Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! jestem nowym użytkownikiem naszego forum.

Mam juz jednak pytanie dotyczące Beemki ,a mianowicie czy ktoś juz wymieniał listwy wokol szyb ze zwyklych na chrom? , 2 dni temu kupilem oryginalne w ASO za zaledwie 1160zl wraz z grilem (BMW ZDUNEK GDAŃSK). Chcialbym jednak założyc je samemu czy ktoś wie jak to sie robi ? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi .

Opublikowano

Lepiej podjedź do kogoś kto robił to wcześniej, najlepiej spróbuj podpytać kogoś z blacharni w BMW, niech ci to zmieni "po godzinach" ;)

Kolega po demontażu takiej listwy miał drzwi do malowania.

A może któryś z kolegów chce zamienić chromy na zwykłe listwy. Wiem ze są amatorzy czarnego matu (sam nie rozumiem co w tym ładnego i jak się to może podobać, :lol: )

Jeśli jest ktoś chętny to zapraszam, oczywiście dopłacę. Gwarantuję fachowy demontaż! hehe :mrgreen:

Opublikowano
Do niektórych wersji ten chromonikiel po prostu wygląda obleśnie. M pakiet dokładany i ta listwa to zbrodnia. Ale do wersji w klimacie bardziej eleganckim niż sportowym te listwy są ok. Ja mam M pakiet i Shadow line Individual - czyli wysoki połysk i nie wyobrażam sobie chromu akurat. Poza tym w E91 ostatnia listwa występuje z tylną boczną szybą i nie jest tak łatwo bez rzeźby jej wymienić...

E30 325i 1988, Lachsilber met, M Technik II,Recaro,BBS,BMWSoundSystem.

Seria 3 - 4ever :)

Opublikowano (edytowane)

Witam,

posiadam listwy naokoło szyb chrom, chętnie się mogę się zamienić na czarne, jest ktoś chętny ?

Dodam, że w poprzednim E60 już przerabiałem taką operację i wiem jak to zrobić bez uszkodzenia, czas ok 1-2 h na spokojnie, warunek listwy muszą być całe/ proste itp.

Pozdrawiam,

Luka

Edytowane przez LUKA WAWA
Opublikowano
wszystko ,caly komplet ,+ nerki ,przed tym miałem e46 i kosztowalo to duzo wiecej ,sam bylem zaskoczony jak mi powiedzieli cene
Opublikowano
Witam ! jestem nowym użytkownikiem naszego forum.

Mam juz jednak pytanie dotyczące Beemki ,a mianowicie czy ktoś juz wymieniał listwy wokol szyb ze zwyklych na chrom? , 2 dni temu kupilem oryginalne w ASO za zaledwie 1160zl wraz z grilem (BMW ZDUNEK GDAŃSK). Chcialbym jednak założyc je samemu czy ktoś wie jak to sie robi ? Z gory dziekuje za wszystkie odpowiedzi .

Naprawde za taką cenę udało Ci się to kupić.....?

MNie powiedzieli że jest to koszt około 4000 zł do touringa z 2006 roku

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
BMW Zdunek - Jedyny Autoryzowany Dealer BMW w Trójmieście.

adres:

80-717 Gdańsk, Miałki Szlak 43/45

tel:

58 350-60-25

e-mail:

[email protected]

www:

http://www.bmw-zdunek.pl

Prosze bardzo:)

Moze i jest jedynym autoryzowanym na sprzedaz nowych aut, ale na czesci i serwis autoryzacje ma tez FOTA w Gdyni.

Jak ktos bedzie chcial cos kupic to spokojnie mozna tam pytac o czesci, a jak ktos bedzie chcial cos naprawic i to jeszcze nietypowego to w zasadzie szczerze powiedziawszy tylko FOTA, a na temat BMW Zdunek lepiej nie bede sie tu wypowiadal bo to tragedia nie serwis

Sprzedam:

1. Agregat DSC kompletny

2. HCU do DSC nowka w atrakcyjnej cenie.

3. Junctionbox control unit - sterownik sterujacy elektronika auta.

Opublikowano
panowie a czy ktoś wie jak wyjąć te listwy boczne na drzwiach? dokładnie chodzi o te:

http://moto.allegro.pl/listwy-przednie-shadow-line-e90-e91-m-pakiet-i1398538472.html

pytanie tylko czy do ich wyjęcia muszę demontować boczki drzwi czy się obejdzie? pytam bo muszę wymienić te listwy ewentualnie pomalować, okleić bo mi się pęcherze porobiły przy uszczelce!

i co panowie nikt nie pomoże jak wyjąć te listwy?

Opublikowano
Ja mam do sprzedana komplet listew z 320d sedan sprzedam w rozsądnej cenie bo zmieniłem na chrom a te mi teraz w garażu zalegają:) Są w idealnym stanie jak nowe:)
  • 2 lata później...
Opublikowano

Chetnie zamienie zwykle czarne na Chromowane lub kupie oryginalne chromowane w rozsadnej cenie.

Bo to co na allegro jest to z listw uniwersalnych nie bedzie wygladac jak oryginal bo listwy sa szersze na tyle.

Sprzedam/zamienię listwy czarne mat e90

Kupię listwy e90 chromowane

• 5 tygodni później...
Opublikowano
damp21plbe mozesz zapodać fotkę jak to wygląda w chromie? Ja mam E91 z czarnymi, zastanawiam się nad chromem
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam serdecznie, jestem tu nowy i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem e90 2006 :)

Jeśli ktoś ma listwy chrom na zbyciu to ja chętnie się dogadam, mogę oddać moje obecne matowe,

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

podłączę się pod temat żeby nie zaśmiecać

powoli rozglądam się za listwami shadow do swojej buni, jest kilka aukcji w necie, ale zazwyczaj nie kompletne tylko na jednej aukcji góra na innej dół, może jakoś bym to skompletował, tylko pytanie jak wygląda kompletny shadow w e90? listwy wokół szyb góra, czyli te długie, dolne pod szybami kierowcy, z tyłu, pionowe na szybach czyli ta szersza i węższa z tyłu, a jak wygląda sprawa z obudowami lusterek?

dzięki za pomoc pozdrawiam