Skocz do zawartości

Chłopaki z forum to dobre ludzie :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałem tak bez okazji podziękować wszystkim za wszelką dotychczasową pomoc.Naprawde wiele można się tu dowiedzieć a i ludzie sa naprawde w porządku.
Opublikowano
Nom, to świeta racja. Same dobre ziomale ........ :D

SPONSOREM MOJEJ NIEOBECNOŚCI SĄ BROWARY ŻYWIECKIE S.A. :)))

BMW-MADE BY WINNERS, MADE FOR FUN !!!!

Opublikowano
  • Autor

To jest chyba cały urok wszlekiego rodzaju fan klubów.Spotykają się tu ludzie konkretnie zainteresowani czymś mający jakąs pasję.

Zanim trafiłęm tutaj byłem członkiem klubu Peugeota 205 i nadal jestem chociaż auto już inne i także miło to wspominam.

Opublikowano
:cool2: :cool2: HWAŁA IM (BEEMKOWICZOM)!!! HWALA! :modlitwa: :modlitwa:
ZYCIE JEST .... za KROTKIE!
Opublikowano
  • Autor
:) Beemki tak naprawde nie sa wazne.Ja przychodzę tu dla ludzi których mogę tu spotkać.
Opublikowano

PAWLE-BMW TO tylko samochód-nie gniewajcie się fani-Ale LUDZIE!!!!!!!

:!: :!: :!: to jest najważniejsze!!!! :!: :!: :!:

Opublikowano
  • Autor
Bo wiesz te beemki zeżre kiedyś rdza a kontakty w ludźmi pozostaną.
Opublikowano
:cool2: :cool2: PRAWDA-ŚWIĘTA PRAWDA!!!!!! :D :D :D
Opublikowano
"jo" - prawda :)
Opublikowano
Nas tez zezra ale robaki a beemki zostana :D
Opublikowano

jest super :cool2:

duzo madrych zeczy sie dowiedziałem :mrgreen:

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
Opublikowano
Forum BMW jest fajne :cool2: Miałem okazje posiadać omege przed ta BMW...i powiem Wam że ich forum jest tragiczne-grupa zamkniętych osób które niechętnie kogoś z zewnątrz wpószczają :mad2:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano
Forum BMW jest fajne :cool2: Miałem okazje posiadać omege przed ta BMW...i powiem Wam że ich forum jest tragiczne-grupa zamkniętych osób które niechętnie kogoś z zewnątrz wpószczają :mad2:

tak jak mówi niew kiedyś juz probowalem dowiedzieć się czegoś na forum Opla, hondy, ostatnio na forum Mercedesa i totalna przepaść w porównaiu z forum BMW. jakos tam nie chetnie odpowiadają i wydaje im sie ze wszytsko jest takie oczywiste

Edytowane przez Sławo

Opublikowano
Ponieważ na forum BMW nie ma dyskryminacji, wszyscy mają prawo głosu, "nowi" i "starzy" - uzytkownicy :wink: . Każdy zostanie wysłuchany, każdemu zostanie udzielona fachowa pomoc :wink:
Opublikowano

To prawda ludzie na forum BMW są dużo bardziej życzliwi niż gdzie kolwiek indziej,mam w posiadaniu Citroena AX małe brzydkie kaczątko ale ekonomiczne 1.5D,na forum Citroena ludzie niekwapią się tak do pomocy jak tu a jak coś napiszą to robią to już odniechcenia takie odniosłem wrażenie.A co do forum BMW jestem mile zaskoczony atmosferą na forum i ludzmi -są bardzo pomocni nie zostawią w potrzebie zawsze pomogą (tak jak zgrana paczka).Jak tu przychodze to aż miło wejśc bo wiesz że zawsze dowiesz się czegoś mądrego,wysłuchasz co myśla na dany temat i tak ja pisałem już POMOGĄ w potrzebie.

