Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można ustawić położenie lusterka podczas cofania, gdy przełącznik jest ustawiony w pozycję w lewo? Zjeżdża za bardzo na dół, a gdy chcę je skorygować ustawia się lusterko kierowcy 😄

Opublikowano

Nie. W pre-LCI dało się to uzyskać poprzez kodowanie. w LCI kodowanie bez blokady chmury chyba wciąż jest niemożliwe, więc raczej nie ma opcji.

• Dziękuję 1
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
1 godzinę temu, Exposito napisał(a):

Hej, co sądzicie o tej ofercie? Moim zdaniem dobra.

brak informacji o aucie 😀
jak chcesz kupić to inny dział: https://www.bmwklubpolska.pl/forum/forum/31-co-sądzicie-o-tym-bmw-z-ogłoszenia-opinie-na-temat-samochodów-na-sprzedaż/

Samochody które były złe jak były nowe, odradzają się w Polsce jako używane BMW
Opublikowano
W dniu 11.08.2025 o 10:10, buster12 napisał(a):

Nie. W pre-LCI dało się to uzyskać poprzez kodowanie. w LCI kodowanie bez blokady chmury chyba wciąż jest niemożliwe, więc raczej nie ma opcji.

Ale lipa. Nawet w Skodzie mogę zapisać jak ma się ustawiać przy cofaniu 😆

Opublikowano
2 godziny temu, Michael1916 napisał(a):

Oferta chyba bardzo dobra. Mysle, ze ok. 120-130k taniej ( od realnej ceny zakupu po rabatach) za 27k przebiegu.

Zakładam, że to przedlift, bo moc w 40d LCI jest wyższa.

Opublikowano

Koledzy powiedzcie mi, czy powinienem dostać z BMW podpisane dokumenty leasingowe?

W dniu odbioru podpisywałem umowy, które miały iść do centrali, a później (może kopie) do mnie. Nic do tej pory nie dostałem i nie wiem, czy ja coś źle zapamiętałem, czy ktoś o mnie zapomniał 😄

Opublikowano

Wszystkie dokumenty powinny przyjść kurierem wraz z oryginałem FV po chwili od odbioru auta.

• Lubię to 1
Opublikowano
9 godzin temu, lukasz822 napisał(a):

Wszystkie dokumenty powinny przyjść kurierem wraz z oryginałem FV po chwili od odbioru auta.

No i przyszły już jakiś czas temu, ale żona schowała podczas porządków 🙄