Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Witam,

Jakis turing e39 dzis sledzil mnie. Jechal za mna dluuugi kawalek w odleglosci niewzbudzajacej podejzen. Nawet nie zauwazylem, ze skrecil w moje osiedlowe uliczki. Po otwarciu bramy wjazdowej zauwazylem ze powoli sie zbliza. Wyszedlem ku im i pokazalem 2 chlopakom, ze ich widze, wskazujac 2 palcami na oczy. Myslalem, ze beda mieli objekcje do mojej jazdy, gdyz wczesniej jak osly zajechali mi droge (swoja droga prulem zloty dwadziescia), ale oni spokojnie odjechali. Wiem, ze czesto takie sledzenie nie jest przypadkiem i wiaze sie z innymi konsekwencjami. Czy to jest prawda czy mit?

Edytowane przez mcmt

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam,

Wyszedlem ku im i pokazalem 2 chlopakom, ze ich widze, wskazujac 2 palcami na oczy.

Ale się uśmiałem. :lol: Oni pewnie też. :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tytul watku mial zwracac na siebie uwage i taka role chyba spelnil. :P

Natomiast nie powiem, ze troszke myslalem po odstawieniu auta. Ciesze sie, ze moje obawy zostaly wysmiane. :cool2:

BMW Schnellservice

Mechanik

Elektronik

Opublikowano
Witam,

Jakis turing e39 dzis sledzil mnie. Jechal za mna dluuugi kawalek w odleglosci niewzbudzajacej podejzen. Nawet nie zauwazylem, ze skrecil w moje osiedlowe uliczki. Po otwarciu bramy wjazdowej zauwazylem ze powoli sie zbliza. Wyszedlem ku im i pokazalem 2 chlopakom, ze ich widze, wskazujac 2 palcami na oczy. Myslalem, ze beda mieli objekcje do mojej jazdy, gdyz wczesniej jak osly zajechali mi droge (swoja droga prulem zloty dwadziescia), ale oni spokojnie odjechali. Wiem, ze czesto takie sledzenie nie jest przypadkiem i wiaze sie z innymi konsekwencjami. Czy to jest prawda czy mit?

Podoba mi się "prułem 120". Tyle to i Polonez może "pruć". :-)

A tak na poważnie, to chcieli Cię chłopcy nastraszyć. Osobiście to bym do nich podszedł i pogadał jeśli miałeś jakieś obiekcje (ale jeśli chodzi o chłopców to taki typ ludzi: "mocny w grupie, za szybą", więc raczej by uciekli).

pozdr

Mariusz

Opublikowano
Osobiście to bym do nich podszedł i pogadał jeśli miałeś jakieś obiekcje (ale jeśli chodzi o chłopców to taki typ ludzi: "mocny w grupie, za szybą", więc raczej by uciekli).

gorzej jesli są mocni nie tylko w grupie za szybą - wtedy zamiast spokojnej rozmowy możesz dostac klapsa :mrgreen:

Opublikowano

Osoby w BMW budzą niepokoj. Sam przyznaję z autopsji, jak jechałem wolno ze zuzytymi amorami. Jakiś facet uczepił się za mną i jechał. W końcu zwolniłem jeszcze bardziej, żeby mnie wyprzedził i facet ciągnął się za mną 40-tką. Upłynęło troche czasu zanim dostał dawkę odwagi żeby mnie wyprzedzić.

Jakiż byłem ciekawy, ktoż to operuje kierownicą... i mine miał, jakbym mu miał autentycznie krzywdę zrobić..

Opublikowano

Myślę, że w celu namierzenia E39 nikt nie bawi się w śledzenie :roll2:

Najprawdopodobniej przypadek, albo się nudzą, ewentualni szukali powodu do klapsa jak to ktoś wcześniej określił.

Opublikowano
Witam,

Ja znam tych dwóch. Mnie też śledzili ale im uciekłem. Jeden z nich czeka na przeszczep i sobie ciebie upatzryli. Myślę że przyjdą dziś w nocy po twoją śledzionę.

Opublikowano (edytowane)
Powiem Wam co robię jeśłi ktoś mnie wk...i na drodze, jadę za nim blisko aby o tym wiedział oczywście pod sam dom i niby spisuję adres. Zallożę się ze nie jeden nie spał nocy. Normalne ze jesli jest z innego miasta to nie będę jechał za nim pół poski ddoatkowo jestem jestem łysy z nadwagą :lol: Edytowane przez Krzysiek78
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Następnym razem w przypadku podobnego wątku skończy się ostrzeżeniem lub banem dla autora (i ostrzeżeniami dla uczestników).

pozdr.

zamykamy.

Moderator
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.