Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
11 godzin temu, R4dek napisał(a):

@wehyr jesteś pewien, że to skóra a nie jakieś eko? Jak wybierasz tą deske luxury to nie możesz wybrać skóry o pełnym zakresie, która zawiera prawdziwą skórę właśnie na podszybiu i po bokach panelu środkowego np.

widać to dobrze w konfiguratorze jak się zmienia konfig.

jak wiesz i większość wie ja nie przywiązuję w ogóle do tego uwagi , zapewne masz rację i jest to jakieś syntetyczne gówno 🙂 nie wiem pojęcia z czego to jest ale tak na 100% nie jest to skóra 😄 

• Lubię to 1
male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mały update , autko oddane na zabezpieczenie folią całego samochodu jak również zabezpieczenie środka .... 

male-bmw-2.png
Opublikowano
W dniu 16.02.2025 o 10:53, wehyr napisał(a):

Witam, nowy nabytek 🙂 m3comp 25r , wyposażenie ba foto , szału nie ma , zobaczymy jak ten kolor na żywo , przy codziennej eksploatacji wyjdzie 🙂 

Akurat tutaj nie trzeba szaleć z wyposażeniem bo ma bardzo dużo w standardzie.
Pokaż fotki wnętrza jak wygląda. Gratuluję zakupu - bardzo fajnie się prezentuje samochód. 

• Lubię to 1
Opublikowano

No piękne jajko.

Ja bym w tym kolorze nie kupił (ale jakby dawlai za darmo to bym wziął i takie 😄), jednak to twoje auto i ciebie ma cieszyć. Natomiast reszta - jak to w M3: super!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 10.03.2025 o 08:15, Dasonen napisał(a):

No piękne jajko.

Ja bym w tym kolorze nie kupił (ale jakby dawlai za darmo to bym wziął i takie 😄), jednak to twoje auto i ciebie ma cieszyć. Natomiast reszta - jak to w M3: super!

pewnie że tak, kolor rzecz gustu , to autko żony nie moje , ja jednak wolę swoją , było słońce i fajnie wygląda jednak , wydech w mg zamówiony i czekam bo od czerwca może będzie można w końcu chipa robić w autach po 06.2020 😄 jupiii 😄 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Chodzą takie pogłoski. Sterowniki z Audi z podobnych okresów już są robione jednak podobno te najnowsze 2024+ nadal zablokowane. Podobnie może być w BMW gdzieś mi mignęła informacja że FEMTO miało też problem z najnowszymi sterownikami.

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
14 minut temu, adiki napisał(a):

Chodzą takie pogłoski. Sterowniki z Audi z podobnych okresów już są robione jednak podobno te najnowsze 2024+ nadal zablokowane. Podobnie może być w BMW gdzieś mi mignęła informacja że FEMTO miało też problem z najnowszymi sterownikami.

weź nie dobijaj 😞 

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
15 minut temu, adiki napisał(a):

ale cień szansy jest bo moja to przecież 01.2023 a żony nie ma co robić na więcej niż te 530 kucy 😉 

male-bmw-2.png
Opublikowano

Tak w przypadku tej Twojej jest sporo nadziei że w końcu będzie to można zrobić na miejscu ale nigdzie nie znalazłem oficjalnego potwierdzenia tych informacji. 

IMG_6104.PNG.8fd0433272655eff0993e663d10ad490.PNG 

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
13 godzin temu, adiki napisał(a):

Tak w przypadku tej Twojej jest sporo nadziei że w końcu będzie to można zrobić na miejscu ale nigdzie nie znalazłem oficjalnego potwierdzenia tych informacji. 

bo nie ma 🙂 ja rozmawiałem z kolegą co działa z MAGIC moto od lat i mają na dniach dać mu potwierdzone info 🙂 zobaczymy 

male-bmw-2.png
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U Żony pierwsza wymiana oleju za nami , przy 2 000 km plus filtry i olej w dyfrze ...

Zmierzyłem jak lci przyspiesza i wyszło całkiem zacnie ....

nie chciałem katować auta z LC bo mi szkoda jak każdego zresztą ale 3,4 sek to całkiem szybko 

100-200 niecałe 8sek , wychodziły nawet okolice 7,8-7,9 może lci jakiegos gifta ma....

ogólnie żona zadowolona , idealne daily na feldze 19/20" z tyłu , najprzyjemniej jest na zimowych 19" ( wiadomo że bardziej miękka guma  ) 

polecam z czystym sercem , póki nie trzeba mieć elektryka .... 

