Skocz do zawartości

CHIP TUNING BMW 318D 320D 330D #Profi Strojenie# PROMOCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po co ja sprzęglo z dwumasem wymieniałem jak można wtawić od m47n :cry2: :cry2:

Moby to u Ciebie w aucie zawitało to zmodyfikowane sprzęglo?? :)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dokladnie ja sluze swoim autem jako tester.

Balu,

Gdyby zestaw od m47n pasowal do m47 p&p to juz dawno bardzo wiele osob by sie zdecydowalo na takie rozwiazanie :cool2:

http://images47.fotosik.pl/1524/6d502796f77baa15.jpg

PZDR dla Marcina :lol:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

moby85 o Panie :) czyli Twoej 320d bedzie strojone na 200kucy :twisted:

juz nie moge sie doczekać kiedy do poznania zawitam na spota i zobacze tego potworka :mrgreen: :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano

Jakby co to mam na sprzedaz:

- kompletne sprzeglo + dwumasa - sprzeglo jest roczne- stan oceniam na bdb, dwumasa przy wymienie sprzegla byla regenerowana za 600PLN wiec tez jest w stanie BDB - CENA naprawde okazyjna !!!

- w najblizszych dniach turbo od mojej m47 tez bedzie na sprzedaz - rowniez 100% sprawne !!

Zainteresowani prosze pisac na PW - bedziecie cichymi sponsorami najszybszej M47 w PL :norty:

P.S. Klamoty sa u Marcina w Bydgoszczy i jesli chodzi o stan na pewno potwierdzi moje slowa.

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

Hahhaha zartujesz? Ty lepiej daj namiary na turbo od M47N, przerobione sprzeglo i wieksze wtryski :D Teraz nam takiego smaka narobiles ze nikt seryjnych gratow nie wezmie :D Az sie chyba tam do Was przejade zapoznac i zobaczyc co wydrucicie :D

PS: Nie czytaliscie w necie o M47? Czy ktos juz cos zrobil konkretnego z tym silnikiem? Na swiecie sa takie rzeczy ze sie w glowie nie miesci, sam widzialem zrealizowany projekt E30 318 IS o mocy 700 koni, tak wiec byc moze ktos juz cos zrobil z M47 i sa w necie jakies patenty?

Jedyna zaleta przedniego napędu - gdy cofasz, masz tylny napęd.
Opublikowano (edytowane)

Nie kazdy chce sie bawic w takie rzezbienie :norty:

Z tym sprzeglem co teraz mam to nie jest, ze wsadzasz od m47n skladasz skrzynie i jedziesz...tam naprawde byl caly dzien glowkowania zeby wszystko podeszlo.

Co do patentow modow m47 to TC mowil, ze w UK wlasnie podobnie zrobili ten silnik...

Edytowane przez moby85

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

No wyobrazam sobie, zastanawia mnie tylko jak reszta podzespolow i generalnie silnik. Jak on zniesie taka dodatkowa moc...

No dobra powrot na ziemie, ja czekam na kabelek, wgrywam mocniejszego softa i bede sie cieszyc. A za Was trzymam kciuki.

Opublikowano
Hahhaha zartujesz? Ty lepiej daj namiary na turbo od M47N, przerobione sprzeglo i wieksze wtryski :D Teraz nam takiego smaka narobiles ze nikt seryjnych gratow nie wezmie :D Az sie chyba tam do Was przejade zapoznac i zobaczyc co wydrucicie :D

PS: Nie czytaliscie w necie o M47? Czy ktos juz cos zrobil konkretnego z tym silnikiem? Na swiecie sa takie rzeczy ze sie w glowie nie miesci, sam widzialem zrealizowany projekt E30 318 IS o mocy 700 koni, tak wiec byc moze ktos juz cos zrobil z M47 i sa w necie jakies patenty?

Tak , są nawet m47 zrobione na.220 KM ale w PL najmocniejsze miało 173 KM ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

gratki chłopaki!!

A co do osób które kalkulują to nie mam pojęcia czemu w ogóle nad tym główkują. Przecież taka modyfikacja jest dla fanu, pokazania że można zrobić coś co dal wielu osób nie jest możliwe do ogarnięcia ;) To przecież nie jest wgranie nowej mapy do silnika :P

Mobiemu szykuje się po prostu fajne autko demo i trzymam za Was chłopaki kciuki!

Opublikowano

Co do kosztow to na razie nie chcialbym o nich pisac, bo nie sa do konca znane, a poza tym moje auto to prototyp i dopiero jak zakonczymy robote bedzie wszystko wiadomo.

Wytrzymajcie jeszcze troche...obiecuje, ze jak wszystko poskladamy na pewno na forum bedzie szczegolowa relacja :cool2:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano (edytowane)

Maly przedsmak tego, co w niedalekiej przyszlosci bedzie...

Najwazniejsze, ze sprzeglo daje rade :cool2:

Auto bojane z 2 biegu, bo musialem jeszcze trzymac aparat :D

Jak pogonilbym z 1 biegu to turbo byloby juz rozpedzone i wtedy 2 bieg jeszcze szybciej by lecial :cool2:

ZEBY WSZYSTKO BYLO JASNE - TO NIE JEST FINALNE 200KM - 400Nm :cool2: TAKIE MALE P.S. BO NIE WSZYSCY UMIEJA DOCZYTAC :duh:

Edytowane przez moby85

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
.....najszybszej M47 w PL :norty:

nie koniecznie :mrgreen:

... Nie wiem czy wogóle jest sens komentować to co piszesz ...raczej masz kłopoty z rozumieniem ... To co jest na filmiku to tylko standardowe M47 z hybrydowym sprzrglem i modyfikowanym softem , nic więcej ... Najmocniejsze M47 na polskiej scenie streetracingowej miało 173 KM na większym turbo ... Nikt jeszcze w PL nie zrobił nic więcej , my idziemy krok dalej ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano

W warsztacie TUNEforce poprostu robili to juz 3 lata temu, i od nich wyszly juz M47 200KM dawno temu i na nim to wrazenia nie robi.

A tak na powaznie, to raczej zwykly troll ktory przyszedl wprowadzic troche niemilej atmosfery.

EDIT 03.09.12:

Po wrzuceniu mocniejszego moda od TC. Niestety w miedzyczasie testowania nowego moda, spotkalem kumpla ktory dopiero co wystroil S4 na jakies 500 koni, przewiozl mnie i jak wysiadlem z tego to beemka stala w miejscu. Auto lepiej ciagnie, z seryjnej M47 zrobilem wiatrak, jestem zadowolony :) Przylepila sie jeszcze jakas laguna 1.9dci 120 koni, mialem wrazenie ze ona ledwo co ciagnie z tych poczatkowych biegow, nie miala wogole czego szukac.

Opublikowano

Witam

Piszę jako kolejny zadowolony klient TC.

Na wstępie pragnę zawiadomić, że w drodze na chip dostałem 300 zł mandatu ( jak zwykle za nic :-) ) i licząc koszty wirusa z mandatem to i tak się opłaca zrobić chip u tych Panów :mrgreen:

Wczoraj byłem u Maćka z Warszawy na instalacji. Wszystko przebiegło pomyślnie, a efekt :twisted: więcej niż zadowalający :shock: :) :) :)

Śmiem twierdzić, że 3.0d 184 spokojnie objadę swoją zdrową serią :-D

Spalanie przy spokojniej w trasie jeździe nie wzrosło, a po mieście jeszcze nie wiem bo non stop jest ogień :D

Moja dupohamownia podpowiada mi, że jest około 185 km / 380 nm

Pozdrawiam i polecam :cool2:

Marcin