Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może masz rację z tym, że firma BMW jest głucha na narzekania użytkowników. Ale są firmy, które wsłuchują się w głosy swoich klientów - przecież żyją z nich. Nie wiem skąd to określenie, że ktoś jest prawie przekonany że jeździ badziewiem. Aż z ciekawości przejrzałem cały watek od początku. Nie znalazłem niczego takiego - może nie potrafię czytać między wierszami, a może Ty jesteś przewrażliwiony? Napisałeś też, że masz lepszą elastyczność - ale dalej nie wiem na czym polega jej lepszość. Co do przestrzeni we wnętrzu - inne samochody maja podobne gabaryty zewnętrzne, a we wnętrzu dużo więcej miejsca. W e87 ciężko jest umieścić 0,5 litrową butelkę. W kieszeń drzwi wchodzi z wielkim trudem, a pośrodku przeszkadza podłokietnik. Inna wysokość oparcia w drzwiach i podłokietnika jest dla mnie czymś dziwnym. Jasne, że to można sprawdzić w salonie - ale silnik juz niekoniecznie bo zazwyczaj do jazd demonstracyjnych jest tylko jeden samochód z innym silnikiem jaki nas interesuje. I prawdą jest, że jak się nie podoba to można zmienić. Ja tak robię od dawna i jak tylko samochód mi się znudzi lub uznam, że pewnych jego cech nie mam zamiaru dalej tolerować to kupuję następny. Na razie mój e87 nie jest na sprzedaż.
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A prawdą jest,że ktokolwiek ze starszych ode mnie osób wsiada do auta (np rodzice)to od razu słysze,że strasznie niewygodnie sie wsiada. Potwierdzam :twisted2:

Eeeeeeeee taaaaaammmmmm...

Tylko z tyłu... :mrgreen:

A co do serii 3... ostatno w salonie sobie usiadlem do 3-ki,

za kierownice oczywiście i... wcale więcej miejsca nie odczułem...

Tak jakbym w swoim siedział... pomijam materiały, bo skóra była...

Chodzi mi o miejsce wygode i dostep do przełączników

A pasazerowie z tyłu mnie nie interesują... To jest auto DLA MNIE!!!

A jak się mi marudzi to... sie jeździ MZK... :twisted2:

Pozdroofka

TT

Opublikowano

Irekka:

Dam Ci dobry patent na umieszczenie butelki,nawet 1,5 litrowej-wsuwasz ja pod kątem (pochyloną) za ten dyndzyk od przesuwania fotela w poziomie (chodzi o fotel pasażera)-trzyma jak klej Kropelka.

Co do elastyczności-juz pisałem,że to mój błąd (moje stwierdzenie)bo Ty masz 120 a ja 118.Nie zauwazyłem,ze masz model 120,dopiero po pewnym czasie wpadło mi to w oko.

Co do reszty zarzutów-poprzednia wymiana wiadomości z GR-em chyba uspokoiła emocje-więc temat chyba pominiemy-tak bedzie lepiej.Po prostu narzekający ludzie działaja na mnie niezbyt pozytywnie-ale to jets wolne forum wiec niech każdy pisze co chce.

MIKE

"Pokazał taki międzynarodowy gest pokoju i przyjaźni, środkowym palcem" M.Sokół o geście Nicka Heidfelda :-)

Opublikowano
aha-a co otwierania okien-to Wy macie korbki w przednich drzwiach :?:

Ja bez problemu otwieram lewą ręką,i drzwi,i okna, i te automatycznie opuszczane i te elektryczne.I nie musze byc Blanikiem by tego dokonać.Fakt,że nie jestem wysoki-ale przeciez fotel ma regulację.

tez nie jestem mega wysoki ale jak poloze reke na podlokietniku w drzwiach to wlacznik od szyb mam w polowie przedramienia. poniewaz w srodku jest ciasno to zeby sie do niego dostac reke musze cofnac o jakies 20 cm.

w poprzednim _francuskim_ samochodzie takiego problemu nie mialem... tylko nie mow mi ze skoro tam mialem lepiej to powinienem jezdzic citroenem. nie o to chodzi... po prostu chce zwrocic uwage na to ze ta slynna niemiecka ergonomia to mit. takich przykladow dziwnych rozwiazan moglbym znalezc jeszcze kilka. tylko po co... i tak nie zmienie tego samochodu bo mi sie po prostu podoba...

Opublikowano
Panowie! To jest kwestia priorytetów. Ten wątek nie ma sensu. Jak mozna porównywac kompakty w różnych klasach!!! . Jedynka jest kompaktem , ale to jest nadal BMW!!!!!!!!!!! Dyskusja jest bez sensu! Od dawna nie czytam tych pism. Ewidentny lobbing w gazetach na rzecz innych marek.Panowie ! Obudżcie się!!!! pozdrawiam .
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
zgadzam się z kubicarem :cool2: , większość artykułów jest ustawiana pod sponsorów i pod przeciętnego kowalskiego... no bo nie ma się co!czarować kto normalny1? kupuje BMW :twisted2: hehhe