Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kumpel takie kupił do mondeo,po kilku miesiącach zaczeły wyłazić parchy.Niedawno je reklamował,na szczęście gościu uznał reklamację ale z duzymi oporami.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
jakbym miał czarne e46 to bym kupił. Choć tanie nie są.Bierz moze nie odpadna same :twisted2:
Opublikowano
Trzeba by zobaczyć na żywca żeby ocenić, może być ładnie a może nie być (dla mnie średnio). Za dużo świecidełek na samochodzie za ładnie nie wygląda.
Opublikowano
Moim zdaniem wiocha. Widziałem już kilka czarnych e46 z czymś takim i nie wyglądało to zbyt ciekawie. Oryginalne są według mnie dużo ładniejsze.
Opublikowano
Witam mam czarne E 46 ze srebrnymi listwami,ale nigdy bym nie założyl tego badziewia.Załóż te nakładki i pochromuj zderzaki :oops: idealna kombinacja.Ale to tylko kwestia gustu.
Opublikowano
witam panowie co myslicie na temat tych nakładek chromowanych na klamki http://www.allegro.pl/item561496573_bmw_3_e46_e_46_4drz_nakladki_na_klamki_chromowane.html ??????????

wedlug mnie klamki w e46 sa ciut za duze zeby cos takiego zakladac

ja ogolnie jestem zdania ze w tej marce nie ma co dodawac rzeczy innych niz te ktore sa oferowane przez bmw:)

a druga sprawa nie wiadomo po jakim czasie ten "chrom" zacznie sie niszczyc

ja bym sobie darowal :8)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak te nakładki są takiej jakości jak grile zamienniki to po zimie do kosza. Chyba że ktoś lubi śniedż, mat i bąble. :lol:

Pozdro.