Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Będzie Space grau.

Tymczasem pusta puszka od dpf poszła do znajomej firmy. Będzie kat euro 4. I powoli zbieram graty przydatne podczas wymiany rozrządu którą będzie chyba jeszcze w styczniu.

Bartek, sam będziesz wymieniał rozrząd?

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Zdrowie nie pozwala ani warunki.

Rozrząd zrobią mi w zaprzyjaźnionym warsztacie w okolicach częstochowy.

Na przyszły tydzień jestem umówiony na xhp stg3

E szpere I dopisanie sport hamulców do dsc.

Opublikowano
Bardzo ładny zestaw, jak zwykle wszystko profi wykonane :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wygląda jak SimpleFix.

Sprawdza się? Chyba też takie zapodam.

Opublikowano

Dzięki Mariusz staram się:) na zdjęciu wygląda jak krzywe Ale to złudzenie optyczne. Wrzucę foto po montażu.

Tak. Simple fix. Polecam

Opublikowano
Sprawdziłem dpf ... pod obciazeniem 450mbar... smietnik...

Jest jeszcze jakiś problem z aktywacja wentylatora za chlodnicami... Ale to powoli ogarniemy...

Edit. Puszka po dpf już zamówiona.. przyjdzie zawiozę ja do zaprzyjaźnionej firmy która zawsze dłubie mi w wydechach. tam zostanie wstawiony katalizator restrykcyjny 200cpi lub bardzo restrykcyjny 400cpi.

W międzyczasie montuje hak... zamiebiam dpf na porzadny kat. po montażu auto jedzie do ww. firmy i wywalamy te mg motorsport koncowki i budujemy przelot zamiast tylnego ukladu tlumikow.

Cześć Bartek

Czy to ta sama firma, która kiedyś mi podałeś kiedyś X-P jak chciałem zrobić kat. w swojej E61 bo poprzedni właściciel usunął filtr razem z katem. Jeżeli tak to ten człowiek wtedy mi powiedział, że nie robi takich rzeczy i temat odpuściłem bo mam już F11, teraz natomiast chciałbym powrócić do tego ponieważ kolega chce kupić ode mnie moją E61 i chciałbym żeby katalizator był zrobiony.

Opublikowano

Oczywiście że ta sama.

Nie pytałem czy zrobi tylko dałem puszkę i powiedziałem żeby zabudowal. Może też dlatego inaczej do mnie podchodzi bo sporo już u niego robiłem i wiele osób mu podeslalem.

Opublikowano

cbf62000f35f377dgen.jpg

Byłem dziś w aso bo kompletuje jakieś pierdolki do wymiany rozrządu... jak będzie komplet to pokaże...

To przy okazji chiński znaczek bmw zastapilem oryginalnym znaczkiem do serii f.. który jest bardziej płaski. I zdecydowanie bardziej mi się podoba..

Udało się też usunąć ten pseudo carbonowy znaczek...

3c88289cc71229aegen.jpg...

Lubię te oryginalne smiglo...

Opublikowano

Tak sobie grzebie zaglądam tu i tam... A tu Cyk wahacz luzny z tyłu.. (odkrecony).... poszukiwalem przyczyny dziwnego zachowania podczas ostrego hamowania... I chyba znalazłem... :D troszkę zmęczone są też gumy sanek i tu wpadnie poliuretan.

Pisałem wcześniej że coś trzeszczy prawa strona w glosniki... okazało się że zwrotnica od głośników rezonowala.. rozebrane poprawione

f48e290a0b88dfc2gen.jpg

Glosniki grają rewelacyjnie.

Przyjemność z jazdy :D

Opublikowano

Bartek za ile dorwałeś ten znaczek? Do E92 też podejdzie?

Możesz podać nr części OEM?

Mój jest już lekko zmęczony życiem (i kamieniami), ten Twój by mi przypasił :D

Opublikowano

7288752 mam taki w domu.

Jedyna wada to mocowanie na polance bo f seria nie ma pinow

Opublikowano

c5dfc6d8862873a9gen.jpg

Daszek carbonowy rozebralem rozdzielilem wstawiłem seryjny daszek I na to sznycla... Tak bardziej kontrastuje i jakoś bardziej mi się podoba.. carbonowy daszek dostępny gdyby ktoś szukał:)

• Zasłużeni forumowicze
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ac Schnitzer fajne produkuje te daszki (niestety, trochę kosztują. Miałem taki w X3 E83, teraz zakładam do mojej X3 F25, kolega ma w X1. Wszędzie dobrze pasują i widzę, że w E91 również super wygląda.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano
Zdrowie nie pozwala ani warunki.

Rozrząd zrobią mi w zaprzyjaźnionym warsztacie w okolicach częstochowy.

Na przyszły tydzień jestem umówiony na xhp stg3

E szpere I dopisanie sport hamulców do dsc.

Mógłbyś napisać coś więcej o tej E szperze? Nie znalazłem niestety zbyt wielu informacji.