Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wehyr, zastanawiam się, czy w konfiguracji bez asystentów jazdy masz asystenta martwego pola (ten trójkąt na lusterku, zapalający się, gdy w martwym polu znajduje się pojazd)?

Nie, nie mam

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gratulacje! Fajna tablica :8)

Niezły zbieg okoliczności, moja równo rok temu była w ASO na przeglądzie zerowym :wink:

Niestety asystent pasa jest teraz zawsze włączony i za każdym razem trzeba go wyłączać :?

Dziękuję :mrgreen:

Głupie pytanie a jak się go wyłącza?

:mrgreen:

W aucie byłem tylko 20min.

Czyli to jest w standardzie, czy podpięte pod jakiś pakiet?

Kolega ma multiassist co auta dla wszystkich leasingów rejestrują w pl to poprosiłem o 777 i pierwsze litery imion hehe

Ja nie brałem asystentów a tego i od pasów i tak mam wiec to chyba standard albo i wymóg jakiś UE.

Wyłączasz w idrive, masz skrót obok awaryjnych ale teraz już trzeba go wyłączać za każdym razem :duh:

Dzięki to będzie jak w f30ze start stop odruch haha

male-bmw-2.png
Opublikowano
Wehyr, zastanawiam się, czy w konfiguracji bez asystentów jazdy masz asystenta martwego pola (ten trójkąt na lusterku, zapalający się, gdy w martwym polu znajduje się pojazd)?

Nie, nie mam

Dzięki za odpowiedź. Nie korciła Cie pełna skóra w środku?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie, nie mam

Dzięki za odpowiedź. Nie korciła Cie pełna skóra w środku?

Mnie korcila plus fotele m jak i inne gadżety i szczerze kolejne 30-40k a mnie na to nie stać i to i tak jest więcej niż planowałem..... Moze za kilka lat ta zostawię i kupię prawilne m ale wcześniej inne wyzwanie z grubej półki finansowej hehe ale to nie to forum żeby śmiecić...

male-bmw-2.png
Opublikowano

I tak wyszła piękna konfiguracja, wg. mnie bardzo dobry balans tego co przydatne, bez wydawania kasy na mniej lub bardziej użyteczne bajery.

Widzę, że wziąłeś pakiet serwisowy na 5 lat, czemu nie gwarancyjny? Sam czekam na odbiór mojego M340i i w momencie odbioru będę decydował jakie pakiety wziąć. Póki co skłaniam się ku obu serwis + gwarancja 5 lat, ale chętnie usłyszę Twoją opinię.

Opublikowano

Wyłączasz w idrive, masz skrót obok awaryjnych ale teraz już trzeba go wyłączać za każdym razem :duh:

U mnie w wersji idrive 07/2020.54 przy konfiguracji individual wciąż pamięta wszystkie ustawienia asystentów.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
I tak wyszła piękna konfiguracja, wg. mnie bardzo dobry balans tego co przydatne, bez wydawania kasy na mniej lub bardziej użyteczne bajery.

Widzę, że wziąłeś pakiet serwisowy na 5 lat, czemu nie gwarancyjny? Sam czekam na odbiór mojego M340i i w momencie odbioru będę decydował jakie pakiety wziąć. Póki co skłaniam się ku obu serwis + gwarancja 5 lat, ale chętnie usłyszę Twoją opinię.

Bsi wliczone w leasing a bri za gotowizne żeby wliczyć w koszta

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

U mnie w wersji idrive 07/2020.54 przy konfiguracji individual wciąż pamięta wszystkie ustawienia asystentów.

Szczęściarz :mrgreen:

male-bmw-2.png
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Chodzi o produkcje auta, nie soft. Mam 01.2020 i pamięta mimo najnowszego softu a inni z nowszymi autami na tym samym sofcie musza wyłączać za każdym razem :(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Chodzi o produkcje auta, nie soft. Mam 01.2020 i pamięta mimo najnowszego softu a inni z nowszymi autami na tym samym sofcie musza wyłączać za każdym razem :(

:cool2:

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
standard albo i wymóg jakiś UE.

O to to!

Wehyr, gratulacje. Najlepszy wybór!

