Skocz do zawartości

Ankieta/glosowanie - jaki silnik masz w F10/11

<t>Jaki silnik masz w F10/11</t>  

130 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dobrze jak by każdy, kto głosuje potwierdzał swój głos w poście.

Kurcze chyba 520d to chyba nie trzeba potwierdzać... Ciekawe czy ktoś ma 550i - cena po doposazeniu zbliża się do m5 więc czy warto i dlaczego? ...

---------------------

Born Most Wanted

Past:

E34 518 orientblau, A4 B5 2.8 V6 30V, E60 525d monaco , Vectra Caravan Cdti 150 KM F11 520d M Sport,, F10 535d M Sport

Future:

Far Far away F10 M5 Competition

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
oprocz jednego glosu na M5 ( xoskix ) to wierze ale dwa nastepne to nawet ci glosujacy nie posiadaja nawet F10/11. ale moze to sprawdzic Kruk203 i zrobi tzw porzadek

Niestety nie mogę sprawdzić....

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no niestety jak to uzyl Dawit jest wiecej TROLI niz sie mysli bo to dziwne iz wiekszosc ma M5 - choc zycze wszystkim takiego auta w budzie f10
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To ja w takim razie potwiedzam :) 530d

Tak jak Marcinus poprosze o jakies zdanie na forum o aucie - bedzie widoczne jak wyglada relane glosowanie

Opublikowano
Troli ci u nas dostatek.....Ja bym ten topic zamknął.
"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
Opublikowano
juz 5 M5 ;) slyszalem o 1 zamowionym w Łodzi, ja wcześniej pisałem ale dla ścisłości potweirdzam 525xd ;)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Fajna zabawa :). A na ulicy w swoich f10 wyglądacie na ludzi poważnych :)

wiec ty powazny wiec nie glosujesz:)-zart. ankieta miala sluzyc to tego jaki silnik jest popularny w F10/11 a nie do zabawy tak jak niektorzy to robia i jak to stwierdzil DawidS "Trol". Kazdy znas na forum cieszy sie jak ktos mam naprawde M5 (f10/11) bo to super bemia......

Z ankiety widac iz duzo wlascicieli f10/11 lubie ekonomiczne auta bo wybieraja czesto 520d oraz nowosci w dobrej cenie 528i ( nie jedzilem w budzie f10/11 ale w serii 3 rewelacyjny silnik Osiagi/Cena )

• 9 miesięcy temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
:cool2: super autko
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
gratulacje Pemek, opisz koniecznie wrażenia :D
  • 3 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
służbowa 520d, szału nie ma.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały