Skocz do zawartości

Amortyzatory tyl BILSTEIN czy KAYABA??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Ja bym wybrał Bilstein, bo już mam wypróbowane wiec bym nie eksperymentował. Nie mam zadnych zastrzezen do ich żywotnosci czy działania. Dodam jeszcze, ze z przodu amortyzatorow nie zmienialem jeszcze, a zrobilem na nich po polsce 65 tkm, nie wiem ile zrobil poprzedni wlasciciel w niemczech. Nadal trzymaja sie jak nalezy. Edytowane przez bieniu3000
Opublikowano
Ja teraz bym wkładał sachsy,ponoć najlepsze a cena minimalnie wyższa.Mam bilsteiny b4 prawie od roku i robią sie jakby miękkie.Kayba,monroe,delphi itp odpada....
Opublikowano

Jedne i drugie są dobre. Także poniekąd nie zgodzę się z Jarszym007. :mrgreen:

Mam Kayab-y z przodu od ok. 150 000 km (tył od ok. 100 000 km) i nic złego się nie dzieje. Do tej pory trzymają naprawdę dobrze, a jeżdżę często po drogach, które takiego miana nie powinny nosić - czyli po dziurach.

Ja teraz wybrał bym Bilstein-y z czystej ciekawości. :roll2:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam jak wam sie spisuja te Bilsteiny na tyle???Jestem przed wyborem takich amorków dodam że w kwietniu ubr. wymianiłem na nowe KAGER'y i juz stukają tulejki na dole amortyzatora więć są do wymiany bo niestety niemogę dostać i wymienić takich tulejek ogółnie byłem z nich zadowolony!No ale trzeba je reklamować :mad2: Proszę o odpwoeidź użytkowników Bilsteina czy warto i czy auto jest twarde czy w miare miękkie!

Jest taka rzecz dla której warto żyć!

Moja trójeczka.

Nowe,markowe części samochodowe:

Jesteśmy na allegro nick: "Wochu01"

TEL:502-959-955