Skocz do zawartości

Forumowe naklejki na auto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie git...wazne tylko, przynajmniej dla mnie, zeby calosc byla biala lub czarna na przezroczystym tle...

Brawo Yoshimura o to chodzilo, teraz mamy bardzo unikalna naklejke i wystarczy napisac oficjalne pismo do Ciebie w celu udostepnienie projektu na potrzebe naklejek forumowych :mrgreen:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

• Odpowiedzi 845
  • Wyświetleń 242,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Członkowie klubu
odnosi się do Saturna na tle słońca i taką nazwę nosi moja praca.Wszystko jest według prawa i legalnie, a mój "Saturn na tle słońca" myślę każdemu się spodoba

Jak najbardziej ok.Jestem za. :cool2:

Wynika z powodu mojej fascynacji kosmosem.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Yoshi i Moby macie u mnie mistrza

też jestem zafascynowany takim kosmosem :norty:

od dziś mówię na swoją BETĘ =======> Sputnik :mrgreen:

BMW E46 320i
Opublikowano
koledzy ja jestem jak najbardziej za takim typem naklejki klubu popieram go na 100% :cool2:
file:///C:/Users/admin/Desktop/BMW.jpg
Opublikowano
Brawo Łukasz jestem też jak najbardziej za :cool2: :cool2: :cool2: .Prośba czy mógł byś zrobić symulację w kolorze białym i czarnym na szybie auta,tak jak wcześniej :D .Osobiście wydaję mi się że biała będzie najbardziej widoczna.Pozdrawiam :wink:

Edytowane przez ŁYSY.BMW.E36

Opublikowano
biała by była chyba bardziej widoczna takie moje zdanie ale nie do końca należy ono do mnie ale do wszystkich :cool2:
Opublikowano
.

Edytowane przez yoshimura01

Opublikowano
kolego yoshimura01 oczywiście że TAK ja już bym je zamówił gdyby była zgoda tym bardziej że jest to twój projekt i nikt nie ma prawa żeby się nie zgodzić na produkcje tych naklejek Pozdrawiam :cool2:
Opublikowano
.

Opublikowano
oki zgadzam się nic więc czekajmy na efekty mam nadzieję ze będzie na dobrej drodze :cool2:
Opublikowano
.

Opublikowano
Oczywiście że jestem na TTTTAAAAAAAKKKKKKKK :cool2: :cool2: :cool2: Chromowana może dobrze wyglądać :norty:.Projekt rewelacyjny :cool2: .Pozdrawiam Mateusz :wink:
Opublikowano

Kolego rychu1984 prosze nie myl pojec...naklejka ma byc forumowiczow a nie klubowiczow...to tak na marginesie w ramach spraw organizacyjnych.

Kolega Yoshimura ma racje Zarzad musi teraz zaakceptowac nasza naklejke, bo dysponujemy adresem, ktory jest ich wlasnoscia. Mam nadzieje, ze nikt z drogich Klubowiczy nie bedzie robil problemow :D

Wydaje mi sie, ze jesli Zarzad klepnie projekt kolegi to nie ma co myslec i nie tworzyc kolejnych tylko puscic wszystko dalej :cool2:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
No to wreszcie coś się ruszyło. Czekamy co powie zarząd :D
Opublikowano
kolego moby85 wiem że forumowiczów ale po prostu zapomniałem o tym że jest tam www.bmw-klub.pl wiec przepraszam czekam na poparcie ze strony zarządu na te naklejki bo są naprawde zajefajne :cool2:
Opublikowano
Mam nadzieje, ze mnie wszyscy popra, ze jesli Zarzad klepnie projekt i oczywiscie kolega Yoshimura udostepni swoj projekt na nasza naklejke to chyba nie czekamy i zlecamy produkcje??

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
no raczej :norty:
BMW E46 320i
Opublikowano
Kolego moby85 oczywiście że TAK ja jestem w 100% pewny :cool2:
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Projekcić klasunia, szczeże podziwiam ludzi co mają taką wyobraźnie. Brawo kolego Yoshimura.

Teraz tylko czekać co zrobi zarząd klubu.

Opublikowano
We wait :mad2:

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano
Oficjalnie projekt yosmimury się spodobał, odezwaliśmy się do niego w sprawie praw autorskich, jeżeli się z nim dogadamy, to produkcja i sprzedaż ruszy tak szybko jak to będzie możliwe.
Opublikowano

witam :) widze ze temat odblokowany wiec pierwszy zapytam :norty:

i jak sprawa z naklejeczkami stoi ? mily prezent zrobilbym swojej buni na swieta ;p tudzies prezent noworoczny :)

Opublikowano
  • Członkowie klubu
niestety projekt yoshimura01 nie zostanie zrealizowany, czekamy na inne projekty
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.