Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Można prosić o sprawdzenie czy czeka mnie jakaś akcja? C863315
Opublikowano

Dzięki za sprawdzenie.

Byłem dziś na umówionej wizycie w ASO. Procedura akcji na chłodnicę jest dość rozbudowana - 28 stron.

Na sprawdzenie przewidują ok 1h. Po tym czasie dostałem informacje że chłodnica kwalifikuję się do wymiany i już montują nową.

Całość trwała ok 3h.

Opublikowano
Dzięki za sprawdzenie.

Byłem dziś na umówionej wizycie w ASO. Procedura akcji na chłodnicę jest dość rozbudowana - 28 stron.

Na sprawdzenie przewidują ok 1h. Po tym czasie dostałem informacje że chłodnica kwalifikuję się do wymiany i już montują nową.

Całość trwała ok 3h.

Robiłeś to w DYNAMIC MOTORS w Bydgoszczy? Jak dzwoniłem to właśnie uzyskałem informację, że trwa to 2-3h

Opublikowano

Robiłeś to w DYNAMIC MOTORS w Bydgoszczy? Jak dzwoniłem to właśnie uzyskałem informację, że trwa to 2-3h

Tak, DYNAMIC MOTORS w Bydgoszczy.

Co ciekawe przez telefon doradca powiedział że na akcji tylko sprawdzą chłodnice i jeśli będzie uszkodzona to trzeba będzie czekać na nową od 2 do 30 dni.

Na miejscu okazało się że mają w magazynie i wymiana na jednej wizycie.

Opublikowano

Tak, DYNAMIC MOTORS w Bydgoszczy.

Co ciekawe przez telefon doradca powiedział że na akcji tylko sprawdzą chłodnice i jeśli będzie uszkodzona to trzeba będzie czekać na nową od 2 do 30 dni.

Na miejscu okazało się że mają w magazynie i wymiana na jednej wizycie.

Przed chwila umówiłem się na sprawdzenie. Doradca powiedział mi dokładnie to samo co Tobie, że jak będzie do wymiany to będzie otwarte zlecenie i najwyżej umówimy się później na wymianę.

Opublikowano
Właśnie jestem po akcji serwisowej. Tak jak pisałem wcześniej dostałem pismo z zaproszeniem z M-carsu w Krakowie. Doradca na miejscu poinformował mnie że będą sprawdzać stan chłodnicy i jeżeli okaże się że jej stan jest w "słaby" to będą zamawiać bo jej nie mają i na kolejnej wizycie będzie wymiana, jeżeli okaże się że stan jest "bardzo zły" to auto zostaje w serwisie i na koszt BMW dostane samochód zastępczy. Okazało się że było coś nie "tak" ponieważ nagle nowa chłodnica się znalazła i została wymieniona i dodatkowo po konsultacji z centralą BMW został również wymieniony EGR. Aktualny przebieg to 61000km operacja trwała ponad 5 godzin.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Cześć,

prosilbym o sprawdzenie mojego vin: DU45041

Z góry dzięki

Jest akcja na chłodnicę.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Witam ,Proszę o sprawdzenie mojego vinu DU45581

Jest akcja na chłodnicę...