Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

nie ma co wrzucać.

typek handluje wszystkim co się jeszcze rusza.

w tle jakieś angole koło komórki.

i ten tekst:

powodem sprzedarzy jest wyjazd z kraju. chetnie zamienie na bmw e60 jeszcze dopisze świeżo załozony gaz sekwencja miesiąc temu :duh:

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
i jeszcze drugie e46 stoi porzucone w krzakach :) chyba bez maski :)
spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano

Witajcie...

Proszę o radę... mam możliwość kupna e46 2.0 diesel 150 KM - rocznik 10.2003 - auto igła, środek igła, technicznie zadbany, jeździ na automacie (dla mnie zaleta) jedyny feler.... przelot to 304 tyś... cena: ok 19 tyś (w trakcie negocjacji) Długo jeszcze pożyje ? Wcześniej miałem e46 z 2000 roku w dieslu 136KM z przebiegiem niby 195 tys km... i wnętrze chociaż było całkiem, całkiem.... to było bardziej zniszczone niż w tej z większym przelotem...

pozdro

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Może w końcu znalazło się jakieś z niekręconym przebiegiem, co to jest 304kkm? NIC dla takich aut.

Były: e30: 323i '83 // e34: 520i '95, 525i '91 // e46: 320d '99 320d '02 // e39: 525tds '96, 520d '02, 528i '98, 525d '00 // e60 520 M47 + wirus, 520d N47 // e83 N47

Pozdrawiam

Krzychu.

Opublikowano

Cóż - bo tam pewnie miałeś przelot realny ponad 400 tys km... :)

A poważnie - sam silnik bez problemu następne 300 tys km pokręci, trochę gorzej z osprzętem. Ale pewnie kilka rzeczy z osprzętu już było zmienionych :)

Ogólnie - jak będziesz dbać o auto - to te na pewno odwdzięczy się dobrym stanem i niekłopotliwą eksploatacją...

A przebieg? Przebieg to tylko cyferki na liczniku :)

Opublikowano

A więc.... oglądałem... Wnętrze igła, wygląd zewnętrzny OK, widać, że błotnik maska były robione (minimalna korozja na błotniku), ale najgorszy był silnik.... klekotał jak stary mercedes i to na ciepło, a dodatkowo telepało ostro budą ! Buchał dymem jak lokomotywa z Bonanzy... zrezygnowałem z zakupu!

poszukiwania w toku....

Opublikowano

Przecież dostałeś odpowiedź - siedzenia mogą się składać lub nie a zależy to od tego czy taka opcja była wybrana przez zamawiającego auto.

Zależy to od konkretnego egzemplarza jeden ma tą opcję a drugi nie.

BMW E39 520i - tomtom1994

SPRZEDAM CZĘŚCI E39 <--- klik

http://images.chomikuj.pl/button/tomtom1994.gif <<<----- Folder BMW - hasło BMW

Znajdziesz tam różne przydatne pliki dotyczące BMW, softy, mapy i instrukcje obsługi.

Opublikowano
Niedawno kupiłem autko i właśnie chciałem sprawdzić jak się składają, ale się rozczarowałem bo nie widze nigdzie zadnych uchwytów chyba że źle patrze , mam jeszcze jeden problem z kluczykami, pilot nie działa, bateria czy akumulator ?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

to już raczej nie ten dział.

umiesz czytać ze zrozumieniem?

jaki jest tytuł tematu?

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

Opublikowano

witam koledzy

Ja posiadam BMW E46 318i 118 km naprawdeciesze się z zakupu tego auta. jadac po niego miałem obawy czy ta moc wystarczy w tym aucie. moje obawy były niepotrzebne naprawdę ta moc w tym samochodzie sprawdza się w 100 %. Na 5 nawet ma super odejście. jeśli chce się auto w miare tanie w utrzymaniu a jednocześnie dynamiczne to polecam. ja jestem zadowolony:) polecam wszystkim naprawdę:) spalanie w miescie ok.8.5l przy spokojniej jeździe a przycisnieciu spalanie wzrasta do 10 l. mój model jest z niemiec od starszego pana. zadbane i poskuzy mi trochę tego jestem pewnie :)

Opublikowano

cieszymy się z tobą :)

natomiast gasimy od razu twój entuzjazm bo 118 koni w tak cieżkim aucie jedzie bardzo srednio :) jakiś lanos 1.6 pewnie szybciej sie buja no ale różnica wagi :)

teraz tylko pierwszy snieg i każde rondo nasze :P

szukam
Opublikowano
tez myslalem ze będzie lipa ale buja się niezle naprawdę az sam jestem w szoku. wiadomo więcej by siep rzydalo ale nie jest zle i jestem zadowolony z zakupu. czekamy na snieg ale na razie się nie zanosi na to :)
Opublikowano
Witam mam możliwość kupienia E46 sedan, automat z 2003 roku, bezwypadkowy z przebiegiem 280kkm za 17tyś zł, waszym zdaniem czy auto z ta skrzynią jeszcze pożyje, czy mam dać sobie spokój
Opublikowano
10 letni diesel - tym bardziej z silnikiem M47 - to już loteria, równolatek z silnikiem benzynowym w sumie też ale mimo wszystko mniejsza. Jeżeli na pierwszy rzut oka jest ładny to obowiązkowo jedź do warsztatu żeby ją dokładnie sprawdzili.
Powyższy post odzwierciedla jedynie prywatne poglądy i stan wiedzy autora, zatem nie musi on opisywać stanu faktycznego. Autor nie bierze odpowiedzialności za skutki decyzji podjętych w oparciu o niniejszy post.