Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Muszę wymienić u siebie tarcze + klocki + czujnik we wszystkich 4 kołach. Szukałem trochę i postanowiłem wybrać firmę ATE. Znalazłem na allegro ofertę ze wszystkim na jednej aukcji. Czy opłaca się kupić ten zestaw około 960 zł w zależności od wyboru przesyłki ? Czy może polecacie innej firmy ?

http://moto.allegro.pl/ate-tarcze-klocki-czujniki-przod-tyl-bmw-3-e46-i1572599875.html

Opublikowano
z tyłu też powinny być wentylowane, w każdym bądź razie na pewno lepiej, a w tym zestawie są zwykłe na tył pełne tarcze, zwróć na to uwagę przy wyborze.
sprzedam kierunkowskaz nr oem 63138370720 , przewód gumowy nr oem 11532247725 - dział giełda
Opublikowano

witam

tarcze ate nie maja dobrej reputacji a klocki są ok

kup tarcze polskie Mikoda sa tansze (miałem i zrobiłem ok 70tkm i nie narzekałem)

zaoszczędzis ze dwie setki lub więcej

Opublikowano
Albo Textar, też się naczytałem pozytywnych opinii, a sam u siebie nie długo będę wymieniał i raczej wybiorę właśnie ten komplecik, tej firmy.
Opublikowano
Zmienialem niedawno moj wybor padł na ATE ale znajoma w sklepie mi odradzila gdyż sama założyła u siebie tylko ze w mercedesie i są słabe, szybko się scierają itd (nie maja rowniez dobrych opini wsród klientów jej sklepu). Dlatego kupiłem TEXTAR i są ok (oczywiscie koplet tarcze i klocki)
Opublikowano
w X5 komplet tarcz i klocków ATE trzepał kierownicą przy hamowaniu już po kilkuset kilometrach, po założeniu starych przetoczonych tarcz i klocków Fomar problem już nie występuje. Jestem niemile zaskoczony słabą jakością ATE
Opublikowano
U mnie Zimmermann tarcza + Textar klocek - żadnych wibracji, pisku. Hamuje pewnie i szybko. Bez pasów, ręce na kierownicy dostają dobre odczucia..... :mrgreen:
http://i.imgur.com/TJRt6Lp.jpg?1
Opublikowano
U mnie Zimmermann tarcza + Textar klocek - żadnych wibracji, pisku. Hamuje pewnie i szybko. Bez pasów, ręce na kierownicy dostają dobre odczucia..... :mrgreen:

Mam taki sam zestaw i jak najbardziej polecam.