodpowiedziali za okradanie panstwa.

Po co pisac takie posty ze porownywac do kradziezy aut itd.. skoro takich przykladow z zycia kazdego o ktorych mozna powiedziec ze cos ukradl mozna znalesc wiele. Pozatym niektorzy na auto pracuja cale zycie, mowie ogolnie, i co innego ukrasc lizaka z tesco a co innego auto ktore bylo jedyne w rodzinie ( to tak off topic tylko :) ). Niby to i to kradziez ale zycie nie jest czarno biale...

Predzej czy pozniej ksiazka pojawila by sie na necie, bylo kwestia czasu komu sie zechce skanowac tyle.

Ten kto jej nie kupil tylko zassa i tak prawdopodobnie by jej nigdy nie zakupil, wiec po co te nerwy i oskarzenia :).

Pozdrawiam

Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem.
Opublikowano

nie popieram 'piractwa' stad tez takie moje zdanie

to znaczy ze nie masz ani jednej płyty cd audio nagranej na kompie,czy też filmu, wszystkie Twoje programy w kompie są oryginalne z licencją, gry,itd. bez siana stary, kit to możesz wciskać małym dziecią.

POZDRAWIAM MANIAKÓW BMW 🙂

Z BMW od 2004roku. Na forum od 2005r.

Opublikowano

W książce jest parę pomyłek np.

%5B640%3A203%5Dhttp%3A//img.photobucket.com/albums/v283/Wiesmin/BMW/bzdura-m43.gif

Z tego tekstu wynika że m43 wkładali do samochodów dopiero w 1999. :mad2:

http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano (edytowane)
Gdzie trzeba kliknąć żeby pobrać ten plik??
W tabelce klikasz napis Free, później czekasz wpisujesz kod i ściągasz. Edytowane przez Peet
http://i3.tinypic.com/w1v0w6.jpg
Opublikowano

wielkie dzieki za ksiazke ja ja wlasnie przerabiam do formatu pdf i wrzuce na serwer....swoja droga moderator moglby zrobic temat odnosni ksiazek PDF zeby sie wyswietlal na samej gorze nazywa sie "przyklejony" czy jakos tak (taka mala sugestia)

pozniej bedzie link do wersji PDF :)

Opublikowano
Ksiązeczke w formacie PDF do pobrania TUTAJ

bedzie do pobrania za okolo 1,5H bo sie uploaduje :)

Coś nie tak z tą książeczką w pdf. Wyskakuje przy otwieraniu że plik jest uszkodzony. Jakbyś mógł wrzuc jeszcze raz. Pozdrawiam. I wielkie dzięki.