Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano
Niezły fantasta :mrgreen: szkoda, że nie każe pokazać drugiej takiej kwoty na naprawy tej okazji cenowej :norty:
  • 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Spot Monachium Facebuk: BMW München PL

Screenshot_20190504_162413.md.jpg

- Kto ty jesteś?

- Cyprian mały.

- Jaki znak twój?

- BMW!!!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
U Was w Niemczech, to ciuszki bardzo na czasie :mrgreen:

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano
Jak bym zobaczył coś takiego na drodze, w nocy... Chyba zacząłbym się na boki rozglądać za statkiem kosmicznym :lol: :shock: :shock:
  • 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Mnie się podobają te czarne z przodu wyglądają jak "obijacze - odbijacze". Nic tylko się rozpędzić i pie.... w ścianę z żalu że ktoś mógł tak zniszczyć normalne auto.
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 lata później...
Opublikowano

https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-seria-3-bmw-m3-325i-tuning-skory-sportowy-wydech-ladna-ID6E2uiV.html

Może nie opis tu jest śmieszny, ale prezentacja samochodu. Doklejki M3 :D no rozwala system. BTW programem da się wykrzesać 280km z 2.5 benzyny? Myślałem, że takie rzeczy to w silnikach z turbo. A tutaj? Chyba cały osprzęt musiałby być wymieniony. Ale i tak nie wierzę w to

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Ten anglik jest warty tyle ile silnik z niego na swapa i nie wiem, skóra za 1k zł. Skąd oni biorą te ceny.
  • 9 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...