Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

widzial ktos reklame nowego odcinka "kryminalnych" , cos tam o zabojstwie rapera czy cos , widac jak jedzie cudowne czarne e30 i nagle spada w jakis row czy cos i jest kompletnie rozbite.

jak na to patrzylem to pomyslalem o czlowieku ktory wypozyczyl im to auto dla dobra filmu pewnie za jakies smieszne pieniadze....ehhhhhhhh smutne.

Opublikowano
ktorego kumpla ? z forum ? dostal cos za to wogole ?yyyyyy , ja bym sie na to raczej nie zgodzil zeby tak mi bryke rozwalili...

NIe wiem czy normalnie Rozumujesz bo raczej nikt nie da rozbić swojego wygłaskanego dziecka jakim jest BMW i to w dodatku za free.

Opublikowano
no właśnie !!z utęsknieniem czekam na ''kryminalnych'' :D .taka piękna :D .a swoja drogą to skąd oni biorą auta do słuczek?.kupuja je normalnie,ze szrotów,parkingów policyjnych?.jak już chcieli rozwalić beemkę to mogli coś z nowszych.... :norty: pozdro.
klepało ale przestało!!!
Opublikowano
"Kryminalni" mają klasyczne skrzywienie. Pozytywy jeżdżą (sponsorowanymi) Toyotami, a negatywy w BMW :twisted: To już nie pierwsze BMW w tym filmie, z którego pomocą (nieudolnie) ucieka bandyta.

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Juz wiem dlaczego właściciel zgodził się na taki koniec auta, ładnie kopciła, a tak to przynajmniej zagrała w filmie.
Opublikowano
Ladnie kopcila, mnie tez denerwuje ze jak sa jakies dresy lub cos w tym stylu to odrazu musza jezdzic BMW :evil: Juz byla pamietam w Kryminalnych e36 coupe :evil:
Opublikowano

NO dokładnie granatowa E36 Coupe zawiesiła się w lesie.

Jeszcze była sliczna E30 czarna na polerowanych felgach.

Opublikowano
ja tam sie nie dziwie rezyserom ze do zlych rol wybieraja bmw poniewaz duzo ludzi jezdzacych bmw to chlopaki z klimatow "glosny szelest" :D i nic sie na to nie poradzi - chociaz zapominaja np. o nas , prawdziwych fanach marki ktorzy w dresach nie chodza hehe
Opublikowano

Właśnie wczoraj oglądałem tą destrukcję. Wiedziałem, że się taki wątek pojawi! Wiedziałem, że destrukcja Betki nie przejdzie bez echa! :] Ale czadziła na niebiesko pięknie, jak Fiat Coupe 2.0 Turbo mojego kuzyna [swoją droga piękne auto]

W serialach czsami jednak dobzi chłopcy tez jeszczą Betami, patrz np. Cobra 11 i całkiem nieźle sobie radzą :] Chyba z polską mentalnością jeszcze coś nie tak ;]

Opublikowano (edytowane)
Właśnie wczoraj oglądałem tą destrukcję. Wiedziałem, że się taki wątek pojawi! Wiedziałem, że destrukcja Betki nie przejdzie bez echa! :] Ale czadziła na niebiesko pięknie, jak Fiat Coupe 2.0 Turbo mojego kuzyna [swoją droga piękne auto]

W serialach czsami jednak dobzi chłopcy tez jeszczą Betami, patrz np. Cobra 11 i całkiem nieźle sobie radzą :] Chyba z polską mentalnością jeszcze coś nie tak ;]

Cobra jest ok ale...Wiele razy rozbijali tam srebrne e46 . Pamietam jak wbili się nim w cysternę , uderzył w nich chrysler , przerysowali bande poźniej nastapiło wgniecenia klapy bagażnika ,drzwi kierowcy. Na koniec oberwało jeszcze pare razy z automatu .Auto nie przypominało już Bmw została jej jeszcze jedna nerka z przodu ale wygląd był już mało estetyczne . Często podstawiają e36 ale w tym odcinku nie podstawiali innego samochodu .

Kto wie ile aut z tego serialu zostało naprawionych i sprowadzonych do PL??

Panowie wiec uwaga bo moze własnie wasze auto było kiedyś kaskaderem w filmie :D :D

Edytowane przez ///MacArthur
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
elo panowie jesli zauwazyliscie to byly dwie beemki czarne jedna to szrot a druga to wlasnie kolegi z forum pozdro i to wlasnie tego szrota rozbili:)

to niezle kopci mu ta beemka...

Eh poczytaj dobrze!! Jego beemka była wczęsniej potem już w końcowych scenach została podmieniona na tego rupiecia bo przecież nie dał by rozbić swojej e30!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A na koniec napisze Wam ze tam Bmka byla do sprzedania na allegro w calosci albo na czesci za miedziaki.

Co za koniec....

(O=00=O)
Opublikowano

Eh poczytaj dobrze!! Jego beemka była wczęsniej potem już w końcowych scenach została podmieniona na tego rupiecia bo przecież nie dał by rozbić swojej e30!

W tym serialu (lub podobnym) było też tak że podpalili E32 a potem pokazali wrak E23 :P

Pozdrawiam