Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A swoją drogą która trasa w polsce pozwala na rozwijanie 180km/h w deszczu....

Najnowsza A2 Nowy Tomyśl - Komorniki.

Ale nie w deszczu. :naughty:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Michal, rozumiem, ze mowisz o odcinku obwodnicy Goleniowa??

Nie tylko - obwodnica jest ok ale od wyjazde z Dąbia do Miękowa i to tylko lewy pas. Później Miękowo 60 km/h bo tam często stoją a dalej aż do przybiernowa bardzo przyjemny kawałek drogi

http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano
witam!jeżdze tylnim napędem od początku.wiadomo ze przednionapedowiec jest na śliskim bezpieczniejszy ale co daje więcej radości niz jazda z tylnum napędem pieknymi bokami! :dance: ja zawsze w pierwszy snieg cały dzień pojeżdze u nas na duzym placu...podstawa to się wczuc w warunki...mieszkam w górach stołowych..jeszcze parę lat temu tak policji nie było to zamykało się parę km. drogi i jeżdziło.czym więcej śniegu tym lepiej,nawet jak wylecisz to w bande śniezną :dance: .to naprawdę pomaga w jeżdzie po sliskim.no ale jak za szybko jedziesz to nic ci niepomoże możesz nawet być na kolcach i mieć wszystkie bajery.no ijeszcze mozesz komus cos zrobic.moze pamiętacie mariana bublewicza lub j.kuliga oni też byli mistrzami..........pozdro i czekam na zimę!
klepało ale przestało!!!
Opublikowano
Wygląda nieciekawie :cry: Jednak jakby nie było szkoda samochodu to najważniejsze że nic się nikomu nie stało :|

Łukasz

E30 316 BAUR TC (w renowacji)

Opublikowano
naprawa nieoplacalna....sprzedaj wrak i szukaj czegos innego.

Lubię BMW - od 15 lat...trochę ich ujeżdzałem

Teraz pora na AMG :D

Opublikowano (edytowane)
naprawa nieoplacalna....sprzedaj wrak i szukaj czegos innego.

nie widziales samochodu z bliska, takze nie mozesz tego stwierdzic. :nienie:

Wczoraj ogladalem go z Miskiem-Wawa i tylko strasznie wyglada, zobaczymyu jeszcze jak zawieszenie, ale napewno go bede robil.

jak bedziesz sprzedawal na czesci to ja sie pisze na sterownik wycieraczek :duh:

niestety z wycieraczkami mam cos od poczatku, strasznie glosne sa, jak by w cos uderzaly.. :?

Pozdr

Edytowane przez michalek
Opublikowano

witam

????

jaki wrak ???

z tego co widac to jest ok

sprawdz geometrie czy jest ok jesli tak to

kupujesz maske błotnik przedni grill zderzak reflektor kierunek

dobry blacharz wyklepie ci tylny błotnik :cool2: ale dobry

podlicz czesci + robota = naprawa

wartosc auta + ile = nowa becia

jasli "ile" wyjdzie duzo wiecej niz naprawa to ja bym to auto robił bo poobijałes go po blachach

tylko ubita tylna felga nie wiedomo jak z zawiasem

podlicz sobie sam ale jak koła sa proste to nie jest zle

pozdrawiam i współczuje :cry2:

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
Opublikowano
troszkę się poobijało, dobrze, że fotki dałeś może ten niezbyt radosny widok pokiereszowanej bmw ostudzi zapędy ciężkobutowców :)
Opublikowano

Samochod nie wyglada zle - moje E36 wygladalo duzo gorzej, a zaprzyjazniony blacharz stwierdzil, ze 'nie takie przystanki juz klepal' ;).

Faktycznie, najwazniejsza jest geometria - jezeli nie poprzesuwales niczego (a nie wyglada na to), to bejeczka bedzie bez wiekszego problemu jezdzila jak dawniej.

Byly:

E36 318is Coupe

E32 750i

E30 318i

E36 320i Touring

E34 AC Schnitzer S3(240 HP i 315 Nm)

E38 730i Indyvidual

E23 732i