Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cześć wszystkim,nie przedstawiałam się jeszcze.Jestem mysza :D i od jakiegoś czasu czytam forum.A teraz poproszę o pomoc gdyż w swoim BMW mam czarną skórę i czarną podsufitkę ale mam ala-drewniane listwy,które mi sie nie podobają.Chcę je zdemontować i zamontować czarne.Więc przy okazji jeśli ktoś ma czarne i chce się wymienić to z chęcią to uczynię. :)
Opublikowano

nic nie połąmiesz jeśli będziesz delikatny.

Chwytasz za koniec i jednostajnym powolnym ruchem ciągniesz aż listwa zostanie ci w łapkach.

Możesz pomóc sobie śrubokrętem ale wtedy mogą się już nienadawać do odsprzedarzy.

Opublikowano
Mysza użyj do tego śrubokrętu. Delikatnie je podważaj i powinny wyskakiwać. Nie bój się nie powinnaś ich uszkodzić.
Opublikowano
"wiem,ze nie połamię jeśli będę DELIKATNA",a nie delikatny.Mam na imię Monika.Dzięki koledzy za radę.Jak zamówię gdzieś czarne listwy to zmienie je. :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja byłem delikatny a jeden zaczep połamałem. :(

Ale nie powinno być kłopotów z demontażem.

A nowe listwy masz zamiar kupić w ASO czy inne źródła?

Ja szukałem do siebie takich ale ceny mnie zniechęciły :duh:

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
chętnie bym się zamienił, bo mam jasna skórę i czarne listwy, albo chociaż odkupię od Ciebie jak zmienisz
www.nowak-motocykle.pl
Opublikowano
"wiem,ze nie połamię jeśli będę DELIKATNA",a nie delikatny.Mam na imię Monika.Dzięki koledzy za radę.Jak zamówię gdzieś czarne listwy to zmienie je. :D

witam, też osobiscie wolałbym czarne listwy, z tego co sie orientuje trudno dostac komplet w dobrym stanie i dobrej cenie. Kiedyś dzwoniłem do faceta który sprzedawał takowe na allegro, oczywiscie uzywka, na zdjeciach wyglądały idealnie, pojechałem po nie i tragedia :duh: za komplet chciał 700zł jeszcze jakby były w takim stanie jak moje to wziałbym ale były kiepskie. Za normalne drewno chcą mniej niż za czarne, a u mnie przy czarno szarym wnętrzy czerne listwy wyglądałyby pieknie, ale chyba nie kombinuje narazie, sa wazniejsze sprawy zwlaszcza po zimie