Skocz do zawartości

Rabaty na nową serię 3 g20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Rabat na większe silniki w g20 udzielany przez GlobPolska to 21%

Rozumiem po ,,pseudonimie,, ze to reklama :D

A finansowanie na jakim poziomie można dostać?

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 401,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• RadekTHX
    RadekTHX

Dla ludzi co chca zalozyc firme to radze zeby sie ksiegowosci z tego forum nie uczyli xD

• 🤦‍♂️

• robert0707
    robert0707

oczywiście ze masz wyjście - jechać na przegląd do innego ASO albo autoryzowanego niezależnego warsztatu :)

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Wczoraj sie dowiedzialem ze od 01.04 skonczylo sie duze wsparcia finansowego dla 318i odmiany Touring:( Business Edition pozostaje JEDYNIE dla sedana (318i, 318d).
Opublikowano
W globie nie oszukujemy kupujących i można korzystać ze swojego leasingu, ubezpieczenia czy gapa
Opublikowano
Pierwsze nowe auto w zyciu i po delikatnych negocjacjach udalo sie uzyskac 20% na m340d do produkcji. Juz przy pierwszym spotkaniu z handlowcem ku mojemu zaskoczeniu dostalem oferte 18% i ubezpieczenie w cenie przy zakupie za gotowke. Ostatecznie wybralem leasing BMW FS z promocyjna oferta 101,2% i ubezpieczeniem kupionym w BMW (8100zl ). Od brokera z Łodzi "taniej auto" mialem oferte 24% i leasing zewnetrzny jednak odpuscilem ten temat bo bedac po rozmowie z kilkoma handlowcami rabat 24% na m340d wydaje mi sie nierealny. Jesli chodzi o wersje 318 to widzialem czyjas kalkulacje ze 159 na 119tys zl co daje 24,5% - oferta prywatna nie flotowa. Dziekuje koledze Wehyrowi za namiar na swojego handlowca, umozliwilo mi to wynegocjowanie 20%.

Sprawdź wartość katalizatora w swoim BMW.

https://www.autokat-katalizatory.pl/cennik-skupu

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Pierwsze nowe auto w zyciu i po delikatnych negocjacjach udalo sie uzyskac 20% na m340d do produkcji. Juz przy pierwszym spotkaniu z handlowcem ku mojemu zaskoczeniu dostalem oferte 18% i ubezpieczenie w cenie przy zakupie za gotowke. Ostatecznie wybralem leasing BMW FS z promocyjna oferta 101,2% i ubezpieczeniem kupionym w BMW (8100zl ). Od brokera z Łodzi "taniej auto" mialem oferte 24% i leasing zewnetrzny jednak odpuscilem ten temat bo bedac po rozmowie z kilkoma handlowcami rabat 24% na m340d wydaje mi sie nierealny. Jesli chodzi o wersje 318 to widzialem czyjas kalkulacje ze 159 na 119tys zl co daje 24,5% - oferta prywatna nie flotowa. Dziekuje koledze Wehyrowi za namiar na swojego handlowca, umozliwilo mi to wynegocjowanie 20%.

Gratulacje. Jakieś restrykcje o których tu pisano zostały Ci narzucone?

Jaki przewidzieli termin produkcji?

Edytowane przez --==maly==--

Opublikowano
  • Autor
  • Zasłużeni forumowicze

Gratulacje!! Szczecin, czy Częstochowa?

Podać adres do wysyłki butelki??

Hahaha, pozdrawiam i oby się szybko wyprodukowała

male-bmw-2.png
Opublikowano

boohmacher oraz wehyr podzielicie się kontaktem na priv? W nadchodzącym tygodniu miałem rozpocząć wysyłkę zapytań o oferty ale może nie będzie potrzeby gdy zacznę od Waszego handlowca :)

p.s.

stawiam dobrą whiskey albo dla niepijących świetny, zdrowotny zakwas buraczany:)

Pozdrawiam,

Peetross

Edytowane przez Peetross

Opublikowano
Rabat elegancki. Ja dostalem na poczatku 15 proc, potem 17 po problemie z ledzwiami (ledzwie finalnie dolozone u dilera)i ubezpieczenie gratis. Do tego rabat 3tys na kola zimowe. Samochod full wyposazony 340 iX
Opublikowano
Jaki masz ten zakwas buraczany ? Masz na myśli sok z kiszonych buraków? Bo jak dobry, to ogarniemy ponad 20% :D
http://images.spritmonitor.de/1244128.png - ekologia pełną gębą :lol:
Opublikowano

