Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
to ja mam takie pytanie. Słuchałem troche muzyki, troche ogladalem tv przez jakies 2 godziny. Zostawilem auto i na drugi dzien rano akumulator rozładowany. \Czy to jest normalne ? Bo sprawdzałem wszystko w aso i nie wyszly zadne bledy.
Konrad
Opublikowano
to ja mam takie pytanie. Słuchałem troche muzyki, troche ogladalem tv przez jakies 2 godziny. Zostawilem auto i na drugi dzien rano akumulator rozładowany. \Czy to jest normalne ? Bo sprawdzałem wszystko w aso i nie wyszly zadne bledy.
sprawdź. U mnie na akumulatorze jest wskaźnik który mówi czy akumulator jest rozładowany czy zużyty.
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
podłączając się do tematu. jaki akumulator do 525d polecacie bo nie bardzo jestem w temacie aku?

Odsyłam do instrukcji obsługi lub katalogu online preferowanego przez CIebie producenta akumulatorów... Każdy z nich ma coś na wzór "konfiguratora" względem marki/typu/silnika itd.

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Normalka, trzeba uważać z zabawą pokładowymi urządzeniami bo zazwyczaj nic nie pokaże nam obc(żadnego komunikatu, że aku słaby) dopiero następnego dnia jak będziemy chcieli gdzieś pojechać to będzie kaszana.
Opublikowano
ale ja nie mam nic takiego w aucie, podstawowe nagłośnienie czyli marne. Aku ma juz lat i chyba już zwyczajnie nadszedł jego koniec. co do mojego zapytania to właśnie miałem na myśli podsunięcie dobrych producentów bo nie jestem w temacie. Warta, centra, exide, to są firmy mi znane, ale która z nich najlepsza tego nie wiem i pytam...