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH FORUMOWICZÓW

I MIŁOŚNIKÓW BMW. :dance:

Opublikowano

Na Forum trafiłem przez ...przypadek. Nigdy wcześniej nie używałem internetu w ten sposób. Jestem tutaj dość długo, bo już ponad dwa lata. W ciągu tych dwóch lat wiele aktywnych forumowiczów się wykruszyło, przyszli nowi i ciągle przychodzą ostatnio coraz więcej... Forum się rozrasta i dobrze. Im więcej pasjonatów BMW - tym lepiej.

Staram się pomagać innym w miarę swoich możliwości i wiem, że mogę również liczyć na pomoc Forumowiczów i Klubowiczów z BMW-klub.pl.

Pozdrawiam, Michał
  • 11 miesięcy temu...
Opublikowano
Tak miło widziec jak sobie ludzie pomagają poznają,dzielą sie opiniami.Naprawde można tu się sporo dowiedzieć,czasem cos kupić,zawsze ktoś doradzi.Oby tak dalej.Szacunek to all.
Opublikowano
@niew - tez bylem uzytkownikiem OMEGI i bywalem na "TAMTYM" forum. Porazka. TU od razu dostalem wyczerpujace i szczere odpowiedzi na moje pytania - dzieki Wam juz jezdze E39 :modlitwa: tak to pewnie bym kupil cos innego :jawdrop:
Opublikowano

miło słyszeć tak pozytywne opinie :P :)

ja sam również jestem bardzo zachwycony forum i klubem.

może ktoś z Was drodzy koledzy będzie chciał się spotkać??

forumowicze-klubowicze....

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=25568 :roll2:

pozdrawiam

Prezes

Moja flota: •Czarna & •eMka & •Kalinka & •Malutka

Opublikowano
rzeczywiscie atmosfera na forum jest niepowtarzalna. malo pisze ale zagladam tu kilkanascie razy dziennie i na bierzaco obserwuje zycie forum :D jestem tu od niedawna i nawet niewiele piszac bardzo duzo sie dowiaduje dzieki starszym postom. DZIEKI CHLOPAKI!!!
Opublikowano
a ja siedze na forum żeby postów ponabijać ;)

ZAWIOZĘ NA ŚLUB !!!!

%5B640%3A129%5Dhttp%3A//xenonis.whitestarprogramming.de/save_the_e36/img/pics/banner.gif

Opublikowano
az lezka sie w oku kreci tak jak ktos napisal, jestesmy jak jedna zgrana paczka zawsze gotowi do pomocy, choc nie posiadam jeszcze BMW, ale to wy mnie przekonaliscie :D moje drugie ja to forum, nieraz godzinami siedze i czytam. Moze czasami zadam glupie pytanie ale to z powodu nie doswiadczenia z czasem bede sie prostowac :) wielkie thx wszystkim, dobrze ze powstal taki watek :cool2: :modlitwa:
Opublikowano

Co do naszego forum, to w dużej mierze ono własnie przekonuje coraz bardziej do tego, ze po wielu latach dokonałem jedynie słusznego wyboru marki :cool2: . Kiedys próbowałem pomóc koledze i zarejestrowałem sie nawet na forum Toyoty, ale na odpowiedź na zadane pytanie czekam do dziasiaj (zarejestrowałem się 2005-12-29 (130 dni na forum) to tyle, co do innych forów :mad2: .

Zaś jeśli chodzi o najbardziej gangsterskie auta i ich kierowców, to my dresiarze :mrgreen: :twisted2: trzymamy sie razem :cool2:

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano
Zaś jeśli chodzi o najbardziej gangsterskie auta i ich kierowców, to my dresiarze :mrgreen: :twisted2: trzymamy sie razem :cool2:

yhm, yhm... :8) hehe nie zapominaj ze naszymi dresiarskimi, gangsterskimi autami jezdza tez analfabeci, peace :dance:

P.S. kocham stereotypy