Skocz do zawartości

F25 wady, błędy i usterki modelu (choroby wieku dziecięcego)

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 823
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie Bo widzę ze nie wiecie jeżeli jakaś cześć wymieniono na gwarancji to ta czesc ma 24 miesiące gwarancji nie zależnie od gw auta tak jest w BMW

Mnie po 1 roku od końca gwarancji na X1 wymieniono krzyżak który był wymieniany w 20 miesiącu gwarancji auta... :twisted:

Ale auto musiało być zakupione w polsce.

Opublikowano

Zaczelo mi cos trzesczesc w szyberdachu. Prawdopodobnie ten plastik co jest na srodku. :mad2:

Mial ktos taki przypadek u siebie? Jest na to jakis "patent"?

Opublikowano
Tez takie objawy zauważyłem. Mam to od roku, i zacząłem to olewać. W serwisie nic niepokojącego nie stwierdzili. Dziwne jest tylko to ze to jeczenie pojawia sie czasem a innym razem nie i nie bardzo wiem czy dotycz to zimnej czy gorącej skrzyni .
Opublikowano

Witam

W moim modelu już kilka poważnych i mniej poważnych rzeczy na gwarancji mi wymieniali , ale teraz pojawił sie problem z którym serwis narazie sobie nie radzi. A dokładnie chodzi o szarpanie( skubanie) samochodu przy skreconych kołach i prędkości do 20km/h , może ktoś miał cos podobnego i może cos podpowiedzieć .

Opublikowano
Mam dokładny ten sam problem ,czyli szarpanie przy skręconym kole przy malej prędkości , nie wiem czy isc do serwisu . Auto już po gwaracji , 40 tys.km.
Opublikowano
W innym modelu tak miałem i była to wina sklejajacego sie mechanizmu różnicowego osi tylnej . Pomagało płukania ( ale tam był haldex II generacji - Honda CRV ) sadze ze tu macie do czynienia z czymś podobnym . W CRV'ce pomagało dobre rozgrzanie co jakiś czas tylnego napędu. ( sporo śniegu, luźny szuter, ósemki )
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tak, u mnie też podejrzane odgłosy z bagażnika ,prawdopodobnie to osłona części bagażowej i nic nie można z tym zrobić (tania plastikopodobna ,stuka ,trzeszczy itp.) :(
Opublikowano

Troche z innej beczki: Mam wykończenie typu"Drewno szlachetne fineline Wave"

Rok użytkowania i dosyć mocno porysowane...

Pamiętam jak kiedyś oglądałem różne X5 to zawsze zwracałem uwagę na trwałość tych elementów - wydaje mi się że zawsze było ok...

Jak u Was mają się te wykończenia? Koło skrzyni to u mnie jakby ktoś na łyżwach jeździł...

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Tu się nic nie zmienia, jak dbasz tak masz :)
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
F07 to super wybór :wink: