Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czolem :8)

Auto jest...

ff4afe827b3e25c1gen.jpg

Będzie to zwykle auto do jazdy codziennej.

Co do planów:

wewnętrzne dekory out wpadną jakieś pomalowane..

Rozporka z carbonu out.. piękna ozdoba może komuś się przyda ;)

Lotka z dachu out zastąpie seria może z maleńkim spoilerem od maxtone.

Kola out będą allegerita..

Z czasem będą zdjęcia;) i fachowo 1 post wyedytuje

Auto ogólnie super :cool2:

• Odpowiedzi 288
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

o shit ...nie myślałem ze to będzie TO 335d :mrgreen:

kurcze wywalić te felgi na rzecz jakiś średnio urodziwych OZetów :roll: . te 313 wyglądają tu tak że nic nie może lepiej pasować do tego auta !

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
Fajnie się zapowiada i teeeee fotele :cool2: :cool2: Czekamy na więcej zdjęć! Tak jak wyżej zmiana stylingu 313 moim zdaniem wyjdzie na minus :cry:

Moje galerie:

Jest 🙂BMW F36 440I // TOYOTA GR SUPRA

Była 😞 BMW F30 335XI 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=167&t=397494

Była 😞 BMW E90 330D 

https://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=339724

Opublikowano
Też sadze ze 313 Może są ładniejsze ale 18" praktyczne, lekkie, a to jest daily a nie showcar.
Opublikowano

Piękne auto, gratuluję :cool2:

Mario włożył w samochód maksymalną ilość dodatków a tu co nowy właściciel to ciut ją ogołaca. :wink:

No cóż każdy robi auto pod siebie :cool2: :cool2:

Opublikowano
To co zrobił Marek we wnętrzu jest na najwyższym poziomie i zostaje usuwam tylko zbędny przepych bo dla mnie za dużo się tu dzieje wolę bardziej spokojna konfigurację
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Znane, dobre auta szybko zmieniają właścicieli, zawsze trafiając w dobre ręce. Gratuluje, jak każdy, bo jest czego. Zmiany przez ciebie zaproponowane trochę zubożą auto, ale to twoja decyzja i tobie ma odpowiadać.
Benzyna zamiast krwi...
Opublikowano

Znam auto i pare razy jeździłem ;) zadbana dopieszczona furka która robi wrażenie na żywo i dość szybka

Bedziesz wywalał DPFA i poprawiasz kreski czy zostawiasz jak jest?

Ja bym osobiście zostawił bo te 370km to już przyjemnie jedzie a szkoda patroszyć auto z ekologii dla zyskania trochę więcej mocy jak jest dobrze jak jest.

Jakieś zmiany planujesz ? I Mariusz i Marko tyle porobili że chyba nie ma już co...

Tu byliśmy na wyprawie w 2015r po moje ex 335d na której znawcy ze zdjęcia zdenerowali Mario twierdząc że czarna ładniejsza ;)

http://i66.tinypic.com/5l5bgp.jpg

Opublikowano

Co do ekologii to zobaczymy... 330xd reagował znacznie agresywniej na dodanie gazu.. Ale pomyślę... mocy na zime aż za duzo....

Ale jak pogoda się uspokoi wyskocze z laptopem na pomiary ciśnienia wstecznego i wtedy się okaże..

Tymczasem. Kola z nowymi quatrac5 :)

f030a47bb73f65c4gen.jpg

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie sądzisz że dużo lepiej siedzi niż w niebieskiej? :cool2:

Zdaj relacje czy jest znaczącą różnica w komforcie podczas jazdy na 18 względem 19. Pewnie za dużo sie nie najezdziles, zdaje sobie sprawę ale mimo wczystko podziel się spostrzeżeniami na gorąco.

:arrow: E91 325D+
Opublikowano

Wg mnie jeśli chodzi o pracę zawieszenia i opony to 17 - 18 To najlepsze rozwiązania.

Zwazylem conieco:

Oz allegerita 18x8.5 plus vredstein quatrac5 235/40/18 18.9kg

313 19x8 Rainsport3 225/35/19 19.8kg

313 19x9 Rainsport3 255/30/19 22.3kg

Wszystkie opony należy traktować jako nowe bo Rainsport3 mają 0.2 mm zużycia. Bardzo ładna waga jak na 19

Opublikowano
Dobra gleba nawet troche ratuje te allegerity :mrgreen: .
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano

Hmm to auto stanowczo za szybko zmienia właściciela :mrgreen:

Czekamy na nowości :mrgreen:

Opublikowano

No i tajemnica wyszła na jaw szybciej niż się spodziewałem. Gratulacje Bartek! :8)

Co do planów? W całości po mojemu. Usunąć zbędny przepych wizualny i niech zostanie mechanicznie grubas, co u Ciebie jest normą.

Allegerity? Dla mnie 2x ładniejsze od 313.

Mam nadzieje, że teraz w końcu projekt na lata.. bo wyżej z cyferkami w dieslu już się nie da... 320d -> 330xd -> 335d :twisted:

Opublikowano

Jeszcze jedna kwestia...

Nowe 0edały które Marek założył że stali nierdzewnej oryginalne bmw są przepiękne Ale wg mnie śliskie... będę testował w innym obuwiu... Ale coś mi się wydaje że to też z auta będę musiał zdjąć...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na pewno znajdzie się chętny co Ci odda swoje gumowe za te stalowe ;)

:twisted: :norty:

http://s32.postimg.org/8t3axzpc5/podpis_Forum_BMW.png
Opublikowano
Nie wiem o czym wy piszecie , właśnie guma na tych pedałach dawała dużą przyczepność, właśnie pedały performance nie dość że szpetne to slizgały się jak nie wiem co....dlatego poszły na złom i wleciały nierdzewne z gumą, ale jak widać każdy ma inne preferencje i inny styl jazdy....