Skocz do zawartości

318i Jak w miare dobrze zachipować autko???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Jestem szczęśliwym posiadaczem samochodu marki BMW E36 318 1.8 rok 1993 benzyna,bez gazu.

Jak zapewne wiecie ten model teoretycznie posiada 115 KM,w co za bardzo nie wierzę.

Chciałem trochę podkręcić tę moc ale boję się ze wraz z mocą może wzrosnąć spalanie...

Myślałem nad jakimś chipem ale troszkę się tego boję,że może być później z tym jakiś problem...

Czy warto się w coś takiego zabawić i czy nie odbije się zbyt mocno na mojej kieszeni???

Koledzy pomóżcie...Z góry dziękuję i pozdrawiam...

ps.a co sądzicie o magnetyzerach???

podobno zmniejszają zużycie paliwa od13% do20%,prawda to?

_______

Poprawiłem tytuł. Zapoznaj się z formatem tytułowania wątków dla tego działu! Następnym razem będzie ostrzeżenie. mattiss

Opublikowano
co do zabawek typu czip z allegro to naprawde odpuść,gra nie warta świeczki.Natomiast magnetyzery mam zamontowane w swojej 306 i powiem szczerze że efekt jest,może nie tak znaczy,ale jednak
Opublikowano

hehehh magnetyzer wiecznie żywy! :mrgreen:

....chłopcy zejdźcie na ziemię ...to że magnetyzery to farmazon dla frajerów stwierdziły już chyba wszystkie czołowe czasopisma motoryzacyjne popierając to oczywiście badaniami.

Magnetyzery nie dają dosłownie NIC ....a ich jedyna aktywna funkcja to to że: NIE SZKODZĄ

no i są świetną nagrodą dla matołków rozwiązujących krzyżówki w moto-magazynach. :)

Opublikowano

Jednak ludzie nie dają za wygrana :P:P:P

Mało tego nawet nie przejrzałeś 1 strony na tym forum, bo kilka tematów niżej jest ze 20 stron o CHIP Tuningu. Polecam - dużo się dowiesz :)

Jest gość na forum, który dobrze to ogarnia, więc możesz do niego pisać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
...chłopcy zejdźcie na ziemię ...to że magnetyzery to farmazon dla frajerów stwierdziły już chyba wszystkie czołowe czasopisma motoryzacyjne popierając to oczywiście badaniami.Magnetyzery nie dają dosłownie NIC ....a ich jedyna aktywna funkcja to to że: NIE SZKODZĄ no i są świetną nagrodą dla matołków rozwiązujących krzyżówki w moto-magazynach.

hehe święta prawda!! lepiej bym tego nie ujoł :lol:

propo chipa to w silniku wolnossącym nie da on wiecej niż około 10km i spalanie oczywiście w góre pójdzie.. :duh:

chip ma sens w silnikach turbo bo tam już jest wiecej parametrów do podłubania :norty:

tato! tato! dlaczego ci ludzie klekają? bo to bawarka jedzie synku..
Opublikowano
Ja mam dwa chipy od bagora ale w dieslach i bardzo sobie chwale. Moj brat ma chipa od bagora i tez bardzo sobie chwali.... Rok temu sprzedawalem telefon kolesiowi ktory mial omege z silknikiem bmw i tez mial chip od bagora ktory tez zachwalal. Moj brat byl u tunera w lublinie ktoremu dal do sprawdzenia chip bagora i ten tuner rowniez zachwalal bezblednosc chipa bagora. Interes jak najbardziej oplacalny. Magnetyzer :duh: tylko daje zludzenie wiekszej mocy bo przeciez mam magetyzer. Z chipem odczujesz moc wieksza fizycznie