Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym zagazować swoje e39 i nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę może ktoś mógł by mi pomóc jaka instalacje założyć i polecić jakiś warsztat w zachodniopomorskim...?
Opublikowano
Witam ogolnie najwazniejsze ze by byla instalacja sekwencyjna ja mam BRC i wszystko jest ok.Najwazniejsze zeby byl dobry fachman od instalacji gazowej.
Opublikowano
polecam stag 300 wtryski Magic Jet i reduktor eg200. Mnie wyniosła 3tyś. zł . Musisz znaleść dobrego fachmana, bo jesli się nie mylę to najwiekszy problem jest w odpowiednim nawierceniu kolektora.
Opublikowano
Jak w zachodniopomorskim to z czystym sumieniem mogę polecić Kołobrzeg, człowiek nazywa się Rafał Kożuszek, założył mi instalację już w kilku samochodach (między innymi w mojej 523, mam już 120 tys. km na gazie), a moim znajomym (wiele aut dla Niemców) kilkanaście. Żadnych problemów, gość po prostu wie co robi.
www.nowak-motocykle.pl
Opublikowano
warsztatu nie polecę gdyż nie ten rejon ;) natomiast polecam BRC ze wzmocnionym reduktorem w 523i :) dobry wybór, zero problemów :) szukaj dobrego fachowca, zdzisia nie polecam ;)
Opublikowano
polecam stag 300 wtryski Magic Jet i reduktor eg200. Mnie wyniosła 3tyś. zł . Musisz znaleść dobrego fachmana, bo jesli się nie mylę to najwiekszy problem jest w odpowiednim nawierceniu kolektora.

potwierdzam.Stag 300-wtryski Magic Jet(bo są pojedyńcze,a nie na listwie),reduktor mam Magic III.bałem się,bo wiem że trzeba wiedzieć gdzie nawiercić i na dodatek w V8.nie mam za dużo przelatane ale jest cacy.

niema nic lepszego niż BAWARKA
Opublikowano

potwierdzam.Stag 300-wtryski Magic Jet(bo są pojedyńcze,a nie na listwie),reduktor mam Magic III.bałem się,bo wiem że trzeba wiedzieć gdzie nawiercić i na dodatek w V8.nie mam za dużo przelatane ale jest cacy.

I jak dlugo juz jezdzisz na tej instalacji i co juz w niej robiles?? Ile ci gazu spala??

Opublikowano
ja jeżdżę na niej od lutego, zrobiłem na razie 24tyś. i nie było do tej pory problemów( odpukać), pali zależnie od stylu jazdy 11-14l.
Opublikowano
perszing 740I a twoja siodemka ile gazowni spala??

mogę powiedzież szczerze.w trasie Pb-11...12L,LPG-13...15L.W mieście Pb-15...18,LPG od 17...20L.nie jestem dokładnie stwierdzić ile w mieście,bo mam zbyt krótko instalkę

Opublikowano
perszing 740I a twoja siodemka ile gazowni spala??

mogę powiedzież szczerze.w trasie Pb-11...12L,LPG-13...15L.W mieście Pb-15...18,LPG od 17...20L.nie jestem dokładnie stwierdzić ile w mieście,bo mam zbyt krótko instalkę i nie siudemka,a piątka 3,5l V8

Opublikowano
No widzisz troche forum przeszperalem i pisza ze STAG to niezly sprzet dla BMW...
Opublikowano
Chciałbym zagazować swoje e39 i nie mam pojęcia na co zwrócić uwagę może ktoś mógł by mi pomóc jaka instalacje założyć i polecić jakiś warsztat w zachodniopomorskim...?

Jestes ze S-cia ? To najblizej masz Mikolaja. Jedz kolego na lutycka (czy cos takiego) obok Danwala, chlopak naprawia BMW i dodatkowo zaklada instalacje gazowe BRC. Ponoc dobrze to robi. Slyszalem ze dobrzy sa jeszcze chlopaki w Kamieniu Pomorskim. Pozdrawiam

Niema starych BMW, są tylko zaniedbane :(

Archiwum moich poprzednich BMW http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=107364

Obecne e60 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=298589