Skocz do zawartości

[E39] Po lifcie - pytanie o oświetlenie wnętrza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Być może banalne, ale wyszukiwarka nie zwraca żadnych interesujących mnie wyników. Mam pytanie czy w naszych 39-kach kratki nawiewów , a dokładnie ich regulatory są podświetlane czy nie? Wcześniej jakoś tego nie zauważałem, a teraz wyraźnie mi przeszkadza, bo ciemno jak w d...e u murzyna i trzeba się namacać żeby znaleźć pokrętło. Jeśli nie są podświetlane w oryginale to przyznam, że trochę to debilna oszczędność.
Opublikowano

Tylko mnie to mocno zastanawia bo jeżdżę tym autem od 3 lat i dopiero teraz mnie to zaczęło drażnić. Dziwne.

W moim starym W124 też nie musiałem szukać po omacku, w W210 też się wszystko świeci, a tu jakieś po.....ne oszczędności. Po omacku to tylko z jednym nie ma problemu, ale to nie to forum :mrgreen:

P.S.

Całe szczęście, że to nie OOOO ;)

Opublikowano
u mnie tez chyba kiedys swiecilo - we wczesniejszej bemie e34 swiecilo sie :)

pozdro ... kiko

www.cwaniak.pl

chcesz troszke miejsca w sieci ? daj znac ..........

Opublikowano
nawiewy nie są podświetlone ale tak jak pisał thefi, po to są te 2 diody w podsufitce żeby nie było potrzeby macać to co nie trzeba ... :mrgreen:
Opublikowano
Niestety to nie Audi;-) Nawet w moje Omedze z 1994 roku było. Też mi tego brakuje.

pięknie to ujołeś !

a diody nie każdy ma

Opublikowano
po to są te 2 diody w podsufitówce żeby ładnie czerwono oświetlały deskę :)

Nie do końca spełnia to swoje zadanie bo o ile te diody wyśmienicie podświetlają okolice gałki biegów, popielniczkę, włącznik awaryjnych i rejon półki koło uchwytu na napoje to już pokrętła od nawiewów niestety trzeba w nocy macać. I przyznam, że mnie to też czasem drażni, że zaoszczędzili na kilku diodach w podświetlenie pokręteł. Fakt, że już macanie mam opanowane i trafiam bezbłędnie :mrgreen: ale i tak trochę to denerwujące.

Pzdr.

Opublikowano
Fakt, że już macanie mam opanowane i trafiam bezbłędnie :mrgreen: ale i tak trochę to denerwujące.

może za stare macasz ...

Opublikowano
Fakt, że już macanie mam opanowane i trafiam bezbłędnie :mrgreen: ale i tak trochę to denerwujące.

może za stare macasz ...

W sumie po ciemku nie widać ile to ma lat... :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To że stare to w ciemności też czuc :D Życze ci kolego abyś miał same problemy typu brak podświetlenia(a ile razy tym wiercisz?)Pzdr :cool2:
ec2Wze6.jpg