Skocz do zawartości

G30 FL vs A6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Moderatorzy
31 minut temu, Exposito napisał(a):

I ty jesteś moderatorem? Takie zakompleksione dno, co audi nazywa kałdi? Wieśwagen? Serio? Ile ty masz lat, 16?

Jak dostałem zastępczego Turana to rodzinnie po kilku godzinach spędzonych w tym cudzie techniki nadaliśmy mu imię : Kaka wagen 😅

• Odpowiedzi 108
  • Wyświetleń 22,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Z tego co zauważyłem to na tym forum jest przeważająca większość "ślepych" zapaleńców BMW (co jest zrozumiałe bo to forum BMW a nie Audi) wiec jakakolwiek krytyka spotyka się niestety z brakiem zrozum

• Ale Ty piszesz do innego człowieka z przeszłości którego już nie ma. Każdy z nas po 4-5 latach to inny człowiek. @s0nar proszę tylko nie wejdź cały na biało i nie palnij tego samego co 4 lata temu b

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Screenshot2025-10-20at21-15-24opatarokumem-SzukajwGoogle.png.7d67ae1f6f75bfc3c16d144e083e00fc.png

Tylko po to żeby dołożyć moderatorowi. xD

Opublikowano

Tak, bo powinien trzymać choćby jakikolwiek poziom.

Pisanie wieśwagen czy kałdi jest naprawdę słabe.

Opublikowano
36 minut temu, madseason napisał(a):

Jak dostałem zastępczego Turana to rodzinnie po kilku godzinach spędzonych w tym cudzie techniki nadaliśmy mu imię : Kaka wagen 😅

No Touran jest wiadomo, mało przebojowy i jego jedyną cechą jest to, że po prostu jest 🙂

Opublikowano

Ale Ty piszesz do innego człowieka z przeszłości którego już nie ma. Każdy z nas po 4-5 latach to inny człowiek.
@s0nar proszę tylko nie wejdź cały na biało i nie palnij tego samego co 4 lata temu bo zburzysz mi całą linię obrony Ciebie. 😂
Zresztą przy tym co się dzieje z wyglądem, wyposażeniem i jakością nowych BMW to te VW i Audi już nie są takie złe.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Inny po 4 latach? 🤣 język może trochę inny ale to dalej ten sam bohater pewnego wiersza Jana Brzechwy. 🤪

🙃🙃

Opublikowano
  • Moderatorzy
2 godziny temu, madseason napisał(a):

Jak już taki temat został odkopany to napisz co było nie tak z touranem bo to obecnie chyba jedyny samochód z trzema isofixami z tyłu i obawiam się że będę musiał g01 wymienić na niego 😂 

Opublikowano
  • Moderatorzy
9 godzin temu, Randall napisał(a):

Jak już taki temat został odkopany to napisz co było nie tak z touranem bo to obecnie chyba jedyny samochód z trzema isofixami z tyłu i obawiam się że będę musiał g01 wymienić na niego 😂 

Co nie tak? To chyba łatwiej napisać co jest ok... 

- jedzie, z trudem, ale jedzie

- jest bardzo pojemny

No i chyba tyle, jak rozmawiałem z kumplem co tym jeździ już 5 lat też nie potrafił wymienić więcej zalet, poza jeszcze jedną - częśći są tanie bo prawie wszystko z golfa pasuje, łącznie z lampami 😅

Dlaczego 3 ISOfixy potrzebujesz? Trojaczki Ci się urodziły? Pamiętam lata temu kupiłem pierwszego ISOfixa najlepszego w testach itp, rozwojowy, bo można go było zwiększać z wiekiem. Finalnie po pół roku zrezygnowałem z tego całkowicie, bo to był taki kloc że ciężko było go do e39 zmieścić i przeszedłem na jakieś najzwyklejsza kompaktowe, gdzie mieściły się 2 dla młodziaków, wtedy w środku już nie trzeba fotelika dla najstarszego w środku.

Opublikowano
  • Moderatorzy
12 godzin temu, Markok napisał(a):

Ale Ty piszesz do innego człowieka z przeszłości którego już nie ma. Każdy z nas po 4-5 latach to inny człowiek.
@s0nar proszę tylko nie wejdź cały na biało i nie palnij tego samego co 4 lata temu bo zburzysz mi całą linię obrony Ciebie. 😂
Zresztą przy tym co się dzieje z wyglądem, wyposażeniem i jakością nowych BMW to te VW i Audi już nie są takie złe.

Dziękuję za wiarę w człowieka, to bardzo budujące 🙂 A co do tematu wątku - nie przepadam za odgrzewanymi kotletami, więc nie będę jeszcze raz wyrażał swojej opinii o VW czy Audi, jednak gdybym miał to zrobić to o VAG-u nadal nie mam nic dobrego do powiedzenia 😉 Dobrego dnia dla wszystkich.