Instagram: @kolczasty
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
standard albo i wymóg jakiś UE.

O to to!

Wehyr, gratulacje. Najlepszy wybór!

Dziękuję :mrgreen:

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Bardzo rozsądny konfig. Mi wychodzi 30-40 więcej ale u Ciebie jest to co najważniejsze.

Czekam na więcej fotek i wrażeń z jazdy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gratulacje, super wyglada, jak się ma data odbioru do daty na umowie ?

Szerokości !

Dziękuję bardzo

Data odbioru na umowie była do końca 02.2021

Liczylismy na slot w styczniu i się udało ( auto bez żadnych rzeczy indywidualnych...)

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bardzo rozsądny konfig. Mi wychodzi 30-40 więcej ale u Ciebie jest to co najważniejsze.

Czekam na więcej fotek i wrażeń z jazdy.

Zawsze bym coś więcej dobrał, aczkolwiek skąd brać haha...

:mrgreen:

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

DSC-2164.jpg

DSC-2163.jpg

DSC-2160.jpg

DSC-2159.jpg

Auto odebrane ze studia, powłoka położona na wszystko co możliwe plus folia na klamki....

Auto mega mi się podoba...

Z kilku ciekawostek w trybie sport ind ustawiam wszystko na Comfort i start/stop działa nadal....

Za to pluz że wchodzę w asystentów, wybieram ind i wyłączam wszystkie, gasze i zamykam auto i domyślnie ten badziewi nie działa, zapamiętując ostatnia opcje...

Auto ma 32km przebieg zanim je dotrę ( planuje 3000km) minie z pół roku haha co zrobic, nie ma kiedy jeździć, spalanie póki co 17litrow samo miasto....

Auto 19" rf stały zawias m bajka dla mnie, moze na 20" byłoby za sztywno, aczkolwiek miłośnikom komfortu nie polecam....

Sportowy układ kierowniczy daje fajne poczucie panowania nad autem....

Lasery!!! Świetna sprawa

Navi pro i hk in plus....

Konfig idealny dla mnie nie żałując tym razem kilku fajnych opcji sobie....

Czekam teraz na promo felg i zamieniam, te zostają na zimę i zakładam zimówki a m performance 898beda na lato.

Zapomniałem dodać, wszystkie znaczki na czarno / białe oklejone folia, miał być czarny dach ale sam nie wiem czy bym potem nie był brany za stereotyp właściciela bnw...

male-bmw-2.png
Opublikowano
Gratuluje fajnej sztuki, kolor słuszny dodatkowo po ceramice musi robić robotę plus chyba zaczynają mi się podobać czarne lusterka. Może uda się kiedyś wypatrzyć w Szczecinie. :mrgreen:
6ff0d43911e3.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dachu nie oklejaj bo te folie w połysku wyglądają jak lakier kladziony odkurzaczem przez nawalonego szwagra. Mora jest okropna.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gratuluje fajnej sztuki, kolor słuszny dodatkowo po ceramice musi robić robotę plus chyba zaczynają mi się podobać czarne lusterka. Może uda się kiedyś wypatrzyć w Szczecinie. :mrgreen:

Można kiedyś jakiś spot zrobić

Dziękuję bardzo

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dachu nie oklejaj bo te folie w połysku wyglądają jak lakier kladziony odkurzaczem przez nawalonego szwagra. Mora jest okropna.

Tak myślisz?

Kolega ma deep shine detailing i folie na całym aucie też kładzie plys bezbarwne, ja jestem laikiem więc tylko pytam :D

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak sprawdzic czy motor jest rozgrzany??

Wiem głupie pytanie :duh:

male-bmw-2.png
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Sportowe wskaźniki w idrive, masz tam między innymi temperaturę oleju. Zrobiłem sobie skrót na cyferce 8 i mam po jednym kliknięciu :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sportowe wskaźniki w idrive, masz tam między innymi temperaturę oleju. Zrobiłem sobie skrót na cyferce 8 i mam po jednym kliknięciu :D

Dzięki wielkie :cool2:

male-bmw-2.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Folie matowe i bezbarwne są okej ale te w połysku wyglądają bardzo słabo. Nie warto bo popsujesz nowe auto.