1g.jpg

2g.jpg

• Lubię to 1
male-bmw-2.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 22.05.2025 o 12:29, wehyr napisał(a):

U Żony pierwsza wymiana oleju za nami , przy 2 000 km plus filtry i olej w dyfrze ...

nie chciałem katować auta z LC bo mi szkoda jak każdego zresztą ale 3,4 sek to całkiem szybko 

100-200 niecałe 8sek , wychodziły nawet okolice 7,8-7,9 może lci jakiegos gifta ma....

ogólnie żona zadowolona , idealne daily na feldze 19/20" z tyłu , najprzyjemniej jest na zimowych 19" ( wiadomo że bardziej miękka guma  ) 

1g.jpg

2g.jpg

Hej,

Zakładam z 99% pewnością, że Twoja małżonka lubi dynamiczną jazdę. Trochę Ci zazdroszczę, bo moja żona na fotelu pasażera nie pozwala mi na przyspieszenia poniżej 5 sek 😧. A tak na poważnie to faktycznie nie ma co katować aut, chyba że od czasu do czasu lekko depnąć. 🙂

Zmieniałeś olej w dyfrze po dotarciu? Dotychczas wydawało mi się, że po 2000 km należy zmieniać tylko olej w silniku.

• Lubię to 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 1.06.2025 o 13:58, darosso napisał(a):

Hej,

Zakładam z 99% pewnością, że Twoja małżonka lubi dynamiczną jazdę. Trochę Ci zazdroszczę, bo moja żona na fotelu pasażera nie pozwala mi na przyspieszenia poniżej 5 sek 😧. A tak na poważnie to faktycznie nie ma co katować aut, chyba że od czasu do czasu lekko depnąć. 🙂

Zmieniałeś olej w dyfrze po dotarciu? Dotychczas wydawało mi się, że po 2000 km należy zmieniać tylko olej w silniku.

też nie wiedziałem 😄 w mkach w pakiecie BSI jest wymiana przy 2000km oleju , filtra w silniku i oleju w dyfrze, sam byłem w szoku 😛 ale to in plus 😄 

pozdrawiam

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Witam, byłem dziś w kilku salonach pooglądać auta i szczerze powiem , tylko moje odczucia nic mi się nie podoba. Chcemy zmienić x1 na coś nowszego , w MB nic nie przypadło do gustu , audi też , w prosiakach stały macany jeszcze benzynowe, kolor ładny ale motor od audi 265 ps , środek archaiczny a miejsca nie wiem dużo mniej niż w x1 , cayenne za wielki , jak pisałem staram się kupować auta praktyczne dla naszej rodziny .... w BMW x7 kolos , jakbym miał większą rodzinkę super auto , taki czołg... oglądaliśmy koło siebie x1,x3,x5 i ilość miejsca jest podobna w każdym z nich , bagażnik jest najbardziej ustawny w x1 .... Nie będę się tu rozpisywał bo to moje odczucia i dla każdego co innego ale podsumowując stanęło na tym iż zamawiamy we wrześniu nowe x1 , pseudo M , 300ps , odklikane wszystko co możliwe , tym razem z hakiem 🙂 ten sam kolor co teraz.....

Jakby ktoś był zainteresowany kupnem naszego x1 to kilka szczegółów

produkcja 01.2023

auto do oddania w terminie do dogadania , może być styczeń 26 

Przebieg 21 000 km auto robi głównie trasy ( do tego jest kupione ) Szczecin - Praga , Szczecin - Poznań , Szczecin - Karpacz . 

90% przebiegu to trasy 

Olej zmieniany 2 000km, 9 000km , 17 000km .

Na aucie folia plus/minus na połowie auta , na reszcie powłoka 

auto bezwypadkowe !! od nowości w naszych rękach 

VIN i rejestracja jest w wątku lub mogę podać na priv 

Do auta sa kupione dodatkowo pakiety :

BSI 5 lat do 100 000 km 

BRI 5 lat do 200 000km , zapłaciłem za nie dodatkowo około 20 000zł 

Dodatkowo GAP na 100 000zł na 5 lat , więc tak naprawdę przez dwa lata auto ma pełną ochronę 🙂 kosztował około 5 000zł 

Wyposażenie widać w wątku , odklikane wszystko oprócz haka.....

Drugie zimowe koła M perf zostawiam sobie do nowej x1 

W razie pytań zapraszam na priv lub do komentowania 

😉 

male-bmw-2.png
Opublikowano
W dniu 22.05.2025 o 12:29, wehyr napisał(a):

1g.jpg

2g.jpg

Co to za apka? Race Timer?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
17 godzin temu, komoornik napisał(a):

Dragy, to nie sama appka ale przede wszystkim sprzęt.

polecam racelogic jest lepszy ale droższy 😄

male-bmw-2.png