Skocz do zawartości

320d M-Pakiet EDITION 33 - co to za wersja?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
tak piszecie że tyle ludzi woli touringa to dla czego e46 po lifcie ciężko znaleźć w sedanie i 3 litrowym dieslem 204 KM ?

Bo ludzie w kapeluszach takimi mocnymi nie jeżdżą.

Opublikowano
A ja swojego "turninga" sprzedaję w poniedziałek :cry2: Może potem będzie też kombi ale "avant" :norty:

Jak można się z BMW przesiąść do audi :/ Ale taka moda jest teraz na audi i wszyscy to kupują a to jeden czort co VW :P

Opublikowano
A ja swojego "turninga" sprzedaję w poniedziałek :cry2: Może potem będzie też kombi ale "avant" :norty:

Jak można się z BMW przesiąść do audi :/ Ale taka moda jest teraz na audi i wszyscy to kupują a to jeden czort co VW :P

Z tym, że wróble ćwierkają, że to Audi będzie mialo ponad 300 koni i V8 po maską

Opublikowano
he he m330 będzie miał audi:) z literką S :) jak wnoszę z ćwierkania wróbelków :D i kombi z literką S a może jakaś inna literka tam jeszcze będzie może np. R :lol:
Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
Opublikowano
szukałem pól roku sedana 204 ps , naprawde nie ma tych aut za wiele , dlaczego ? pewnie dla tego że są kropnie brzydkie :)

Pewnie dlatego, ze spora czesc aut w PL pochodzi z DE a tutaj ludzie tez oszczedni potrafia i nikt nie bedzie placil 500 euro podatku za tak maly dupowoz.

PS. Snikers ... sliczny m-pakiecik :)

• Członkowie klubu
Opublikowano

A miała być mocna benzyna, ale BMW... :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano

no ale odbiegamy od tematu :) edition 33 - fotki jakieś :) a tu temat touring czy sedan a może coupe.....a może Van :duh: Zainteresował mnie temat edition 33 a nie wyższości sedana nad innymi wersjami nadwozia w e46 .

To jak ktoś ma coś na temat tej wersji to niech pisze i daje fotki bo to rodzynek :) a tmat kombi sedan coupe to się nada do wątku diesel czy benzyna bo tam juz o wszystkim jest to mozna podpiąć i to :norty:

Le Mans winners 2006 2007 2008 R10tdi :) 2009 908 HDI :) 2010 R15 TDI ;)no cóż trzeba wiedzieć gdzie leży przyszłość motoryzacji :) TDI
  • Członkowie klubu
Opublikowano

szukałem teraz chwilę na serwerze prasowym BMW oficjalnych fotek, ale nie znalazłem

w poniedziałek w pracy poszukam jeszcze raz :wink:

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
Zależy mi na czasie i wole sprzedać takiego, żeby ktoś sam widział co jest uszkodzone a nie jak naprawie i przyjadą kupcy to będą twierdzić, że nie wiadomo jak mocno rozwalony. egzemplarz ten jest w idealnym stanie miałem już parę takich BMW, ale ta jest najbardziej zadbana.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Robi wrażenie. Będzie ktoś miał rodzynka wśród tych naszych "zwykłych" touringów :D
Opublikowano
Robi wrażenie. Będzie ktoś miał rodzynka wśród tych naszych "zwykłych" touringów :D

Z tym silnikiem to on też jest zwykly.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W tym wątku całkowicie nie chodzi o silnik. Tylko o fakt bycia jednym z aż 999 sztuk pewnej limitowanej wersji.
  • Członkowie klubu
Opublikowano

I z tych zdjęć to na tym fakcie pozostaje... bo oprócz innego koloru, to zwykły MPakiet...

szukałem na serwerze prasowym BMW więcej zdjęć, ale archiwum newsów sięga teraz tylko 3 miesiące wstecz...

Pozdrawiam,
Grzegorz

330Ci
276218_2.png

335d xDrive
1089970_2.png

Opublikowano
W tym wątku całkowicie nie chodzi o silnik. Tylko o fakt bycia jednym z aż 999 sztuk pewnej limitowanej wersji.

Jeśli tą "odmiennością" ma być niebieska nitka za 10 euro to dzięki wielkie. Co innego, gdyby opracowali na rocznicę touringa z silnikiem i zawieszeniem MPower, a tak to kpina z rocznicy.

Opublikowano

Z tym silnikiem to on też jest zwykly.

On jest jednym z 999 właścicieli takiego BMW na całym świecie a ty jednym z kilku milionów więc nie mów że on jest zwykły , osobiście też chciał bym mieć coś tak oryginalnego :) pozdro

Opublikowano
nie często się zgadzam z jakubem :) bo jednak woli 330Pb niż 330 ON :) ale tym razem muszę mu przyznać rację :) na rocznicę mogli by zrobić touringa w m-power i to by było coś i pewnie było by nie do zdobycia, a tak .... jest to inne, fajne i nie typowe ale słabe jak na model rocznicowy :( bmw się nie popisało - może kolejna rocznica touringa w 3 będzie bardziej huczna i zobaczymy touringa GTS
  • 2 lata później...
Opublikowano

Odświeżam temat.

Ja mam edition 33 już od trzech lat, kolor Le Mans Blau

Swoją drogą ciekawe ile jest ich w Pl

Opublikowano
Wiesz zależy jak dla kogo :) Nie którzy nie potrzebują dużego auta a jak by nie było Sedan czy Coupe są atrakcyjniejsze od Kombi ... Choć szczerze jak się przymierzałem do kupna BMW to chciałem E46 w właśnie kombi bo jest takie no ... oryginalne sedanów jeździ mnóstwo , "kupejek" to samo no ale znalazłem zadbany model sedana od znajomego więc się nie zastanawiałem ...

Naciągane te Twoje obserwacje, większość E46 jakie jeżdzą to touringi i sedany, dodatkowo większość to diesle. Popatrz po ogłoszeniach, większość to właśnie sedany i touringi.

Hehe i to bardzo naciagne obserwacje na 100 modeli e46 to chyba przypada jedna e46 coupe na dordze a teraz wogóle jest moda na kombi i czesciej mozna spotkac e46 w kombiku niz sedanie wiec nie trafne porónwanie co do orginalnosci :P