Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nareszcie ... :) - ładny przedlift. Widzę z podobnym mankamentem jak mój, titansilber nie odpuszcza błędów przy doborze i kładzeniu lakieru.

Ogólnie zgrabny i dobrze utrzymany przód. Mimo drewna to ciekawy środek. Grzanie chyba z polifta, hk nie wiem czy jest bo nie widziałem w vinie a jest "dinks" na panelu.

W całokształcie fajna i widać, że zadbana.

Chyba nie planujesz się z nią rozstać ?

Opublikowano

Nie jestem specem od BMW - jednak samochód mi się wizualnie podoba. Dla mnie kolor srebrny jest naj jeśli chodzi o BMW - felga kapitalna. Ogólnie ładna bunia :) Życzę bezawaryjności i szerokości :)

pozdrawiam

Tak rozmyślałem, skąd po latach nagle galeria ... Ale ważne że jest.

Napisałem "mimo drewna" bo tutaj rzeczywiście pasuje to drewno - mi się podoba, no i jest drewnem, oblepianiem folią gardzę.

Fajnie się zgrywa wszystko z tymi ss w skórze z e90 (taki mix kiera, fotele, drewno, panel i wszystko w przedlifcie) ale jest :cool2:

Przede wszystkim, powtórzę dobrze poskładany/zadbany przód, którego większość e46, zwłaszcza przedliftów może pozazdrościć.

Tym twoim sShifterem się muszę zainteresować w przyszłości, ktoś pisał że katuje skrzynie, pewnie się możesz wypowiedzieć bo już jakiś czas użytkujesz.

Opublikowano

M57 bez N ?

A może swap ? na m57n, chociaż w przedlifcie możliwy ale ponoć problematyczny, ale ile zabawy żeby poskładać :)

Opublikowano

W końcu Łukasz pochwalił się swoimi 4-kółkami :wink: .

Z żalem stwierdzam, że brakuje mi zdjęć z działań serwisowych :P .

Co do kierownicy to najprawdopodobniej były 1 i 2 nabojowe poduszki.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Łukasz, naprawdę godne auto. Jestem pod wrażeniem :cool2:

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785