Skocz do zawartości

Jazda X5 na prezent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello...

Ci z Was, ktorzy byli na spocie pod Wawą wiedzą iż moja kobieta podziala wraz ze mną miłość do BMW :cool2:

Wykorzystując fakt iż dziś ( 09.06 ) są moje urodziny Moja Kobieta, wiedząc o samochodzie moich marzeń zorgaznizowała jazdę próbną BMW X5 3.0D :modlitwa: :modlitwa:

Dla niezorientowanych dodam, iż nie jest to takie proste...nie każdego chcą dopóścić do takiego auta...miesiąc załatwiania aż go sprowadzą.

Warto było.... :mrgreen: :mrgreen:

Pomimo gabarytów jeździ się tym dziecinnie łatwo :jawdrop: :jawdrop:

218KM w diesel'u w 100% wystarcza...skrzynia to ideał..skóra, audio, układ kierowniczy.....duzo by gadac....w ogole nie czuc predkosci...150km/h jechalem w przekonaniu ze trzymam 80-90... :shock: tylko te budynki jakos szybko sie zmienialy i inne samochody jakies wolne sie robily.. :mrgreen: :mrgreen:

No i to uczucie gdy stojace obok na swiatlach fiat, ford czy inne puszki sa na wysokosci Twojej listwy.... :twisted: :twisted: Ech.... :doh:

Wiem, ze to OT ale chcialem sie pochwalic wspanialym - choc nie materialnym prezentem.

Swoją drogą jeśli ktoś ma na zbyciu 300k PLN polecam X5 3.0D.. :twisted2: :twisted2: .naprawdę piękna sprawa...

Peace.

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano
Wszystkiego najlepszego :!: oby Ci się ten nie materjalny prezent zmaterjalizował :mrgreen: :mrgreen: :cool2:

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano
  • Autor

Kio dzięki...

ale jakby mial takie X5 to bym specjalna ochrone wynajal.... :mrgreen: :mrgreen:

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano
Kio dzięki...

ale jakby mial takie X5 to bym specjalna ochrone wynajal.... :mrgreen: :mrgreen:

Nic prostrzego jak zamówić taką w wersji Security, taka to się sama ochrania :lol: :lol:

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano

Nie ma to jak kobieta ktora rozumie pasje faceta...

Mi kiedys na urodziny moja ex- (niestety?;) zorganizowala wycieczke

samolotem do zamknietej elektrowni atomowej, samolotem, na dodatek

po ladowaniu czekal na mnie wynajety samochod :)

...tak ze rozumiem i doceniam prezent bo naprawde jest fajny :)

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl

Opublikowano
Kio dzięki...

Nic prostrzego jak zamówić taką w wersji Security, taka to się sama ochrania :lol: :lol:

hmmm dałbym se łape uciąć że to trzeba wtedy jakiś specjalny olej zalać i wtedy ochraniają cię ... :mrgreen: :mrgreen:

e61 530dA >> spacer.png

Opublikowano
Wlasnie dzisiaj odebralem taka puszke co siega X5 do listew. Nazywa sie 740i :lol:
Opublikowano

To ja też się pochwalę....

Dziś zakupiliśmy kolejne e 36, 318stkę :mrgreen: , też ZiElOnĄ :cool2:

A wszystko dzięki pomocy Radka540v8....

Jak po beemkę to z nim...

Opublikowano
To ja też się pochwalę....

Dziś zakupiliśmy kolejne e 36, 318stkę :mrgreen: , też ZiElOnĄ :cool2:

A wszystko dzięki pomocy Radka540v8....

Jak po beemkę to z nim...

To się chwal coś bliżej. :clap:

Michał
Opublikowano

Martinez wszystkiego najlepszego :!: :mrgreen:

Gratulacje :!:

Heh szczescie macie do kobiet :) przynajmniej Was rozumieja :cool2: Ja dlatego dalem sobie luzu na razie z nimi :wink:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano

Mac się pochwalił Beemką którą ja zakupiłam :D , no ale w sumie ma rację-rodzinka nam się powiększyła,mac został ze swoją 320tką, a ja zakupiłam 318. W sumie prawie jak bliźniaczki, obie zieloniutkie :mrgreen:

Pochwalić się zdążę-na kolejny spocik przyjedziemy obiema 8)

Na marginesie: autko kupowałam z Radkiem, i faktycznie potwierdziło się to co o nim piszą koledzy, sprowadzanie z nim aut to sama przyjemność,polecam gorąco każdemu kto chce zdobyć autko w Niemczech, ja jestem zachwycona jego profesjonalizmem i rzetelną oceną stanu technicznego samochodu :P

pozdrawiam, Lady_BMW
Opublikowano

Martinez, zdradź gdzie znalazłeś swoją Damę :?: :cool2:

Bo ja bym też taką chciał :P :P :P :modlitwa:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano

do: Lady_BMW

Jeżli to nie tajemica to ile cię wyszła ta bmka 318i 93 r :D (i jakie wyposażenie)

Opublikowano

Dzięki Sikorr, czytałam co Ci się przydarzyło-wyrazy współczucia, szkoda autka, ale naprawisz i będzie git :cool2: ...

Grzybekm-wyposażenie w sumie dość przyzwoite-abs, poducha, el. szyberdach i el. szyby, mały komputerek...a co do ceny, to około 12 tyś zł, z tym że Beemki w takim stanie technicznym stoją około 15-16 tysięcyw Polsce,(poza jednym łożyskiem i kilkoma szczegółami wizualnymi

nie muszę nic w niej robić) :P (przynajmniej póki co) :mrgreen:

pozdrawiam, Lady_BMW
Opublikowano

Gratuluję nowego nabytku i aby beja długo słuzyła ! :D Wyposażenie całkiem przyzwoite jedynie szkoda że nie ma klimy :(

Pozdrowienia

Michał

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Hello...

Ci z Was, ktorzy byli na spocie pod Wawą wiedzą iż moja kobieta podziala wraz ze mną miłość do BMW :cool2:

Wykorzystując fakt iż dziś ( 09.06 ) są moje urodziny Moja Kobieta, wiedząc o samochodzie moich marzeń zorgaznizowała jazdę próbną BMW X5 3.0D :modlitwa: :modlitwa:

Hehe, też się pochwale. Znajomy właśnie kupił w zeszłym tygodniu takie cacko X5 3.0D i sobie dzisiaj pojeździłem. Masakra, i te mału ludki w swoich małych samochodzikach za oknem :D A jak wsadzi to tego chipa 'Hopa' to se dopiero pośmigamy.

Nie bardzo się dało dzisiaj przycisnąć bo oczywiście 'turysty' wracały z wekendu od Wisły ale radocha z jazdy i tak niesamowita.

Sorki za nieskładny post ale jeszcze jestem w lekkim szoku.

Jednak co BMW to BMW :modlitwa: I te drobiazgi co tak cieszą, domykanie klapy, bluetotch dla fona ehh, gdzie tu przyrobić te 3 bańki :)

Pozdrawiam.