Tak, sok z kiszonych buraków.Mam dojścia do świetnych, naturalnych (bio) zakwasów tradycyjnych z buraka ( np. z czosnkiem, bez czosnku, imbirem itd.) :) :) :wink:

Wszelkie inne kiszonki też wchodzą w grę :wink:

Pozdrawiam,

Peetross

Opublikowano
Rabat elegancki. Ja dostalem na poczatku 15 proc, potem 17 po problemie z ledzwiami (ledzwie finalnie dolozone u dilera)i ubezpieczenie gratis. Do tego rabat 3tys na kola zimowe. Samochod full wyposazony 340 iX

czyli końcowa kwota ile cię wyszło - tak z ciekawość

Opublikowano

Tzn wytargowałeś dołożenie lędźwi w salonie przed odbiorem? A boczki?

Opublikowano

Kolego Mały jakie restrykcje masz na mysli? Termin produkcji samochodu do 6 miesięcy.

Wehyr finalnie Warszawa ale oferta ze Szczecina pozwolila ją zrównać. Wolalem kupic w Warszawie bo tu bede serwisowal auto i latwiej zalatwic formalnosci na miejscu. Podaj adres i napisz co pijesz :)

Sprawdź wartość katalizatora w swoim BMW.

https://www.autokat-katalizatory.pl/cennik-skupu

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Kolego Mały jakie restrykcje masz na mysli? Termin produkcji samochodu do 6 miesięcy.

Wehyr finalnie Warszawa ale oferta ze Szczecina pozwolila ją zrównać. Wolalem kupic w Warszawie bo tu bede serwisowal auto i latwiej zalatwic formalnosci na miejscu. Podaj adres i napisz co pijesz :)

Poczytaj o braku niektórych elementów temat podrzucił kolega ironiq.

6 miesięcy :mad2: zaraz odbiór będzie 2022 :duh:

Edytowane przez --==maly==--

Opublikowano

Cześć,

Ja zamówiłem 320i pod koniec marca. Zakup na osobę fizyczną w niewielkiej części finansowany kredytem. Rabat to prawie 23%.Cena auta katalogowo wyszła 200400.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Czy ktoś zamawiał w kwietniu autko? Coś słabo z rabatem u mnie, konfiguracja bieda line za 175k, handlowcy proponują 139k. Czytałem, że przy 318i powinno być lepiej. Pomocy :)
Opublikowano
Czy ktoś zamawiał w kwietniu autko? Coś słabo z rabatem u mnie, konfiguracja bieda line za 175k, handlowcy proponują 139k. Czytałem, że przy 318i powinno być lepiej. Pomocy :)

To raczej spoko rabat. Ja zamawiałem w marcu w konfiguracji za 190 a finalnie stanęło na 155. Handlowiec nie chciał już nic zejść, nawet podgrzewanej kierownicy za tysiaka dołożyć :mrgreen:

Opublikowano

To raczej spoko rabat. Ja zamawiałem w marcu w konfiguracji za 190 a finalnie stanęło na 155. Handlowiec nie chciał już nic zejść, nawet podgrzewanej kierownicy za tysiaka dołożyć :mrgreen:

Dokładnie, to bardzo dobry rabat :cool2:

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Podobno od kwietnia skończyło się wsparcie Bmw dla 18d/18i, czy to prawda to nie wiem.

20% to nie jest dramat, ale też nic szalonego.

BMW F20 - było

BMW G21  - było 

Opublikowano

BMW wycofało rabatowanie/wsparcie dla G21 od kwietnia.

G20 podobno dalej jest dostepne w ramach tzw. edycji biznesowej

Opublikowano

Rozmawiałem z kilkoma handlowcami i twierdzą, że jest rabat kwotowy 35k i mają bardzo niską marżę, z której ciężko coś urwać.

Gdybym tylko wiedział ile ta niska marża wynosi :)

Opublikowano
Rozmawiałem z kilkoma handlowcami i twierdzą, że jest rabat kwotowy 35k i mają bardzo niską marżę, z której ciężko coś urwać.

Gdybym tylko wiedział ile ta niska marża wynosi :)

Raczej rabat %, gdyż np. w moim przypadku kwotowo wyszło minus 37 400 ( G20 318i ). Im droższa cena katalogowa, tym większy rabat kwotowy - tak to raczej działa.

Opublikowano
Aha to spoko, a kiedy zamawiałeś? Podobno to wsparcie od BMW na 318i jest od kwietnia mniejsze o 2.000zl, ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Opublikowano
Aha to spoko, a kiedy zamawiałeś? Podobno to wsparcie od BMW na 318i jest od kwietnia mniejsze o 2.000zl, ale ile w tym prawdy to nie wiem.

połowa marca