Skocz do zawartości

07/2020/535 ktoś ma taką aktualizacje i android auto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam pisalem w sprawie aktualizacji żeby dostać android auto , dealer smorawinski dał mi odpowiedź że mają taki soft 07/2020/535 ale nie mają pewności czy ma android auto . Ktoś ma jakąś wiedzę .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam pisalem w sprawie aktualizacji żeby dostać android auto , dealer smorawinski dał mi odpowiedź że mają taki soft 07/2020/535 ale nie mają pewności czy ma android auto . Ktoś ma jakąś wiedzę .

Nie wiem czy nam ta wersje softu ale po aktuualizacji u dealera do najnowszego wowczas dostepnego 31.07 mam AA u siebie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy AA wymaga opłaty? A może osoby, którym to działa miały wcześniej Car Play?

Czy jest ktoś, kto nie miał CP a zaczął mu działać AA?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pytanie czy kupienie CP uruchomi AA?

Tylko nie odsyłajcie mnie do BMW Polska bo oni po 2 miesiącach namysłu odpowiedzieli, że coś tam u mnie nie działa, bo do tego potrzebna jest opcja "X", którą mam od początku :twisted: :twisted: :twisted:

Opublikowano
Pytanie czy kupienie CP uruchomi AA?

Tylko nie odsyłajcie mnie do BMW Polska bo oni po 2 miesiącach namysłu odpowiedzieli, że coś tam u mnie nie działa, bo do tego potrzebna jest opcja "X", którą mam od początku :twisted: :twisted: :twisted:

Na 90% pakiet obejmuje CP i AA, tak jest w kazdej marce.

Opublikowano

To, że w każdej marce tak jest wcale nic nie znaczy jeszcze :)

Chociaz mam nadzieję, że tu też tak będzie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie brałem CP bo nie używam Apple (chociaż moja rodzina tak). Mogę dokupić CP ale nie mam tam wzmianki o AA.
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam odebrałem samochód

Po aktualizacji mam AA

Mam p30 pro i komunikat że nie można się połączyć

Czy ktoś ma p30 pro i działające AA?

Można podać działające wersję AA ?

Opublikowano
Witam odebrałem samochód

Po aktualizacji mam AA

Mam p30 pro i komunikat że nie można się połączyć

Czy ktoś ma p30 pro i działające AA?

Można podać działające wersję AA ?

mam to samo w x7, ze samsung galaxy note tez sie nie łączy :( i nie ma jak tego podłączyć :(, dlatego działam tylko na Iphonie z CarPlay

Opublikowano

Sprawdziłem p30 pro , p40

starego p8

tableta :) nic nie działa z tym AA.

zastanawiam się jak to jest że komuś działa czy tylko dany model telefonu czy też zależne jest od konkretnej wersji android auto ?

Pokładałem z tym duże nadzieje ..

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie, odgrzebuję temat, problem z połączeniem AA z P30pro, ktoś znalazł przyczynę i ewentualnie rozwiązanie jak to ze sobą połączyć?
  • 1 miesiąc temu...