Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O co chodzi z licznikiem???

Moja beemka e36 ma przejechane 106000km 93r sprawdziłem stan faktyczny i okazuje sie ze ma około 224505 ale gdy przejechałem ponad 100km i sprawdziłem i okazuje sie ze niedodaje dłaczego MOZE WIECIE CO JEST???? :) Pozdrawiam[/code]

Opublikowano
na 100% masz zrobiony licznik... szukaj teraz gościa co sprzedawał auto !! Poszukaj trochę na forum bylo już parę osób tak nabitych w butelkę.
Opublikowano

a w jaki sposob sprawdziles ten stan faktyczny ?? :roll: bo jesli testem licznika , to z tego co czytalem archiwum tego forum, a na to wskazuje to co piszesz to ..... te cyferki : 224505 to nie stan faktyczny licznika :wink: i dlatego nie ulegl zmianie po przejechaniu 100 kilometrow :lol:

jesli tak bylo to -> szukaj test licznika i wszystkiego sie dowiesz ;)

Opublikowano
O co chodzi z licznikiem???

Moja beemka e36 ma przejechane 106000km 93r sprawdziłem stan faktyczny i okazuje sie ze ma około 224505 ale gdy przejechałem ponad 100km i sprawdziłem i okazuje sie ze niedodaje dłaczego MOZE WIECIE CO JEST???? :) Pozdrawiam[/code]

1. Zacznij czytać forum i nie będziesz wierzyć w takie bzdury.

2. Przejedziesz 300 tys. i będziesz miał nadal to samo ... ciekawe czy wtedy ktoś uwierzy, że licznik przekręciłeś do przodu ...

3. A swoją drogą 106 tys. w 12 letnim BMW :?

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Ja sie prawie popłakałem jak moja pokazała coś ponad 360000!!!

Dowiedziałem sie później że to kody mówiące o wyposażeniu, modelu, oprogramowaniu i innych duperelach.

Swoją drogą moja E36 Coupe z 92' ma 139000. Jak kupowałem było 12600. Mam wszystkie papiery, przeglądy , naprawy. 10000 rocznie, normalnie robi się koło 15000 więc czemu Niemiec nie mógł zrobić 10000???

Nie rozumiem tych co mają złomy po 300000 przelotu i śmieją sie w twarz tym co mają po 120000 np. ZAZDROŚĆ panowie??? :cool2:

Yaiek
Opublikowano
złomy po 300000 przelotu

mam 298.900 i wypraszam sobie takie uwagi !!! :nienie: :wink:

Opublikowano
złomy po 300000 przelotu

ja mam 345000 z ogonkiem :mrgreen:

Opublikowano
złomy po 300000 przelotu

To, że auto ma 300.000 km przebiegu, czy więcej nie musi oznaczać że jest złomem. Jezeli tylko właściciel dbał o to autko,robił przeglądy, naprawy itd. to można spokojnie jeździć, tylko niestety nie tak długo jak auto co ma ok. 100.000 km przebiegu. A potem jeśli się ma sentyment do auta, to włożyć nowy silnik, bo remontu to się chyba nie opłaca robić.

http://img222.imageshack.us/img222/9720/bmw3ln0.png
Opublikowano
za taki tekst "złomy po 300 000" koleś powinien wylecieć z klubu, a przynajmniej nie powinien wyrażać swojej opini, jakie kto ma auto i z jakim przebiegiem :duh:
Opublikowano
Do Klubu z tego co wiem to nie należy, a poza tym to po co się przejmować jakimiś dziwacznymi uwagami? Mercedes który jeździ w rodzinie ma ponad 700 000 i jakoś jeździ i na złom się nie wybiera. Przebieg to kwestia względna, można mieć auto, które ma 139000 przebiegu i jest kompletnym wrakiem a można też mieć auto z 300 000 przebiegu, które jest pięknie utrzymane.
Opublikowano

Mój " ZłOm " z 91r ma 273 000km i zaraz przekroczy 300 000...

Tylko pozazrościć takiego stanu technicznego i visualnego po 14 latach...

Zero brania oleju. :arrow: zbiera się super.

złom :arrow: też żeś palnął :duh:

Opublikowano

No to mi kamień z serca spadł...

Typ na jakiejś stacji pokazał mi 'myk' z tym testem zegarów i mnie wryło jak 357 i 3 cyferki do tego pokazało... a miało być 206 tyś.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam

Ja mam E36 91r z przebiegiem prawie 370 000 i autko chodzi jak zegareczek jest jedna zasada jak dbasz tak masz a jak se poscielisz tak sie wyspisz nie rozumie ludzi ktorzy przejmuja sie przebiegie lub rocznikiem jak auto jest do wlasnego uzytko to dlamnie one moze byc z rocznika 1960 z przebiegiem 2 000 000 auto ma ladnie wygladac byc zadbanie i ma jezdzic a sie nie psuc hmm psuc czy auto 20letnie czy 2 letnie kazde spie psuje bo to jest zlosliwosc zeczy martwych mol bym jeszcze sporo a sporo na ten temat napisac ale ma to sens Pozdrawiam all

Opublikowano
:twisted2: Chyba wszyscy po zakupie bmw nabierali sie na test licznika, ja tez mine miałem nieciakawą jak sie okazało ze moje autko ma "niby" 360 tysięcy dopiero pozniej przeczytałem ze test licznika nie pokazuje faktycznego przebiegu a te cyferki oznaczają zupełnie co innego:)

Once you get locked in to a serious drug collection the tendency is to push it as far as

you can...

http://www.motostat.pl/user_images/2680/icon3.png

Opublikowano

co to jest test licznika i jak sprzwdzić faktyczny przebieg.

szukałem w postach i niestety nie znalazłem.

czasami się mylę
Opublikowano
Ja sie prawie popłakałem jak moja pokazała coś ponad 360000!!!

Dowiedziałem sie później że to kody mówiące o wyposażeniu, modelu, oprogramowaniu i innych duperelach.

Swoją drogą moja E36 Coupe z 92' ma 139000. Jak kupowałem było 12600. Mam wszystkie papiery, przeglądy , naprawy. 10000 rocznie, normalnie robi się koło 15000 więc czemu Niemiec nie mógł zrobić 10000???

Nie rozumiem tych co mają złomy po 300000 przelotu i śmieją sie w twarz tym co mają po 120000 np. ZAZDROŚĆ panowie??? :cool2:

Kiedy ja kupiles ? 12 lat temu ? :mrgreen:

Zlomy... :evil: