Skocz do zawartości

WAKACJE - gdzie naszymi BMW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ja wlasnie wrocilem spod namiotów z okolic Zawiercia a maniowicie Dzibice, beemeczka sie spisała i nie sprawiala problemow poza tym ze akuma padła od grania muzyczki przez 3 dni :) al to juz nie jej wina :P
Opublikowano
Wybieram sie do Chorwacji z postojem (noclegiem) w Austrii - nie chce lykac calej trasy na raz bo i tak bylbym nie do zycia nastepnego dnia. Jak na razie to tylko plan...zobaczymy :roll2: Zamierzam zalogowac sie na wysepce. Pozwiedzac troche tez bym chcial bo lezec ciagle z tylkiem do gory nie wytrzymam :mrgreen: :norty:

Łukasz

E30 316 BAUR TC (w renowacji)

Opublikowano
Sopot

Ta...tylko żeby termin odpowiadał :duh: Ja do 30lipca nie moge...

ja tez nie.. zreszta mysle, ze pierwsze udanie sie tam bedzie raczej ciuchcia bo jeszcze silnika nie bede mial :) moze drugi wypad zalizce betka

Opublikowano
Wybieram sie do Chorwacji z postojem (noclegiem) w Austrii - nie chce lykac calej trasy na raz bo i tak bylbym nie do zycia nastepnego dnia. Jak na razie to tylko plan...zobaczymy :roll2: Zamierzam zalogowac sie na wysepce. Pozwiedzac troche tez bym chcial bo lezec ciagle z tylkiem do gory nie wytrzymam :mrgreen: :norty:

Heh fajna opcja...może jakoś klubowo skoczymy :?:

Jak nic nie wypali to też myśle o wylocie do Prasonissi na windsurfing-co prawda nie surfuje jeszcze ale można się nauczyć przez 2tyg :norty:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano

e czemu ????

ja jechałem do chorwacji puntem 1.1 ponizej miejscowosci Split

1200 km w jedna strone wyjechałem z domu o 2.00 a o 18.00 juz byłem rozpakowany na miejscu w pokoju cała trase jechałem sam za kierownica

tak ze w beci to stary sama przyjemnosc :cool2:

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
Opublikowano

do niew'a: nie widze przeszkod :cool2:

do GWOZDZIU: ja wiem ze sie da :mrgreen: ale nie o to chodzi... spokojnie chce tam zajechac, tym bardziej iz ma to byc wypoczynek a nie meczarnia.

Łukasz

Opublikowano
nie no stary jak ty sie chcesz meczyc w takim aucie jak ja widze na zdjeciu to naprawde nie mam pytan !! :wink:
POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
Opublikowano
do niew'a: nie widze przeszkod :cool2:

Hm...to mozę posta wystawie o wyjeździe...rzuć tylko jakąś datą:) i jakimiś danymi w jaki rejon itd. :mrgreen:

Heh jak nie to na windsurfing proponuje :wink:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano
ja tu nowy to sie rzadzil nie bede :mrgreen: proponuje przelom sierpnia i wrzesnia...poczatek wrzesnia, mysle o wyspie PAG albo czyms wyspopodobnym :lol:

Łukasz

Opublikowano
Wg emapa około 1100 km 8)

Łukasz