Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
a mi ostatnio jeden koles wmawiał ,ze nie mam szans z A6 '02 1.8 T ( 180PS) multizłomic :lol:

haha, wiec uwazaj Dexter :lol: :lol:

:lol: , trzeźwy chociaż był :?: , jezeli to jakis znajomy to trzeba bylo posadzic go na fotelu obok , pewnie by zmienil zdanie :twisted2:

BMW nie dla idiotów :naughty: :diabel_smiech: , LPG :naughty:
Opublikowano
niee, żaden znajomy - taki jeden złamas . sam jezdzi żółtym punto HGT bo dostał od rodziców a teraz jak tatus kupił A6 to szaleje ze ma najszybsze auto na świecie i opowiada jak jechał tym po A2 cały czas 255 km/h i nikt go nie mogł wyprzedzić. :duh:
Opublikowano
Trzeba było się go spytać co bierze? i żeby się z nami tym podzielił bo też chcemy mieć takie loty :wink:
www.sosen.pl
Opublikowano

Drakul bardzo fajne porownanie i dzieki ze sie nim z nami podzieliles :cool2: . Moze faktycznie wszystkie powinny miec jednakowe silniki (pojemnosc) i bylo by jasne ... :mrgreen: .

A tak na marginesie to moj tatko mial galanta 91r. 2.0 i powiem ze to autko z przebiegiem 250 tys pracowalo idealnie.

Pozdro

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano
140 konne TDI w A6 AVANT szybsze niz 520 E39 ?? Nie chce mi sie wierzyc :wink:

ojciec ma taka A6 2,5 tdi w tej samej budzie i moja betunia nie ma szans z nia:(:(:(,turbo dyszel wymiata:)

to jeden z 2 plusow audi 2,5 tdi ,2gi to spalanie średnio 7 l ,moge o takim wyniku tylko marzyc ;/