Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy nikt z Was szanowni forumowicze nie zechcialby zamienic sie na listwy w e46 sedan z chromu na ciemne? moje shadow sa w idealnym stanie. prosze o odp

Opublikowano
dlaczego?? przecież shadowline jest dużo ładniejsze niż chrom, ostatnie auto na którym chromy ładnie wyglądają to e30 w wąskiej lampie
Opublikowano
To tak jakby zapytać kogoś czy nie chciałby zamienić dwóch flaszek na jedną.

I na dodatek mniej procentowa i z mniej znanej gorzelni. A tak powaznie to nie warto "poprawiac" fabryki. Poza tym jakos chrom pasuje do passatow, audi i avensisow.. Ale co kto lubi..

Opublikowano
kolego, o gustach sie nie dyskutuje, jednym sie podoba shadow, innym chrom, mi shadow nie pasuje, nie zasmiecaj mi postu swoimi chorymi uwagami
Opublikowano

Sorry, nie odpowiedzialem na pytanie. Juz odpowiadam:

Ja nie chce zamienic moich listew na ciemne.

Polecam samoprzylepny chrom z allegro. Twoj woz bedzie pieknie swiecil..

Pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja te nie chcę się zamienić ale dwie rzeczy muszę napisać. Po pierwsze, nie zdziwię się, jeśli ktoś się zgłosi z chęcią wymiany, wbrew niektórym znawcom zmiana na shadowline jest bardzo popularna (apropos mądrej wypowiedzi o flaszkach). Po drugie, "nie warto poprawiać fabryki" :duh: Czyli że trzeba będzie skasować tematy o dokładaniu multi, BC czy ringów :cool2: .

Kolego ryberfish, zrobił się offtop, również z mojej winy, ale jak czytam bzdury to się czasem aż niedobrze robi. Nie przejmuj się nimi i zmieniaj listwy wg uznania.

Opublikowano

Ja bym się z chęcią zamienił. Ale jedyne co mogę zaoferować to imitację drewna. :lol: :lol:

Ale chyba nie będziesz takiego cuda chciał :roll:

Opublikowano
Ja bym się z chęcią zamienił. Ale jedyne co mogę zaoferować to imitację drewna. :lol: :lol:

Ale chyba nie będziesz takiego cuda chciał :roll:

Koledze ryberfisch raczej chodziło o listwy zewnętrzne wokół szyb, a nie o listwy ozdobne ze środka :twisted2:

Apropo to mam do sprzedania takie listwy shadow line bo sam zmieniałem na chrom, bo jak pisali koledzy to kwestia gustu... jednemu podobają sie blondynki a innemu brunetki :norty:

pozdrawiam!

Opublikowano

Z oryginalnymi chromami idzie caly chromowany grill, wtedy to ma sens.

Inaczej bedzie wygladac jak szczerbata blondyna ze wsi...

Ale jak mowicie, o gustach sie nie dyskutuje...

• 3 lata później...
Opublikowano
Nie chce nikt chromow do e46 coupe? Zamienie za shadow z moja doplata... Tylko listwy z polyskiem mnie interesuja. Jak cos to pw.

Trochę się dziwię, masz shadow line - czarne w połysku ori i chcesz przejść na chromy tak ?

Bo wiele osób myli zwykłe z shadow line, nie twierdzę że ty się mylisz ale sygnalizuje.

Opublikowano
Czytanie ze zrozumieniem sie klania :P. Mam chrom i chce shadow (czyt. satin chrome- chyba tak to sie zwie wg bmw, badz czarne polysk w bardziej polskim jezyku).