Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:lol: ludzie to maja pomysly,najbardziej mi sie podoba ten stożek na "tym czymś" :lol:

'to cos' to jest snorkel - wyprowadzenie dolotu na dach zeby mozna bylo brodzic w wodzie i zeby fala wplywajaca na maske nie zalala. jak wszystko dobrze uszczelnione wlacznie z elektronika, to mozna czyms takim wjechac do rzeki az po dach :)

widzialem tak kilka razy z tym stozkiem, ze wywalaja puszke filtra a stozek na koniec, ale czy ma to sens techniczny czy tylko wygoda albo wiesnactwo to juz nie wiem.

to nie ma wygladac tylko pokonywac bezdroza :D fajna maszyna :)

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
pare dni tu nie zagladałem ale jak zobaczyłem kilka ostatnich samochodów ( czy nie wiem jak to nazwac )to sie przeraziłem jakie to ludzie maja pomysly i nadal im fantazji nie brakuje :duh:
http://img11.imageshack.us/img11/6204/e340211.jpg
Opublikowano
Przebieg 48 000 km :duh: he he he . chyba uciekło mu jedno zero z podanego przebiegu , albo tyle auto robiło rocznie km :D . Fotel kierowcy już pięknie wytarty od wsiadania...ale na liczniku tylko 48 000 .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
taaa :D nie wierzysz w słowo pisane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: i w dodatku mega golas.

Pozdrawiam,

Trzastek

BMW Klub Polska

Opublikowano
Ale co sie czepiacie ma potwerdzony przebieg ksiazka serwisowa ma az dwa wpisy :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
Dokładnie tak,ciekawe kto na taki opis da się nabrać,moim zdaniem im więcej tego typu pierdół że szkoda mu samochodu bo np.robi budowę :mad2: czy z powodu powiększenia się rodziny bo takie też widziałem :duh: to po prostu facet przyznaje się że jest to parch i próbował wiele sposobów żeby się tego pozbyć poprzez wywołanie chyba litości w przyszłym nabywcy.
Opublikowano

http://www.allegro.pl/item1024176915_bmw_e36_316_i_za_mala_kase_driftowoz.html

Nie mogłem się powstrzymać :roll:

w zakładce M3 :D sprzedający to chyba dobry człowiek bo odpowiada za free na pytania :D a silnik hmm... "silnik nie bierze oleju a jeśli bierze to tyle ze nic nie widać" :mad2: macie Państwo jakieś pytania? bo ja nie :duh:

Opublikowano

O jaaa...nawet obrotomierza nie ma! To były takie wersje! Szok.

a ten "driftowóz" jest własnością jakiegoś typowego chama ze wsi co zakłada jakieś narzuty na siedzenia, inspekcja i reszta świeci się aż miło, przy wskazówce od ilości paliwa widać że coś już grzebał...pewnie chciał naklejkę M3 dokleić między zegary...nie wspomnę o wlotach halogenów. Wydaje mi się że jak sprzeda e36 to kupi sobie calibre :)

...ale co ma alusy... :)