Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam moja bunka traci moc czym to moze byc zwiazane niedawno ja kupiłem i niewiem od czego zacząc jade na 2 biegu przyspieszam jest ok ale objawy zaraz potym jak przyspieszałem wystepują nastepujace dławienie ,duszenie silnika tak jagby zgas wzucam na bieg jałowy czekam chwile i wszystko powraca do normy co robic prosze o pomoc iz jestem tu nowy i pierwszy raz mam bmw Edytowane przez Qurall
Opublikowano

j.w.

a na przyszlosc wykaz sie troche elokwencją :norty: i opisz cos dokladniej typu:kiedy to sie dzieje(zimny,cieply,)cos konkretniej,bo po tym co napisales to nikt ci nie pomoze a i na forum jest bardzo duzo wątków o tracacych moc autach,opisanych w roznych sytuacjach wiec nie pozostaje ci nic innego jak czytac wszystko :D

P.S.bez urazy :lol: :search:

"...pamietaj ze na drodze nie jestes sam..."
Opublikowano
konkretnie jest tak na ciepłym silniku jak dosyc mocno wcisne pedał gazu na 2 biegu daje nie ziemskie przyspieszenie i tak pochwili jak juz zaczynam normalnie jechac traci zupelnie moc dodaje mu gazu a on jedzie jak by mniej z 50koni mech niewiem byłem na kąpie i nic nie wykazało gosciu powiedział mi ze moze świece są do wymiany i gdzies moze iskra uciekac
Opublikowano
odpiołem wtyczke od przepływki i bmw jedzie jak reakieta z tym ze są wyzsze obroty a jak ją podepne to muli jak stary fiat126p co mam robic iz jestm zielony
Opublikowano

Drodzy forumowicze nie zniżajcie się do poziomu Pana "COMPETENTNEGO" - niech sobie podleczy swoje chore EGO (bo widocznie to jego jakaś terapia)

Temat chyba można zamknąć - gdzie jest MOD?

Opublikowano

Co do Twojego problemu z autem to stawiałbym właśnie na walniętą przepływkę, jezeli odpiąłeś i jest dobrze to jest tego wina

Co do problemu alfisty to pewnie jego bmw było dobrze zajechane, spawane z kilku itd. więc trudno, żeby miał pozytywne wrażenia, ale co ? teraz ma alfe i jest niczym "król szos" !!!!

WANTED
Opublikowano
Temat chyba można zamknąć - gdzie jest MOD?

Hej!

Mod nie czyta każdego tematu na forum-czasu by mi nie starczyło :roll: Po to jest możliwość zaraportowania tematu, czy postu, żebyście dawali mi znać o obelżywych gościach, kiepskich polemikach i dzieciach neostrady podszywających się pod alfisti.... I choć teraz będę was molestował codziennie, bo mam internet mobilny :diabel_faja: :diabel_smiech: to nadal proszę i błagam - nie bójcie się kliknąć RAPORTUJ.

Ah! No i mam w domu dwie totalnie bezwypadkowe E36 - żeby nie było, że nie poczułem się dotknięty tymi wypowiedziami!! :nienie:

Wszystkie posty użytkownika 8C i wasze odnoszące się do jego wypowiedzi zostają z tematu wykasowane i traktuję je jako OT. User 8C dostaje bana, bo podejrzewam, że żadne ostrzeżenie nie ostudzi jego zapędów.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano

miłem tez duszenie ale troszke inne ... i sam nie wiem co bylo

- swiece (ja wymnienilem + uszczelka pod pokrywa zaworow bo dwie byly mokre)

- jedna cewka wymieniona

- i dalem gaz do regulacji

teraz niby lepiej:)