Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 449
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Slawomir masz zadatki na zabawe z car detalingiem :cool2:

Mogles rzucic piane na nadoklA i je kerchrm chociasz opuknac :norty: ale i tak jest bardzo dobrze :cool2:

Opublikowano
Kojarzycie może czy gdzieś da się zamówić oznaczenie customowe modelu (chodzi o czcionkę bmw), myślę o: 312d lpg:)
Przejmowanie całkowitej kontroli nad światem - postęp: 0,000000001%
Opublikowano
W ASO możesz zamówić oryginalne znaczki z każdego modelu (coś koło 100zł jeśli dobrze pamiętam?), a tak poza tym możesz po prostu kupić dowolną literkę srebrną specjalnie taką na auto i zrobić dowolny napis.
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
Mega słaby pomysł z tym 312 chyba ze żartujesz.
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dziś auto wróciło z powłoką kwarcową.... rok łatwego mycia przede mną :)

http://i.imgur.com/QOP939f.jpg

Opublikowano
Dziś auto wróciło z powłoką kwarcową.... rok łatwego mycia przede mną :)

http://i.imgur.com/QOP939f.jpg

Sławomir :cool2: ,ile taka impreza kosztuje :roll:

Opublikowano

Nie wiem jakiej firmy, a kosztowało to razem z odświeżeniem lakieru i wyczyszczeniem i impregnacją wnętrza 1700 netto.

Co do trwałości, mam taką powłokę na X6 i tak mniej więcej rok po nałożeniu nadal widać różnicę w myciu w stosunku do młodszego M135i której tej powłoki nie miało wcześniej.

A zapomniałem jeszcze, do listy modów dopisuję:

- Pamiętanie stanu start/stop - czyli de facto mam już na stałe wyłączone :)

- Brak sygnalizacji dźwiękowej o niezapiętych pasach ;]

Opublikowano
Pamiętanie stanu start/stop - czyli de facto mam już na stałe wyłączone :)

też to mam u siebie :) Bardzo przydatna opcja, która powinna być seryjnie włączona. Nie wiem czy w M135i jest takie coś jak EcoPro, ale u mnie po włączeniu tego trybu start/stop się aktywuje, więc muszę pamiętać żeby go wyłączyć

Opublikowano
Strasznie mnie ciekawią te opony letnie :roll: Muszę teraz zmienić opony w aucie i często latam na mokrym i nie wiem czy takie opony wql mają jakiś sens :roll: Polecasz je na mokrą nawierzchnię ?

Oczywiście że nie polecam :D Letnie Sport Cupy nadają się tylko na suche, na normalnym deszczu twoja prędkość maksymalna jest ograniczona do 100-120kmh, inaczej robi się niebezpiecznie. Po lekkim mokrym jeszcze jakoś da się jechać, po prostu auqaplanning pojawia się bardzo szybko.

Opublikowano

Nowy bajer, jestem bardzo zadowolony. 100 różnych opcji w tym jest ukrytych, np. mierzenie czasu i porównywanie swojego najlepszego okrążenia z aktualnym. Szacuje też moc auta, podaje przeciążenia G, no i oczywiście wszystkie czasy typu 0-100, 0-100-0, 1/4mili...

http://i.imgur.com/z4yRL3I.jpg

Opublikowano

Pemek, a po co miało by się komunikować z autem?

Arek, nie mam jak sprawdzić, bo mam zimówki i ciągle pada, na dodatek zimówki mam 10mm węższe niż powinny być, żeby w śniegu się nie zakopać. Tak na szybko zrobiłem 5.9 z poślizgiem na starcie i po lekkim łuku. Jak będzie dobra pogoda to w marcu zmienię na letnie i zobaczę wtedy :] Teraz testować ma sens co najwyżej 4x4