Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zacznę nowy ciekawy wątek "Gdzie na wakacje naszymi betami"

Ponieważ w tamtym roku byłem Lwem309 na Krymie (ukraina) 1700km od warszawy i nie miałem żadnych złych przygód (łapówki za prędkość 1-2dol, benzynka byla po 1,2zl :lol: ) a widoki na krymie cudowne i te długonogie też :lol: .

Więc teraz mam zamiar wybrać się do Rumunii nad morze

W związku z tym proszę o jakieś informacje i porady - co warto zobaczyć a gdzie lepiej nie jechać. Jak wygląda sprawa z drogówką (wiadomo ze chodzi o zielone lub € )

Ogólnie co tylko ktoś może wiedzieć o tym kraju z chęcia się dowiem.

Opublikowano (edytowane)
Hm...w sumie ciekawa opcja. Można też na jakieś 4 dni wyskoczyć nad polskie może w Lipcu/sierpniu:?:

Czemu nie, tylko dokładnie ustalić termin...

Marco też chyba będzie za :twisted:

Edytowane przez mac
Opublikowano
Hm...w sumie ciekawa opcja. Można też na jakieś 4 dni wyskoczyć nad polskie może w Lipcu/sierpniu:?:

O jezeli chodzi o mnie to jestem za :clap: Niestety w tym roku nie bede dysponowal jakims dluzszym urlopem wiec na taki wypad sie pisze :cool2:

Opublikowano
czemu wszyscy chcecie jechac nad polskie morze, wyjazd na krym czy do rumunii w kosztach jest porownywalny. Jesli chodzi o krym to powiem duzo tanszy a co do pogody to tam jest super. Nad bałtykiem byłem 2tyg i caly czas padal deszcz, slonce bylo do 10 rano a potem chmury. Jeśli ktos chce pogodę w kratke tę gorszą to zapraszamy nad bałtyk.
Opublikowano
czemu wszyscy chcecie jechac nad polskie morze, wyjazd na krym czy do rumunii w kosztach jest porownywalny. Jesli chodzi o krym to powiem duzo tanszy a co do pogody to tam jest super. Nad bałtykiem byłem 2tyg i caly czas padal deszcz, slonce bylo do 10 rano a potem chmury. Jeśli ktos chce pogodę w kratke tę gorszą to zapraszamy nad bałtyk.

Ja dalej nie moge, bo musze się uczyć, bo mam państwowy egzamin, jak zdam to moge jechac :mrgreen:

Na 4dni zawsze można wyskoczyć poimprezowac i wracać do pracy :wink:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano (edytowane)

Nie wszyscy mają 2 tyg urlopu, więc na Krym na weekend raczej odpada :hand:

Edytowane przez mac
Opublikowano

Nie wszyscey mają 2 tyg urlopu, więc na Krym na weekend raczej odpada :mrgreen:

Jechac beemka na Krym to troche strach....mozna wrocic bez beemki...albo gorzej nie wrocic wcale :twisted2:

Opublikowano

jechac bemka na krym to taki sam strach jak i innym samochodem.

Ludzie sa tam bardzo uprzejmi jesli nie zaczniem mowic do nich po rosyjsku bo rosjan to nie nawidza. Podobno bezpiecznie nie jest tak slyszalem z opowiesci nie wierzylem poki nie zatrzymal nas policjant (czepial sie o wszytko chodzilo o jakies 1-2$) jak dostal $ to juz inny czlowiek. Pomogl jak wyjechac z miasta ktore nie ma znakow i powiedzial zeby mie zatrzymywac sie na zadnych postajach (tylko w miescie) bo jezdza kolesie na motorach i zabieraja wszytko tzn zostajesz goly w lesie. Nam sie taka przygoda nie trfafila, natomiast trzeba uwazac na drogach tam w nocy kazdy jezdzi na dlugich i sie nie przejmuja jak stoij policja z radarem to potrafaia ostrzegac juz na rowni z nimi. W gorach wyprzedzaja na zakretach 180stopni gdzie nic nie widac, Łady maja pomalowane swiatla farba na niebiesko (xenony).

Co tu pisac to trzeba zobaczyc : piekne gory, pola winogron na zboczach cieple morze i tyle pieknych ukrainek

ja jak inni tez mam sesje od 25czerwca - ale sesje nie trwaja 2 miesciace co weekend

Opublikowano

Wszyscy piszecie ja nie jade nie mam urlopu ale jak przeczytacie tego posta to zobaczycie ze nie chodzi mi o informacje kto kiedy i na ile moze jechac.

Pytanie bylo czy ktos byl samochodem w Rumunii nad morze i moze podac jakies wskazowki przed wyjazdem (jesli nie to po co pisac o urlopach dla punktów).

Watki tego typu sa opisywane na innych forach i kazdy dzieli sie doswiadczeniami z wyjazdow a tu kazdy dzieli sie informacjami ile ma dni urlopu i kiedy :duh:

Jesli ktos bedzie chcial wskazowki na temat wyjazdu na krym to z checia podpowiem tak samo jak LukaszPL jesli chodzi o Virginie

Opublikowano
a jak ktos bedzi epotrzebowal instrukcji jak poruszac sie po poludniowej i wschodniej Brazylii to sluze pomoca. Salvador, Sao Sebastiao, Rio, Sao Paulo i pare innych znam jak wlasna kieszen :norty: . Do uslug :cool2:

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano
a jak ktos bedzi epotrzebowal instrukcji jak poruszac sie po poludniowej i wschodniej Brazylii to sluze pomoca. Salvador, Sao Sebastiao, Rio, Sao Paulo i pare innych znam jak wlasna kieszen :norty: . Do uslug :cool2:

mieszkalem tam 3 lata jako dzieciak, polecam ten piekny kraj :)

Opublikowano
a ja w tym roku to posiedze sobie na miejscu bo dorwal mnie bank i trzeba niestety spłacac kredyt :cry2: :mad2: No cóż raz na wozie raz pod wozem.Tak to bywa w tym życiu.
DARK SIDE OF POWER!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Chyba trzeci rok pod rzad, tegoroczny urlop spedze prawdopodobnie w Virginia Beach :dance:

A u Was biją murzynów.... :mrgreen: :mrgreen:

PS: Okrutny jestes ;)

~~Oby nasze dzieci miały bogatych rodziców~~

Pozdrawia Elwis

E34 525tds '95 touring executive

http://stud.wsi.edu.pl/~elwis/e34bok.jpg