Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja kupowalem - wszystko ok.

A co do opon jedna jak i duga firma produkuje bardzo dobre opony ale osobiscie kupilbym Yokohame gdyz moj tata ma dokladnie takie opony na swoim aucie i sa rewelacyjne, cichutkie i super odprowadzaja wode. Polecam

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano
Polecam stronę http://www.oponytanio.pl/start.html

Korzystałem z ich usług i są pewniakiem, a ceny są dobre.

Zgadza się, sprawdzona strona.

Testowałem też japońskie gumy od nich Falken. Mało znane w PL, raczej popularne wśród firm tuningowych w stanach i na wyścigach...

Kapcie mnie zaskoczyły bo mimo niskiej ceny (370zł/szt w rozmiarze 235/60 R16 i znacznik prędkosci max 270km/h) okazały się naprawdę dobre pod względem przyczepnosci czego sie nie spodziewałem, na mokrym też sie spisują bdb. Nie wiem jak z żywotnością bo rok to za mało żeby cos takiego stwierdzić ale bieznik raczej się niezauważalnie zużył, opony też się nie podeformowały. I chyba więcej osób sie do nich przekonało bo podnieśli cenę o 100zł za szt od zeszłego roku :)

Opublikowano
bez watpienia Yokohama!!! Wprawdzie mam teraz zimowe kleber i nie moge narzekac, ale mialem kiedys letnie yokohama i nie moglem przestac sie zachwycac :D
Opublikowano
zgadzam sie z przedmowcami yokohama nie dosc ze ma lepsze parametry to jeszcze fajnie wyglada i producent produkujacy opony wyscigowe

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
A ja mam Micheline Energy i sie zastanawiam bo pasuje je zmienic czy kupic takie same znów czy te yokohama bedą lepsze. Co o tym myslicie ?