Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 150
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wygląda nieco lepiej niż 5GT.

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ta "nisza" to pewnie zastępy chińskich klientów. Tarez BMW o nich dba najbardziej. Z czasem gust europejczyków zostanie całkiem pominęty.
Opublikowano

Są klienci na 5GT, Audi Allroad to będą i na 3GT.

Jest wyżej zawieszony więc dla niektórych będzie to kompromis miedzy SUV a sedanem (między X3 a 3).

Opublikowano
Opublikowano

X1 jest sporo gorsze w porównaniu z wcześniej wymienionymi i to zarówno jeśli chodzi o wykończenie jak i prowadzenie

BTW Allroad Audi jest już produkowany od ładnych kilu lat, a przecież to tylko kombi o podwyższonym zawieszeniu :wink:

Opublikowano
Jak dla mnie sporo ładniejszy od 5 GT, które jednak wygląda makabrycznie. Nic dziwnego, że na 100 piątek, które widać na ulicach trafi się może jedno 5 GT. Tutaj może być nieco lepiej, ale spektakularnego sukcesu nie wróżę. Kombi jest niewiele mniej praktyczne, a wygląda o niebo lepiej.
Opublikowano

BMW strzela sobie w kolano tymi modelami gran turismo... za wyjatkiem serii 6 ktora kosztuje 40 letnia pensje przecietnego polaka...

5tka GT jest paskudna, a 3ka wcale nie zapowiada sie lepiej.

Audi robi ladniejsze "Gran turismo"... kurde mercedes tez....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To fakt, nowa stylistyka merola i audi niestety góruje nad bmw...
Opublikowano
Tylko ciekawe, dlaczego hatchback prawie w każdej innej marce (w tym w klasie średniej) nie odbiega prawie wyglądem od kombi i sedana.
Opublikowano

Ją to się zakochalem w CLA. .. w konfiguratorze merca za wersję 2.0 turbo wyszło mi 211 tys w full opcji z pakietem amg. Autko chociaż na bazie klasy A to bije cenowo i wygladowo całą konkurencję.. tylko te silniki lipa i fwd; )

Opublikowano

Fakt, że za 200 kupi się bardzo ładny egzemplarz...

NIe przesadzałbym z tym wyglądem.

F10 wygląda akurat super atrakcyjnie i bardzo prestiżowo (E klasa i A6 według mnie się nie umywają).

F20 to rzeczywiście porażka w stosunku do nowej A3 i A klasy :( .

F30 też wrażenia nie robi jakoś specjalnie jeżeli chodzi o wygląd, ale akutalna A4 i C klasa nie są lepsze w tej materii.

Natomiast jako fan marki BMW niepokoją mnie brzydkie wnętrza w nowych modelach - F20 i F30. Już E90 nie miało ciekawego wnętrza, ale przynajmniej jak u mnie w LCI wykonanie jest perfekcyjne...Natomiast obecna A3 pod względem jakości wykonania i materiałów bije na głowę F20 i F30.

F10 zaś trzyma poziom godny prawdziwej klasy wyższej. Premium pełną gębą.

A co do BMW GT to :duh: .

Opublikowano
mi sie gt wogole nie podoba ,natomiast x6 tak - a tez to takie niby gt tylko wiekszee...niektore modele bmw maja tak ze zaczynaja sie podobac po czasie ale gt chyba mnie nie przekona ....chociaz przod ladny :>
Opublikowano

dla mnie idea takiego auta sie podoba: czyli wygodne, komfortowe auto rodzinne...

tylko, ze auta rodzinne innych producentow sa po prostu wygodniejsze/bardziej komfortowe i dodatkowo duzo ladniejsze

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
dla mnie idea takiego auta sie podoba: czyli wygodne, komfortowe auto rodzinne...

tylko, ze auta rodzinne innych producentow sa po prostu wygodniejsze/bardziej komfortowe i dodatkowo duzo ladniejsze

F31 - czyli zwykłe kombi jest o wiele bardziej praktyczne i o wiele zgrabniejsze. Ciekawe, że Audi A5 i A7 to chyba najładniejsze z ich modeli a BMW 3GT i 5GT wyglądają beznadziejnie.

Opublikowano

F20 to rzeczywiście porażka w stosunku do nowej A3 i A klasy :( .

:duh: .

akurat a3 jest mega nudne i nijakie. Co do materialow zgoda.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie jedyne modele ktore zlodziej nie bedzie zainteresowany to GT jak 3 i 5 :)
Opublikowano

Ją to się zakochalem w CLA. .. w konfiguratorze merca za wersję 2.0 turbo wyszło mi 211 tys w full opcji z pakietem amg. Autko chociaż na bazie klasy A to bije cenowo i wygladowo całą konkurencję.. tylko te silniki lipa i fwd; )

A klasa mimo że z segmentu jedynki jest od niej sporo większa, szczególnie z tyłu...

Dla mnie też CLA wygląda obłędnie... ciekawe jak będzie na żywo... moje wyposażenie to 230tyś...

Rozmawiałem ostatnio ze sprzedawcą z MB motors w Piasecznie i twierdził że w okolicach 200tyś powinna kosztować wersja AMG 350 koni 4x4...

Opublikowano

też uważam podobnie poza tym że mi GT się po prostu podoba...

Ilość miejsca jest nieprównywalna nawet z serią 7 - zresztą to właśnie jej płytę podłogową ma 5gt, stąd super komfort.

Wygodne wsiadanie, duże drzwi... Auto ma styl jest inne i właśnie to jest intrygujące.