Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Zgadza się na filmiku jest ze trzeba te kable poprowadzić ale jedynie to. Pytanie moje co myślicie o takich zamiennikach ? Będzie to jeden do jeden oryginał ?
  • 10 miesięcy temu...
Opublikowano (edytowane)
W dniu 17.10.2018 o 22:31, ada137 napisał(a):

Dokładne info po własnych doświadczeniach

Więc tak potrzebny zestaw lamp lci, zestaw doposazajacy f30 lamp na lci 224zl

Montujemy dokładnie jak na tym filmie

Lecz zamiast przewodów z zestawu doposazajacego na filmie podłączone są do kości środkowej podlaczamy tak jak opisał to kolega mmv

Lewa w klapie do: REM 174*12b pin17 (biało-czarny)

Prawa w klapie do: REM 174*14b pin12 (czarno-fioletowy)

Wtyczka 174*12b to ta najbliżej tyłu samochodu. 174*14b to ta pierwsza od przodu.

Musisz się wpiąć na przewody, najlepiej takim specjalnym patencikiem zaciskowym, albo po chamsku odizolowując kawałek i lutując przewód do przewodu.

Potrzebne kodowanie zgodne z wartosciami opusanymi na trzeciej stronie przez randalla

Hej,

właśnie jestem na tym ostatnim kroku. Czy ktoś może podesłać linka do tego specjalnego patenciku zaciskowego aby podpiąć się pod te piny o których mowa:

Edytowane przez dom85
Opublikowano (edytowane)
11 godzin temu, dom85 napisał(a):

Hej,

właśnie jestem na tym ostatnim kroku. Czy ktoś może podesłać linka do tego specjalnego patenciku zaciskowego aby podpiąć się pod te piny o których mowa:

Edit: Dobra, ogarnięte - działa. U mnie wystarczyło wpiąć do kości środkowej te 2 piny z zestawu doposażeniowego i zakodować na koniec. Zamykam mój wątek;)

Edytowane przez dom85
  • 2 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W dniu 6.12.2023 o 10:18, dom85 napisał(a):

Hej,

właśnie jestem na tym ostatnim kroku. Czy ktoś może podesłać linka do tego specjalnego patenciku zaciskowego aby podpiąć się pod te piny o których mowa.

Jakby ktoś jeszcze potrzebował.

https://euromah.pl/pl/p/Szybkozlaczki-zlaczki-zaciskowe-elektryczne-50szt/1961?srsltid=AfmBOop55UEQE1koXlnMUahBbAt2hUFVm7sipMjDKaapXNxLM7LyUkQR3XM

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Te z klapy tak. W błotnikach są inne. 

• 3 tygodnie później...