Skocz do zawartości

mikrofiltr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.Mam pytanie ,chce wymienić filtr a w zasadzie filtry w mojej piąteczce e39 523 mam chyba oryginalne filtry z plastikowymi obwódkami nowe które kupiłem z firmy mann filter mają dookola miękką gąbkę czy to nie przeszkada i czy będą pasować.Dzięki
Opublikowano
  • Autor
Dzięki
Opublikowano
A można wiedzieć ile dałeś za te filtry??
Opublikowano
  • Autor
160 zł za dwa
Opublikowano
chodzi wam o te filtry co sa sa pod maska ,tzw filtry przeciwpylkowe?jesli tak to mozna kupic zamiennik za 35 zl. ja kupilem i nie odczuwam roznicy
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
no własnie ja mam ten sam problem kupielm autko i sa tam dwa filtry tylko zabrudzone ostro, jaksie domyslam nie mozna tego czyscic ani pac :mrgreen: , tez mam oryginaly w plastkowych objemkach, mozna wsadzic zamienniki??? podajcie moze jakies namiary na allegro czy lepiej kupic w aso
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

ten brud to moze byc po prostu filtr weglowy, ktory kiedy nawet jest nowy, to wyglada na zabrudzony

ja kupilem jakies wloskie zamienniki weglowe za ok. 80 zl, z tego co gdzies czytalem, filtr weglowy powinien nie dopuszczac smrodow do kabiny (tak to ma dzialac?), te niestety dopuszczaja, bez sensu doplacac za wegiel, kiedy i tak to nie dziala, nastepnym razem kupie oryginal i zobacze czy jest roznica, orygnial 160-200 zl

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
110 zl za 2 sztuki, info ze strony filtron.pl

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
Dzieki panowie, a odnośnie tego rudu, one z "wierzchu" są białe od spodu są czarne i brudne niby. Uważacie że lepiej kupić normalny filtrona i olać te że powinien być węglowy? Czy to nie zaszkodzi całemu układowi klimy i nawiewów?
Opublikowano
panowie a spotkaliscie sie z zaminikami okraglych filtrow pylkowych w komoze silnika do e36 ?bo szukalem i tylko w aso mozna dostac ale ok 200zl
Opublikowano
Ja teraz kupiłem MannFilter i się zawiodłem ,gdyż przepuszczają smrody z tirów ,czy autobusów . Ostatnio miałem z ASO (nie wiem jakiej firmy) i o wiele lepiej oczyszczały powietrze .
Opublikowano
160 zł za dwa

To ja za komplet filtrona:

olej, powietrze, paliwo, filtry kabinowe klimy dalem 199 z przesylka ;)

Tomek

Marzenia się spełniają...

Opublikowano
Filtron K1015- w intercarsie po 62,92 do e36 1600 cm3, do 1900 nie ma!

Tomek

Marzenia się spełniają...

• 2 tygodnie później...